Οι 8 καλύτερες κάρτες βίντεο PC να αγοράσουν το 2018 για κάτω από $ 250

Η αγορά μιας κάρτας βίντεο PC δεν χρειάζεται να σας κοστίσει ένα χέρι και ένα πόδι

Παρόλο που η κονσόλα παιχνιδιών παίρνει όλη την προσοχή, το PC gaming παραμένει μια δοκιμασμένη και αληθινή εμπειρία για εκατομμύρια και εκατομμύρια αφοσιωμένους gamers. Και η κάρτα γραφικών είναι ένα βασικό συστατικό για να παίζετε τα τελευταία και καλύτερα παιχνίδια. Δεδομένου ότι οι νέες κυκλοφορίες είναι πιο απαιτητικές, η αναβάθμιση της κάρτας γραφικών μπορεί να είναι αναγκαιότητα. Σε έναν προϋπολογισμό, όταν πρόκειται για την αγορά μιας νέας κάρτας γραφικών; Ρίξτε μια ματιά στις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να αγοράσετε για κάτω από $ 250.

Η κάρτα παιχνιδιών GeForce GTX 1060 της EVGA διαθέτει νέα και πρωτοποριακή τεχνολογία που το καθιστά το καλύτερο που μπορείτε να αποκτήσετε το σημείο τιμών των $ 250. Χρησιμοποιώντας τη νέα αρχιτεκτονική GPU της Pascal NVIDIA, το GTX 1060 προσφέρει εξαιρετική απόδοση για την τιμή (και ακόμη και αρκετή ισχύ για να τρέχει το λογισμικό εικονικής πραγματικότητας και πέρα ​​από αυτό). Το 1060 καταναλώνει πολύ λίγη ενέργεια. το πιθανό φορτίο παιχνιδιών είναι μόλις 120-135W. Χάρη σε επιπρόσθετα ενεργειακά αποδοτικά σχέδια, η κάρτα απαιτεί μόνο τροφοδοτικό ισχύος 400 watt και έναν μόνο βύσμα ισχύος έξι ακίδων, ο οποίος οδηγεί σε συνολική παραγωγή λιγότερης θερμότητας.

Σε λιγότερο από επτά εκατοστά μήκος, το 1060 μπορεί περισσότερο από το χειρισμό παιχνιδιών σε Full HD κλιμάκωση 1920 x 1080 με λεπτομέρειες κοντά ή στις μέγιστες ρυθμίσεις για ένα ρυθμό καρέ των 60fps. Είναι πιθανό ότι θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε κλιμάκωση στα 2560 x 1440 για ορισμένα παιχνίδια, αλλά αυτό θα απαιτούσε μείωση των ρυθμίσεων ποιότητας. Πέρα από την κλιμάκωση, το 1060 προσφέρει περισσότερους από αρκετούς χυμούς για να τροφοδοτήσει τα παιχνίδια VR στο Oculus Rift και το HTC Vive, ανοίγοντας την πόρτα σε έναν εντελώς νέο κόσμο παιχνιδιών. Επιπλέον, η ένταξη 6GB μνήμης DDR5 και η ανανέωση της ταχύτητας από 1.7GHz σε πάνω από 2GHz υπόσχεται τον μέσο gamer PC να έχει 15% ταχύτερη απόδοση από ό, τι παρόμοιες κάρτες παιχνιδιών.

Αυτή η πλατφόρμα γραφικών θα έχει ταχύτητες ρολογιού 1,708 MHz συμπεριλαμβανομένου ενός αρκετά μοναδικού συστήματος παράδοσης Super Alloy II. Η μονάδα ανεμιστήρα με έδρανο με σφαιρίδια θα παραμείνει αληθής για μεγάλο χρονικό διάστημα (και το πιο σημαντικό είναι να παραμείνει η ψύξη του υπολογιστή σας), ενώ οι δύο θύρες HDMI 2.0 το κάνουν VR και 4K-ready. Υπάρχει ένα ιδιόκτητο σύστημα GPU Tweak II που επιτρέπει πιο ομοιόμορφο overclocking με ένα μόνο κλικ (κρίσιμο για εκτεταμένο τυχερό παιχνίδι) και σε πολύ χαμηλότερα από $ 300 θα πιέζεστε σκληρά για να βρείτε μια πιό λειτουργική μονάδα, δολάριο για δολάριο.

