Μάθετε τον καλύτερο τρόπο για να βεβαιωθείτε ότι το Microsoft Outlook παραμένει ενημερωμένο

Απλά βήματα για την ενεργοποίηση ενημερώσεων στο Microsoft Outlook

Είναι σημαντικό να διατηρείτε πάντα το λογισμικό σας ενημερωμένο έτσι ώστε να εντοπίζονται τα τρωτά σημεία και να προστίθενται νέες δυνατότητες.

Όταν ενημερώνεται το Outlook, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι νεώτερες εξελίξεις και διαθέσιμες, τυχόν σφάλματα έχουν καταρρεύσει και εφαρμόζονται επιδιορθώσεις .

Ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα για να ελέγξετε τις ενημερώσεις του Outlook και βεβαιωθείτε ότι οι ενημερώσεις μπορούν να ληφθούν και να εφαρμοστούν αυτόματα.

Σημείωση: Το Outlook.com είναι το ηλεκτρονικό πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Microsoft και δεν χρειάζεται να ενημερώνεται από εσάς, αλλά αντ 'αυτού πάντα να ζει και να ενημερώνεται αυτόματα. Οι παρακάτω οδηγίες αφορούν το πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Microsoft Outlook που είναι εγκατεστημένο σε έναν υπολογιστή.

Πώς να ενεργοποιήσετε και να ελέγξετε τις ενημερώσεις του Outlook

  1. Μεταβείτε στο μενού Αρχείο στο MS Outlook.
  2. Επιλέξτε Λογαριασμό του Office .
  3. Κάντε κλικ ή πατήστε το κουμπί Επιλογές ενημέρωσης .
  4. Επιλέξτε " Ενημέρωση τώρα" από το μενού για να ελέγξετε για νέες ενημερώσεις στο Outlook.
    1. Εάν δεν βλέπετε αυτήν την επιλογή, τότε οι ενημερώσεις είναι απενεργοποιημένες. επιλέξτε Ενεργοποίηση ενημερώσεων .

Σημείωση: Πολλά προγράμματα στον υπολογιστή σας μπορούν να ενημερωθούν με ένα δωρεάν λογισμικό ενημέρωσης , αλλά το Outlook ενημερώνεται μέσω της Microsoft και συνεπώς απαιτεί μια διαφορετική ρουτίνα ενημέρωσης.

Τρόπος προβολής ενημερώσεων του Outlook

Η Microsoft διατηρεί μια λίστα ενημερώσεων του Outlook στον ιστότοπό της. Δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά:

  1. Μεταβείτε στο μενού Αρχείο> Λογαριασμός γραφείου .
  2. Επιλέξτε το κουμπί Επιλογές ενημέρωσης .
  3. Από το αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε Προβολή ενημερώσεων .
  4. Μια σελίδα "Τι νέο υπάρχει στο Office 365" θα ανοίξει στο προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης ιστού που περιγράφει τις πρόσφατες αλλαγές στο Outlook και σε άλλα προγράμματα της Microsoft.