Χρήση εμπλουτισμένου κώδικα HTML σε μια Live Mail ή Υπογραφή του Outlook

Εάν στέλνετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας εμπλουτισμένη μορφοποίηση HTML στο Windows Live Mail Windows Mail ή Outlook Express , η υπογραφή δεν πρέπει να ανοιχτεί με απλά γράμματα δίπλα στο υπόλοιπο μήνυμα.

Η χρήση της HTML στην υπογραφή σας δεν είναι τόσο απλή όσο η δημιουργία μιας υπογραφής απλού κειμένου , ωστόσο. Δεν είναι καν τόσο εύκολη όσο η χρήση μορφοποίησης HTML στο υπόλοιπο μήνυμα.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι υπογραφές HTML στα Windows Live Mail, το Windows Mail και το Outlook Express ανατίθενται σε εξωτερικούς συνεργάτες και εκχωρούνται σε εξωτερικά αρχεία. Αλλά δεν τρομάζει, εδώ είναι πώς να το κάνουμε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι κάποιες βασικές γνώσεις HTML, αν και θα κάνετε καλά ακόμη και χωρίς αυτό.

Χρησιμοποιήστε εμπλουτισμένη μορφοποίηση HTML στο Windows Live Mail, την υπογραφή Windows Mail ή Outlook Express

Για να χρησιμοποιήσετε την εμπλουτισμένη μορφοποίηση στην υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στο Windows Live Mail, το Windows Mail ή το Outlook Express :

Βήμα προς βήμα Screenshot Walkthrough (χρησιμοποιώντας το Outlook Express)

Επωφεληθείτε από τον επεξεργαστή μηνυμάτων των Windows Mail ή Outlook Express (όχι Windows Live Mail)

Εάν δεν θέλετε να πληκτρολογήσετε το HTML με το χέρι (ή να χρησιμοποιήσετε έναν επεξεργαστή HTML), μπορείτε να το κάνετε εύκολα στο Windows Mail ή στο Outlook Express εύκολα και άνετα:

Βήμα προς βήμα Screenshot Walkthrough (χρησιμοποιώντας το Outlook Express)