Οι καλύτεροι λογαριασμοί Twitter να ακολουθήσουν για τις μεγάλες προσφορές

Μπορείτε να αποθηκεύσετε λίγα δολάρια μόνο ακολουθώντας αυτούς τους δέκα λογαριασμούς Twitter

Θυμηθείτε ότι η ένδοξη στιγμή - ω, πριν από χρόνια - όταν ο άνθρωπος ανακάλυψε για πρώτη φορά τη δόξα των ηλεκτρονικών δελτίων και πωλήσεων; Αυτή η βιασύνη όταν δεν έπρεπε πλέον να ψάχνετε σε φυλλάδια και εφημερίδες για σχετικές διαφημίσεις και στη συνέχεια να κόψετε με προσοχή το κουπόνι που θέλατε; Η απέραντη χαρά του να είναι σε θέση να μεταφέρει κουπόνια στο smartphone σας αντί να τα βλέπετε να ξεφεύγουν από τον έλεγχο κάθε φορά που ανοίγετε το πορτοφόλι σας;

Αυτή η νοσταλγική χαρά χαλαρώνει σε σύγκριση με την κομψότητα και την ευκολία των προσφορών του Twitter στον κόσμο των κυβερνοχώρων. Ξεχάστε μαζικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και καθημερινές προσφορές, τώρα μπορείτε να πάρετε προσφορές στο Twitter μέσω σούπερ εξοικονόμησης που είναι τώρα απλά ένα @ και # μακριά.

Αν ψάχνετε να ακολουθήσετε μερικούς μεγάλους κατασκευαστές, εδώ είναι 10 από τα καλύτερα για να ξεκινήσετε:

1. @ Shopping_Deals2

Ένας καλός, γενικός λογαριασμός ή δύο είναι πάντα μεγάλος για να έχεις το μανίκι σου. Οι προσφορές για ψώνια προσφέρουν μια ελαφρώς πιο ελκυστική έκκληση, οι προσφορές Tweeting για το online-gift.org καθώς και οι συμφωνίες για την επαναφορά σε οτιδήποτε, από στάση μέχρι τσάντες για εισιτήρια για πάρκο διασκέδασης.

2. @shopcom

Όπως και οι αγορές, το Shop.com υπόσχεται μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών. Στην πραγματικότητα, μπορεί να υπερηφανεύεται για την "πιο ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών στον Ιστό!" Η διατροφή του Twitter είναι γεμάτη με προσφορές, promos και εξοικονομήσεις διακοπών.

Εάν αυτό δεν ήταν αρκετό, το Shop.com προσφέρει επίσης κληρώσεις Tweets καθώς και μεθόδους για την απόκτηση κινήτρων μετρητών. Με μια συνεχή ροή των προνομίων, είναι ένα αεράκι για να βρείτε τις οικονομίες που χρειάζεστε.

3. @BestBuy_Deals

Για έναν λιανοπωλητή ηλεκτρονικών ειδών που είναι ήδη γνωστός για τις οικονομίες του, η τροφοδοσία Twitter του Best Buy πηγαίνει πάνω και πέρα, προειδοποιώντας τους πελάτες σε όλες τις δυνατές εξοικονομήσεις. Μεταξύ #WeeklyAd και #DailyDeal, καθιστούν εύκολο για τους πελάτες να συντονιστείτε στην πιο σύγχρονη εξοικονόμηση.

Αυτό που κάνει το @BestBuy_Deals ιδιαίτερα εύκολο να κατανοήσετε και να πλοηγηθείτε είναι οι συγκεκριμένες προσφορές προϊόντων. Μια φωτογραφία προϊόντος συλλαμβάνει τα μάτια των καταναλωτών και η συνοπτική παρουσίαση των 280 χαρακτήρων είναι γρήγορη και στο σημείο.

4. @Target

Ο λογαριασμός Twitter του Target είναι μια εξαιρετική συνέχεια αυτής της έξυπνης, καταλαβαίνουσας μάρκας υψηλής εξοικονόμησης. Εκείνοι που αναζητούν συμφωνίες θα εκτιμήσουν τις πωλήσεις Tweeted και τις προσφορές, για να μην αναφέρουμε τα βραβεία και τα δώρα.

Απλά προσέξτε να μην χάσετε αυτή τη ζωντανή τρύπα του κουνελιού. Εκτός από την αποταμίευση, η Target επισημαίνει συνεχώς τα εμπορεύματα και δημοσιεύει φωτογραφίες καινοτόμων χρήσεων για τα προϊόντα της. Είναι πολύ εύκολο να έρθετε για μια γρήγορη συμφωνία και να μείνετε, καλά, για πάντα.

5. @ToysRUs

Για τους φτωχούς παρενοχλημένους γονείς που αναζητούν μια συμφωνία για το τελευταίο στοιχείο "αυτό", η διατροφή Toys R 'Us καλύπτεται από εσάς. Η εταιρεία Tweets ασχολείται, εκπτώσεις και βραβεύσεις-δραστηριότητες, όπως κυνηγόσκυλο καταστηματάρχες.

Εάν αυτό δεν ήταν αρκετό, το ToysRUs επίσης Tweets ευχόμαστε καλά, φαντάζονται ιδέες και φιλανθρωπικές ευκαιρίες. Έτσι μπορείτε να κερδίσετε χρήματα και να αισθανθείτε υπέροχα ενώ κάνετε κάτι τέτοιο.

6. @ autozone

Βγείτε στη ζώνη, στη ζώνη αποταμίευσης. Autozone Tweets κουπόνια, προσφορές click-to-reveal-deals, διαγωνισμοί δώρων για κάρτες δώρων και πολλά άλλα. Χρειάζονται λίγες πληροφορίες για το αυτοκίνητο; Λάβετε συμβουλές και εποχικά σχετικές πληροφορίες μαζί με εκπτώσεις και προσφορές.

7. @Arbys

Ο Arby's έχει δεσμευτεί να προωθήσει τις δύσκολες ερωτήσεις: "Αν ξύπνησες και τα μαλλιά σου ήταν σγουράκια, πόσο καιρό πριν θα γίνεις φαλακρός;" Ολοκαυτώματα με ένα χιτώνιο δεν είναι όλα τα τρόφιμα του Arby έχει το μανίκι του. Η αλυσίδα γρήγορου φαγητού έχει δεσμευτεί να ενημερώνει τους πελάτες σχετικά με τις τελευταίες επιλογές των μενού καθώς και να παρέχει κουπόνια για τις νόστιμες λιχουδιές της.

8. @ Λιώρι_διαμάντια

Όλοι γνωρίζουν ότι τα διαμάντια είναι για πάντα και ότι τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος ενός κοριτσιού. Βρείτε τις καλύτερες προσφορές για ένα σπινθηριστικό BFF για τον ειδικό σας κάποιον ακολουθώντας το Liori Diamonds. Η διατροφή του θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις μοναδικές προσφορές του σε vintage style με δώρα και δώρα.

9. @IKEAUSA

Οι υπέροχες τιμές του IKEA δεν είναι αστείο, αλλά ένα Tweet που σας ειδοποιεί για τις πωλήσεις του θα βάλει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας. Εάν οι πωλήσεις και τα αφιερώματα δεν ήταν αρκετά, το IKEA επίσης συμβουλεύει και συμβουλές από το Tweets, από το πώς να σώσετε μια ανακαίνιση κουζίνας σε συνδέσμους με καταλαβαίνω bloggers σχεδιασμού.