Πώς να κάνετε την αδιάκριτη εργασία υπερσύνδεσης

Οδηγίες βήμα προς βήμα

Όταν δείτε τον δείκτη του χεριού που δείχνει σε μια υπερσύνδεση που προσφέρει κάτι που θέλετε, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε: κάντε κλικ στο κουμπί.

Ωστόσο, τίποτα δεν συμβαίνει. Κάνετε κλικ ξανά και ξανά - πιο πυρετωδώς, και στη συνέχεια με έντονο τρόπο - στον προφανή σύνδεσμο στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λάβατε. Το Outlook δεν κινείται. Το πρόγραμμα περιήγησης δεν εμφανίζεται. Δεν παίρνετε πουθενά.

Δυστυχώς, αυτό μπορεί να συμβεί σε σας σε πολλά προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως: Windows Mail, Outlook Express, Outlook, Mozilla Thunderbird και άλλα. Συνήθως δεν είναι λάθος του πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά ένα ζήτημα της σύνδεσης που συνδέει υπερσυνδέσμους με το πρόγραμμα περιήγησής σας γίνεται σπασμένο ή παραμορφωμένο με κάποιο τρόπο.

Ευτυχώς, μπορείτε συνήθως να επαναφέρετε αυτήν τη συσχέτιση. Για γρήγορη επιδιόρθωση, δοκιμάστε να αλλάξετε το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης και, στη συνέχεια, να επαναφέρετε τα παλιά σας αγαπημένα Μερικές φορές αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται.

Πιο λεπτομερής και επομένως πιο διασκεδαστική είναι η ακόλουθη προσέγγιση.

Κάντε τους συνδέσμους να λειτουργούν στα Windows Vista

Για να επαναφέρετε συνδέσμους σε προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιούν τα Windows Vista:

Φυσικά, μπορείτε τώρα να επιλέξετε ένα διαφορετικό πρόγραμμα περιήγησης από την ίδια λίστα Προγραμμάτων και να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Ρύθμιση αυτού του προγράμματος ως προεπιλογή για να το κάνετε προεπιλεγμένο.

Windows 98, 2000 και XP

Για να ανοίξετε ξανά τις ιστοσελίδες όταν κάνετε κλικ σε συνδέσμους σε ηλεκτρονικά ταχυδρομεία χρησιμοποιώντας τα Windows XP και παλαιότερα:

Τα παραπάνω δεν λειτουργούν; Δοκιμάστε αυτό:

Ή, εάν αποτύχει, συνεχίστε με τα παρακάτω. Ωστόσο, προχωρήστε πολύ προσεκτικά.

Αδιάφορες συνδέσεις στα Windows 8 και 10

Η Κοινότητα της Microsoft και το Κεντρικό Φόρουμ των Windows έχουν συζητήσεις σχετικά με τον τρόπο επίλυσης υπερσυνδέσμων που δεν ανταποκρίνονται, όπου το λειτουργικό σύστημα είναι Windows 8 ή 10.