Απολαμβάνοντας μόλις 75 watts δύναμης, το MSI GTX 1050 TI 4G OC είναι μια φανταστική επιλογή προϋπολογισμού για τους παίκτες που θέλουν να αποκτήσουν τον καλύτερο λόγο απόδοσης σε χαρακτηριστικά. Για την τροφοδοσία της κάρτας από τον ίδιο τον υπολογιστή απαιτείται ελάχιστη τροφοδοσία ισχύος μόλις 300 watt. Ευτυχώς, δεν χρειάζονται πρόσθετες υποδοχές τροφοδοσίας και το GTX 1050 λειτουργεί με πολλά συστήματα OEM με ένα πρόβλημα. Με το ενσωματωμένο 4GB ROM, το GTX δεν έχει πρόβλημα να διαχειριστεί την ανάλυση Full HD στα 60fps.

Επιπλέον, υπάρχει ένας σύνδεσμος βίντεο DisplayPort, καθώς και υποδοχές βίντεο HDMI και Dual-Link DVI-D. Ρεαλιστικά, είναι λίγο απογοητευτικό ότι υπάρχει μόνο ένας σύνδεσμος για κάθε μία από τις σημαντικότερες ψηφιακές έξοδοι βίντεο, αλλά αυτό είναι μέρος του συμβιβασμού με την φιλική προς τον προϋπολογισμό τιμολόγηση. Ακόμα, το GTX 1050 προσφέρει αρκετή ισχύ για να υποστηρίξει μέχρι τρεις οθόνες με μέγιστο ρυθμό ανανέωσης 240Hz. Πέρα από την υποστήριξη παρακολούθησης, το GTX έχει μήκος κάτω από επτά ίντσες, με την ίδια την κάρτα να παίρνει έξι ίντσες και την τελική ίντσα που αποτελείται από το ψυγείο. Αυτό καθιστά το GTX ιδανικό για τοποθέτηση σε προ-κατασκευασμένα ή συμπαγή συστήματα.

Το MSI GTX είναι μακράν η πιο φιλική προς το πορτοφόλι κάρτα σε αυτόν τον κατάλογο. Ωστόσο, δεν απογοητεύει στην απόδοση, με chipset NVIDIA GeForce GTX 1050, υποστήριξη ανάλυσης έως και 7680 x 4320 (με τριπλές οθόνες), 2 GB οπτικής μνήμης RAM και 128 bit εύρους διαύλου μνήμης. Προσθέστε αυτό σε ένα σύστημα ψύξης διπλού ανεμιστήρα και ένα εξαιρετικά εντυπωσιακό σκορ αναθεώρησης του Amazon και, μόλις το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας, θα ξεχάσετε όλα αυτά την ετικέτα "Ultra-Budget".

Είναι αρκετά μικρό για να χωρέσει σε συμπαγείς υπολογιστές και δεν χρειάζεται να διαθέτει ειδικά καλώδια τροφοδοσίας κάρτας. Το EVGA GeForce GTX 1050 SC προσφέρει έναν από τους καλύτερους τρόπους να παίξει κλασικά και μοντέρνα παιχνίδια. Μέρος από τις τελευταίες προσθήκες στη σειρά γραφικών γραφικών "Pascal" της Nvidia, το GTX 1050 είναι ένας από τους ταχύτερους, πιο ομαλά και οικονομικά αποδοτικούς τρόπους παιχνιδιού σήμερα με προϋπολογισμό. Επιπλέον, το συμπαγές μέγεθος 5,7 ιντσών αντλεί μόνο 75 watts μέγιστης ισχύος και καταργεί την ανάγκη για μια πρόσθετη έξοδο έξι ακίδων. Μειώνει επίσης την απαιτούμενη παλαιότερη ισχύ τροφοδοσίας 350 W έως τα 300 W. Τελικά, αυτό μειώνει την υποστήριξη της κάρτας για παλαιότερες μηχανές PC, αλλά το εμπόριο είναι η εξαιρετική απόδοση σε πιο σύγχρονους υπολογιστές.

Η βελτιωμένη απόδοση της κάρτας Pascal οδηγεί σε κλασικά και μοντέρνα παιχνίδια που παίζουν όμορφα σε 1080p και 60 fps. Η ταχύτητα του ρολογιού βάσης των ζευγαριών 1417MHz με υπέρμετρη ταχύτητα 1531MHz και 2GB του GDDR5 ROM για την ολοκλήρωση των προδιαγραφών. Επιπλέον, η φωτογραφική μηχανή Ansel που βασίζεται στη Nvidia και το GameWorks βασίζονται σε Nvidia προσφέρουν μια διαδραστική και κινηματογραφική εμπειρία με τα σημερινά σύγχρονα παιχνίδια.

