Μόλις πήρα ένα iPod - Τώρα τι;

Ένας οδηγός για αρχάριους για το iPod

Είστε ο υπερήφανος ιδιοκτήτης ενός λαμπερού νέου iPod. Είτε πρόκειται για δώρο γενεθλίων, δώρο διακοπών, είτε για κάτι που αντιμετωπίσατε, όταν ανοίξατε το κουτί, αισθανθήκατε φόβο ενθουσιασμού. Θα έχετε μεγάλη διασκέδαση με το νέο σας παιχνίδι.

Μπορεί να αναρωτιέστε - ειδικά αν αυτό είναι το πρώτο σας iPod - από πού μπορώ να ξεκινήσω; Αυτή η σελίδα σας δίνει γρήγορη πρόσβαση στα άρθρα του ιστότοπου που θα βρείτε πιο χρήσιμα στα αρχικά στάδια της εγκατάστασης και χρήσης του iPod σας.

Εάν έχετε ένα iPod touch, αυτό το άρθρο είναι καλύτερο για σας . Πρόκειται για το iPhone, αλλά σχεδόν όλα ισχύουν και για την αφή.

01 από 04

Ρύθμιση iPod

Αυτά είναι τα βασικά: βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε το απαιτούμενο λογισμικό και λογαριασμούς και, στη συνέχεια, πώς να τα χρησιμοποιήσετε για να ρυθμίσετε το iPod σας και να ξεκινήσετε.

Οδηγίες για τον τρόπο ρύθμισης των iPod:

02 από 04

Χρησιμοποιώντας το iPod

Μόλις εγκατασταθεί το iPod, θα θελήσετε να μάθετε πώς να κάνετε κάποια βασικά πράγματα. Τα πιο βασικά είναι αρκετά διαισθητικά, αλλά αυτά τα άρθρα θα σας βοηθήσουν να πάτε βαθύτερα.

03 του 04

How-Tos για κάθε μοντέλο

4η γενιά iPod Shuffle. image copyright Apple Inc.

Θέλετε πραγματικά να μάθετε όλα τα μέσα και τα άκρα του μοντέλου σας; Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για το iPod θα πρέπει να διαβάσετε πώς-tos, σχόλια, κόλπα, καθώς και άρθρα για την αντιμετώπιση προβλημάτων μόνο αφιερωμένο στο συγκεκριμένο μοντέλο σας.

04 του 04

Αντιμετώπιση προβλημάτων του iPod

Όπως ακριβώς και οποιοσδήποτε υπολογιστής, μερικές φορές τα πράγματα πηγαίνουν στραβά με το iPod. Όταν πάει στραβά, είναι καλό να ξέρεις πώς να τα διορθώσεις.

Θέλετε τέτοιες συμβουλές όπως δίνονται στο email σας κάθε εβδομάδα; Εγγραφείτε στο δωρεάν εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.