Οι 10 καλύτερες εφαρμογές GPS πεζοπορίας

Πάρτε αυτές τις βασικές εφαρμογές μαζί σας στο ταξίδι σας

Σχεδιάζοντας την τέλεια πεζοπορία, την προπόνηση ή την ποδηλασία είναι απλά μια εφαρμογή μακριά με μία από αυτές τις εφαρμογές GPS πεζοπορίας. Το smartphone σας αποτελεί βασικό σύντροφο σε μια πεζοπορία, οπότε προσθέστε μια ή δύο εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο το ταξίδι σας.

Μερικές από αυτές τις εφαρμογές παρακολουθούν την προπόνησή σας στην πεζοπορία, έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε ακριβώς πόσο μακριά και πόσο ψηλά μετακινήσατε, πόσες θερμίδες καίκατε και πού πρέπει να πάτε για να ολοκληρώσετε ένα ίχνος. Μπορείτε να δημιουργήσετε ακόμη και τις δικές σας πεζοπορίες σε μερικές από αυτές τις εφαρμογές, έτσι ώστε οι άλλοι χρήστες να μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα προσαρμοσμένα μονοπάτια για τις περιπέτειες πεζοπορίας.

Οι περισσότερες από αυτές τις εφαρμογές πεζοπορίας είναι δωρεάν για λήψη και προσφορά αγορών εντός εφαρμογής για περισσότερες λειτουργίες.

Σημείωση: Παρόλο που αυτές οι εφαρμογές διαθέτουν λειτουργίες εκτός σύνδεσης και μπορούν να λειτουργούν σε ορισμένες περιπτώσεις χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο, οι εφαρμογές είναι πολύ χρήσιμες όταν το GPS εκτελείται στο παρασκήνιο. Αυτό μειώνει δραματικά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει φορητές μπαταρίες μαζί σας στο ταξίδι σας και φορτίζετε τις συσκευές σας όποτε μπορείτε (υπάρχουν ακόμη και φορητοί ηλιακοί φορτιστές που μπορείτε να αγοράσετε ).

Χάρτης Μονοπάτι GPS Πεζοπορία

Το χάρτη My Hike είναι κατάλληλο για πεζοπόρους ή καταδύσεις. © MapMyFitness

Η εφαρμογή Map My Hike περιλαμβάνει το πλήρες σύνολο λειτουργιών για πεζοπορία και λειτουργία, όπως μια εύχρηστη λειτουργία χάρτες και κομματιών, έναν πίνακα ελέγχου προσανατολισμένο στη φυσική για τα αθροιστικά σας στατιστικά στοιχεία και κοινή χρήση κοινότητας με ροές δραστηριότητας.

Η εφαρμογή Map My Hike:

Το MapMyHike είναι δωρεάν τόσο για iOS όσο και για συσκευές Android. Περισσότερο "

AllTrails

Το AllTrails συγκαταλέγεται στις πιο δημοφιλείς εφαρμογές πεζοπορίας στην αγορά. AllTrails

Το AllTrails είναι μια εφαρμογή πεζοπορίας και εκκίνησης που είναι γνωστή για τους οδηγούς της σε περισσότερα από 50.000 ίχνη σε ολόκληρη τη Βόρεια Αμερική, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών, ανασκοπήσεων και κομματιών. Μπορείτε επίσης να εγγράψετε τα κομμάτια σας για να τα δείτε και να ακολουθήσουν.

Η δυνατότητα περιήγησης του AllTrail σάς επιτρέπει να εντοπίσετε τα πλησιέστερα προς εσάς μονοπάτια. Τα σχόλια της κοινότητας παρακολουθούνται από το AllTrails και περιλαμβάνουν πληθώρα χρήσιμων πληροφοριών και ειλικρινή ανατροφοδότηση από τους χρήστες. Μπορείτε επίσης να προβάλετε τοπογραφικούς χάρτες για τα περισσότερα μονοπάτια και τις περιοχές της πατρίδας.

Μερικά από τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του AllTrail είναι:

Αποκτήστε το AllTrails για iOS για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή στο iPhone σας (και στο Apple Watch) ή στην εφαρμογή Android AllTrails για κινητές συσκευές Android. Και οι δύο εφαρμογές είναι ελεύθερες για λήψη και χρήση. Περισσότερο "

Χάρτες 3D Pro

Οι Χάρτες 3D Pro είναι η καλύτερη εφαρμογή για τον προγραμματισμό χάρτες ταξιδιού. movingworld GmbH. iTunes

Η εφαρμογή Πεζοπορία Χάρτες 3D Pro επικεντρώνεται στη χρήση χάρτη, η οποία είναι τέλεια αν δεν είστε ικανοποιημένοι με την έλλειψη λεπτομερειών εδάφους σε άλλες εφαρμογές πεζοπορίας.

Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να κάνετε λήψη χαρτών εκτός σύνδεσης, τέλεια για τα απομακρυσμένα ταξίδια, όπου ένα σήμα είναι ανέφικτο. Παρέχει εξαιρετικές λεπτομέρειες για την πεζοπορία.