Η κάρτα γραφικών Gigabyte GeForce GTX 1060 είναι ό, τι θα θέλατε ως mainstream gamer και περιλαμβάνει ακόμη υποστήριξη για εικονική πραγματικότητα. Πιο αξιοσημείωτος είναι ο σχεδιασμός του συστήματος ψύξης Windforce 2x με τους διπλούς πτερύγια των 11 λεπίδων, μοναδικών πτερυγίων 100mm, που εναλλάσσονται για να αποδώσουν αποτελεσματικά τη θερμότητα. Όπως η 3GB GDDR5 ROM έκδοση, το Gigabyte προωθεί τις ταχύτητες ρολογιού περίπου 1.506MHz και 1.708MHz overclocked, κάτι που προσφέρει πολύ γρήγορη απόδοση τόσο για τα κλασσικά όσο και για τα σημερινά παιχνίδια. Επιπλέον, το Gigabyte περιλαμβάνει έξι ping PCI-express υποδοχή που χρησιμοποιεί μόνο 120-watts ισχύος.

Σε μήκος 8,8 ιντσών, είναι οριστικά μεγαλύτερο από τις περισσότερες κάρτες γραφικών, αλλά θα έχετε λίγη δυσκολία να το εγκαταστήσετε στους υπολογιστές του σήμερα. Μόλις έρθει μέσα σε έναν υπολογιστή, το Gigabyte συνεχίζει να εντυπωσιάζει με υποστήριξη έως και 8Κ σε 60Hz, γεγονός που είναι εντυπωσιακό για αυτό το εύρος τιμών. Συνδέεται στις οθόνες με δύο υποδοχές DVI-D διπλής σύνδεσης, μία υποδοχή HDMI 2.0 και μία κεραία DisplayPort 1.4. Η τροφοδοσία γίνεται μέσω ενός μόνο βύσματος έξι ακίδων με συνολική μέγιστη ισχύ 150 watt, η οποία δεν θα πρέπει να περιορίζει καθόλου το overclocking της κάρτας γραφικών.

Αυτή η κάρτα επωνυμίας Gigbyte που είναι συμβατή με το DirectX 12, ακριβώς έξω από το κουτί, σας επιτρέπει να κάνετε ροκ παιχνίδια σε πλήρη 1080p σε 60fps. Ο σχεδιασμός του chipset έρχεται κατευθείαν από τη NVIDIA, η οποία εξασφαλίζει ομαλή, διαρκή λειτουργία, με 128 bits μνήμης bus. Η ώθηση ταχύτητας ρολόι σε ένα εκπληκτικό 7,008 MHz και η ίδια η κάρτα διαθέτει 2GB εσωτερική μνήμη RAM, έτσι θα χειριστεί ό, τι ρίχνετε σε αυτό. Και, φυσικά, το πράγμα υποστηρίζει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά που χρειάζεστε αν τροφοδοτείτε το δίκτυό σας με το API DirectX 12.

Η κάρτα οθόνης MSI Armor 1070 χρησιμοποιεί ένα chipset NVIDIA GeForce GTX 1070, υποστηρίζει ανάλυση 7680 x 4320 και τέσσερις ξεχωριστές οθόνες και τα ρολόγια ταχύτητας 8008 MHz. Αλλά με όλες αυτές τις επιδόσεις αυτό το πράγμα θα χρειαστεί ένα αρκετά προηγμένο σύστημα ανεμιστήρων, και αυτό είναι ακριβώς αυτό που έχει. Η πατενταρισμένη τεχνολογία ανεμιστήρων TORX 2.0 διατηρεί τα πράγματα δροσερά παράγοντας 22 τοις εκατό περισσότερη πίεση αέρα από τις τυπικές μονάδες ψύξης γραφικών και ο μηχανισμός περιέχει ρουλεμάν στον πυρήνα για σταθερή και μακρόχρονη λειτουργία του συστήματος. Το θερμικό του σύστημα χρησιμοποιεί χάλκινες σωληνώσεις πάχους 8mm για καλύτερη μεταφορά θερμότητας (και τελικά καλύτερος έλεγχος της μεταφοράς θερμότητας) και μπορείτε ακόμη και να προσαρμόσετε το χρώμα των LED ώστε να ταιριάζει με την εξέδρα σας. Επιπλέον προσφέρει ένα καλύτερο κτύπημα για το buck σας από το 1080 ισοδύναμο.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .