Τι σημαίνει "MT" στο Twitter;

Εδώ είναι τι αυτή η παράξενη σύντμηση σημαίνει στο Twitter

Αν είστε σχετικά δραστήριοι στο Twitter, πιθανόν να έχετε συναντήσει ένα tweet ή δύο με τη συντομογραφία, "MT" σε αυτό. Εντάξει, τι σημαίνει αυτό;

Ας κάνουμε να κάνουμε εδώ. Το μόνο που χρειάζεται πραγματικά να ξέρετε είναι ότι το "MT" σημαίνει "Τροποποιημένο Tweet". Αυτό είναι ένα tweet που δημοσιεύτηκε αρχικά από κάποιον άλλο και στη συνέχεια ελαφρώς άλλαξε κατά κάποιον τρόπο κατά τη διάρκεια της χειροκίνητης διαδικασίας RTing .

MT & # 39; με λίγα λόγια

Όταν ένας χρήστης βάζει το "MT" σε ένα tweet, ο χρήστης απλώς θέλει βασικά να γνωρίζετε ότι επαναλαμβάνουν κάποιον άλλο, αλλά κάποια από τη διατύπωση έχει αλλάξει ή καταργηθεί. Σκεφτείτε το ως μια τάση Twitter για την επεξεργασία των tweets των άλλων χρηστών, πριν να τα αναπαράγετε για να δουν οι δικοί σας οπαδοί.

Μερικοί άνθρωποι θέλουν να προσθέσουν το 'MT' συν το χειριστήριο Twitter του αρχικού tweeter για να τους δώσουν πίστωση ή να προσθέσουν ένα σχόλιο σε ό, τι tweeted. Άλλοι λόγοι για την προσθήκη του "MT" μπορεί να είναι να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε τις χειρολαβές των hashtags ή άλλων χρηστών Twitter, να αποκόψετε περιττές πληροφορίες ή απλώς να προσθέσετε χώρο σε αυτόν τον περιορισμένο χώρο 280 χαρακτήρων για ένα επιπλέον σχόλιο.

Ένα παράδειγμα ενός μηνύματος με "& # 39;

Ας πούμε ότι το Twitter user @ ExampleUser1 αποφασίζει να τιτίζει σχετικά με τον καιρό. Αποστέλλει τα ακόλουθα tweet:

"Ήταν σήμερα ο άνεμος, η βροχή, το χαλάζι και ο ήλιος. Και οι τέσσερις εποχές σε λιγότερο από 12 ώρες!"

Ας πούμε ότι το @ ExampleUser2 ακολουθεί το @ ExampleUser1 και είδε το tweet της. Θέλει να προσθέσει την εισήγησή του, αλλά θέλει επίσης να συμπεριλάβει τα πιο σημαντικά μέρη του αρχικού tweet. Για να επιτύχει αυτό, θα προσθέσει το δικό του σχόλιο στην αρχή που ακολουθείται από τη συντομογραφία "MT" συν το twitter του ExampleUser1 που τροποποίησε.

"Στην πραγματικότητα, όλα συνέβησαν μέσα σε περίπου 7 ώρες! MT @ ExampleUser1: Άνεμος, βροχή, χαλάζι και ήλιος Και οι τέσσερις εποχές σε λιγότερο από 12 ώρες!"

@ ExampleUser2 τροποποίησε το αρχικό tweet του @ ExampleUser1, αφαιρώντας μερικές από τις περιττές διατυπώσεις στην πρώτη πρόταση. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορούσε να κοπεί στην κυνηγητική ομάδα, ενώ παράλληλα έσωσε το δικό του σχόλιο.

Πότε πρέπει να χρησιμοποιήσετε & # 39; MT & # 39; Vs. RT & # 39; Vs. Τακτική αναμετάδοση

Όλοι αυτοί οι κανόνες και τάσεις του Twitter μπορεί να είναι κάπως συγκεχυμένοι - ειδικά αν είστε νέος χρήστης. Ακολουθούν μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου όταν αλληλεπιδράτε με άλλους και θέλετε να μεταφέρετε εκ νέου το περιεχόμενό τους με τον σωστό τρόπο.

RT: Χρησιμοποιήστε αυτή τη συντομογραφία ακριβώς πριν από το κείμενο, όταν αποφασίζετε να αντιγράψετε ένα ακριβές tweet από κάποιον άλλο και να το αναπαράγετε στο δικό σας προφίλ (με ή χωρίς ένα σχόλιο σας πριν από αυτό). Η πληκτρολόγηση του RT πριν από τη λαβή του χρήστη αναφέρεται συνήθως ως χειροκίνητη λειτουργία RT.

MT: Χρησιμοποιήστε αυτή τη συντομογραφία αμέσως πριν από το κείμενο όταν αντιγράφετε ένα τιτίβισμα κάποιου άλλου, αλλά παίρνετε λέξεις και φράσεις από αυτό ή την αναδιαρθρώσετε με οποιονδήποτε τρόπο.

Κάνοντας κλικ στο κουμπί επανάκλησης: Η άλλη επιλογή που έχετε είναι απλά να κάνετε κλικ ή να πατήσετε το κουμπί επανάληψης, το οποίο επισημαίνεται με ένα εικονίδιο με δύο βέλη που περιστρέφονται ο ένας τον άλλο και βρίσκονται κάτω από τα μεμονωμένα tweets κάποιου που βρίσκονται στο δημόσιο προφίλ του Twitter . Αυτό θα ενσωματώσει απλώς ολόκληρη την ανάρτηση του πρωτότυπου χρήστη μαζί με τη φωτογραφία προφίλ και θα χειριστεί το δικό σας προφίλ. Έχετε την επιλογή να προσθέσετε ένα σχόλιο και προτού το κάνετε αυτό.

Η συντόμευση "MT" σίγουρα δεν είναι τόσο δημοφιλής όσο η "RT" retweet ή hashtags, αλλά εξακολουθεί να χρησιμοποιείται συχνά από πολλούς χρήστες που αγαπούν να μοιραστούν τα tweets άλλων χρηστών και να προσθέσουν τα δικά τους σχόλια. Είναι μια λιγότερο δημοφιλής εναλλακτική λύση σε RT, και πολλοί άνθρωποι στην πραγματικότητα εξακολουθούν να χρησιμοποιούν "RT", ακόμη και αν καταλήγουν να τροποποιούν το τιτίβισμα λίγο.

Δεν υπάρχουν πραγματικοί κανόνες στο Twitter - απλώς κοινές τάσεις και συντομογραφίες που βοηθούν να κρατήσουμε τα μηνύματά μας σύντομα, οπότε τιτίβισμα όσο σας αρέσει, Απλά θυμηθείτε να δοκιμάσετε να είστε συμπαθητικοί με τους συναδέλφους tweeps σας.