Τι είναι το Manual Retweet στο Twitter;

Εξηγώντας τη διαφορά μεταξύ του 'RT' και του κουμπιού επανάκλησης Twitter

Εάν είστε στο Twitter, πιθανότατα γνωρίζετε ήδη τι είναι ένα retweet και πώς λειτουργεί . Ένα "χειροκίνητο" retweet, από την άλλη πλευρά, είναι μια μορφή επαναδρομολόγησης - εκτός από το ότι είναι tweeted με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο.

Χειροκίνητες αναμεταδόσεις

Το μη αυτόματο τιτίβισμα περιλαμβάνει συνήθως την αντιγραφή και επικόλληση του τιτίβισμα ενός άλλου χρήστη στο πλαίσιο Δημιουργία νέου Tweet και στη συνέχεια πληκτρολογώντας το RT (που σημαίνει retweet ) ακριβώς πριν το κείμενο του tweet, ακολουθούμενο από το χειριστήριο Twitter του χρήστη που αρχικά τον tweeted. Μια χειροκίνητη επανάληψη είναι απλά ένας φιλικός τρόπος για να δώσει κάποιος πίστωση για ένα μεγάλο tweet που παίρνει reposted από κάποιον άλλο.

Για παράδειγμα, μια χειροκίνητη επανάληψη μπορεί να μοιάζει με κάποιο από τα παρακάτω:

RT @ username: Ο ουρανός είναι μπλε!

RT @ username: 10 εκπληκτικά βίντεο γάτα που δεν θα πιστέψετε ότι είναι πραγματικά http://clickbaitcatvideos.com

Ούτε εγώ! RT @ username: Δεν μπορούμε να περιμένουμε το επόμενο επεισόδιο #GameOfThrones απόψε!

Φανταστείτε τα πραγματικά ονόματα χρηστών των χρηστών που επαναλαμβάνετε στα παραπάνω σενάρια και αυτό είναι πραγματικά ό, τι υπάρχει σε αυτό. Σημειώστε ότι το τελευταίο παράδειγμα περιλαμβάνει ένα σχόλιο πριν από το χειροκίνητο retweet από το retweeter που αντιδρά / απαντά στο αρχικό τιτίβισμα.

Τακτικές αναμεταδόσεις

Η χειροκίνητη τάση επανάληψης ήταν μεγάλη στις πρώτες μέρες του Twitter, αλλά από τότε εξαντλείται αργά. Το Twitter δίνει τώρα στους χρήστες τη δυνατότητα να επανεξετάσουν το tweet κάποιου άλλου, παρουσιάζοντας ολόκληρη τη φωτογραφία tweet -profile, το χειριστήριό του στο Twitter, το πρωτότυπο κείμενο tweet και όλα τα ενσωματώνοντάς το απευθείας στο δικό του ροή προφίλ Twitter.

Απλά ματιά σε κάθε τιτίβισμα στη ροή σας και θα πρέπει να δείτε ένα σύνδεσμο Retweet ή ένα κουμπί που αντιπροσωπεύεται από ένα εικονίδιο με δύο βέλη-τόσο στον ιστό όσο και στις κινητές εφαρμογές Twitter . Αυτό το κουμπί retweet είναι εκεί, έτσι δεν χρειάζεται να περάσετε από την ταλαιπωρία του χειροκίνητα retweet tweet άλλου χρήστη.

Αυτό εξηγεί γιατί μπορεί να δείτε άλλα προφίλ φωτογραφίες και χρήστες Twitter να εμφανίζονται στη ροή σας που δεν ακολουθείτε ούτε καν. Οι άνθρωποι που ακολουθείτε ακολουθούν την επανάληψη άλλων tweets από άλλους χρήστες, αλλά δεν το κάνουν με το χέρι, δημιουργώντας ένα νέο tweet και πληκτρολογώντας 'RT' μπροστά του.

Πότε θα έπρεπε να χρησιμοποιήσετε μια χειροκίνητη επανάκληση σε σχέση με τη λειτουργία αναμετάδοσης Twitter;

Πολύ περίεργα, μερικοί χρήστες μπερδεύονται πραγματικά με τα χειροκίνητα retweets επειδή, παρόλο που περιλαμβάνουν το χειριστήριο tweeter του Twitter, ο χρήστης που τα επανασυνδεθεί με το χέρι καταλήγει να πάρει όλα τα αγαπημένα και την αλληλεπίδραση και πρόσθετα retweets BuzzFeed όντως δημοσίευσε ένα πραγματικά ενδιαφέρον άρθρο για το θέμα, εξηγεί την τέχνη της Twitter εθιμοτυπίας retweet.

Όπως φαίνεται στο τρίτο παράδειγμα εγχειριδίου επανάκλησης παραπάνω, είναι σαφές ότι τα χειροκίνητα retweets είναι χρήσιμα όταν κάποιος χρήστης θέλει να αντιδράσει / απαντήσει στο tweet ενός άλλου χρήστη καθώς επαναλαμβάνει. Παρόλο που αυτό δεν ήταν πάντα εφικτό στην καθημερινή λειτουργία του Twitter, οι ενημερωμένες εκδόσεις του Twitter επιτρέπουν τώρα στους χρήστες να συμπεριλάβουν ένα επιπλέον σχόλιο στο retweet.

Όταν κάνετε κλικ ή πατάτε το κουμπί επανάληψης σε κάθε τιτίβισμα, το τιτίβισμα θα εμφανιστεί πάνω από την οθόνη σας σε ένα πλαίσιο με ένα πεδίο σχολίου πάνω από αυτό. Αυτό είναι προτιμότερο από τη μη αυτόματη επανεμφάνιση, επειδή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τους 280 χαρακτήρες στο σχόλιό σας ενώ εξακολουθείτε να είστε σε θέση να επαναλάβετε ξανά το tweet του άλλου χρήστη. Το tweeted tweet απλά επισυνάπτεται στο σχόλιό σας και εμφανίζεται ενσωματωμένο στη ροή σας.

Μερικές φορές, μπορείτε ακόμη και να δείτε "MT" αντί για "RT" σε ένα μη αυτόματο tweet, το οποίο ουσιαστικά σημαίνει τροποποιημένο tweet . Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τα τροποποιημένα tweets εδώ.

Το subtweeting είναι μια άλλη ελαφρώς λιγότερο δημοφιλής τάση στο Twitter, η οποία βασικά περιλαμβάνει την αναφορά άλλων χρηστών ή χρηστών χωρίς τη γνώση τους. Μάθετε περισσότερα σχετικά με το subtweeting εδώ.