Θα παρατηρήσετε αμέσως με αυτήν την εφαρμογή ότι υπάρχουν πραγματικοί λόφοι και κοιλάδες και νερό που παρουσιάζονται με μεγάλη λεπτομέρεια. Αυτό κάνει τον προγραμματισμό για μια πεζοπορία εύκολη επειδή μπορείτε να δείτε πού θα σας οδηγήσει το μονοπάτι γύρω από τα βουνά και άλλες φυσικές δομές.

Επιπλέον, το Maps 3D Pro έχει:

Οι Χάρτες 3D Pro καταγράφουν επίσης τις διαδρομές σας για μεταγενέστερη χρήση και μπορούν να παρακολουθήσουν την απόσταση που ταξιδεύετε και πόσο γρήγορα μετακινείτε

Η εφαρμογή Χάρτες 3D Pro είναι διαθέσιμη μόνο για συσκευές iOS. Περισσότερο "

Ramblr

Η εφαρμογή Ramblr είναι η καλύτερη επιλογή σας για να γράφετε και να μοιράζεστε τις περιπέτειές σας. Bientus, Inc. iTunes

Το ταξίδι είναι μια περιπέτεια που θέλετε να μοιραστείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας. Αν θέλετε να κάνετε περιοδικά και να μοιραστείτε τις περιπέτειές σας στο διαδίκτυο, ελέγξτε την Ramblr, την καλύτερη εφαρμογή για υπαίθρια εκτύπωση.

Το Ramblr δεν είναι απλώς μια εφαρμογή καταγραφής. Προσφέρει παρακολούθηση δρομολογίων, χάρτες λήψης, κατευθύνσεις GPS και άλλες εκδρομές για πεζοπόρους που θα ακολουθήσουν.

Η καρδιά του Ramblr είναι η δυνατότητα να χρονολογείτε τα ταξίδια σας με πολλές φωτογραφίες, βίντεο, κομμάτια GPS και στατιστικά στοιχεία, όπως ανύψωση, απόσταση και ταχύτητα.

Χρησιμοποιήστε το Ramblr για να:

Κάντε λήψη της δωρεάν εφαρμογής Android Ramblr ή την αρπάξτε για iOS. Περισσότερο "

Οδηγός επιβίωσης SAS

Ο Οδηγός επιβίωσης SAS είναι πλήρης. Trellisys.net/iTunes

Ο Οδηγός Επιβίωσης SAS είναι μακράν η πιο ολοκληρωμένη και επιβραδυντική εφαρμογή επιβίωσης εκεί έξω. Γράφτηκε από τον πρώην βρετανό στρατιώτη της Ειδικής Αεροπορικής Υπηρεσίας και τον εκπαιδευτή John "Lofty" Wiseman, ο οδηγός βασίζεται στο βιβλίο με το ίδιο όνομα με την καλύτερη πώληση.

Η εφαρμογή περιλαμβάνει:

Το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου της εφαρμογής δεν απαιτεί σύνδεση στο διαδίκτυο, αλλά ορισμένα μέρη του, όπως τα βίντεο και οι λειτουργίες κοινής χρήσης, πρέπει να έχουν ενεργή σύνδεση στο διαδίκτυο για να λειτουργούν.

Η εφαρμογή SAS Survival Guide είναι διαθέσιμη για κινητές συσκευές iOS και Android. Περισσότερο "

ViewRanger

Προβολή Ranger

Η εφαρμογή Trails & Maps της ViewRanger χρησιμοποιεί τη δύναμη της επαυξημένης πραγματικότητας για να καθοδηγήσει την πεζοπορία ή την ποδηλασία σας. Σχεδιάστε τα ταξίδια σας με οδηγούς διαδρομής και κάντε λήψη χαρτών ώστε να είναι διαθέσιμα όταν είστε εκτός σύνδεσης.

Η εφαρμογή προσφέρει χιλιάδες διαδρομές, ώστε να μπορείτε να βρείτε κάπου στην περιοχή σας για να εξερευνήσετε.

Το ViewRanger περιλαμβάνει τις ακόλουθες λειτουργίες:

Η εφαρμογή ViewRanger είναι διαθέσιμη δωρεάν για συσκευές Apple iOS και κινητές συσκευές Android. Περισσότερο "

Σωρός από πέτρες

Σωρός από πέτρες

Το Cairn έχει topo χάρτες και στατιστικά στοιχεία μονοπατιών, αλλά η πραγματική του αξία έγκειται στα χαρακτηριστικά ασφαλείας του.

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Cairn για να μοιραστείτε τα σχέδιά σας με τους φίλους ή την οικογένειά σας. Καθορίστε μια αναμενόμενη ημερομηνία και ώρα επιστροφής. Όταν εκπνέετε, η εφαρμογή ειδοποιεί τις επαφές σας, οι οποίοι μπορούν να δουν την τοποθεσία σας στο GPS κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας και να συλλέξουν σημαντικές πληροφορίες για να ξεκινήσουν τις προσπάθειες διάσωσης.

Εκτός από τα χαρακτηριστικά ασφαλείας της, η Cairn προσφέρει επίσης:

Το Cairn είναι διαθέσιμο δωρεάν στις συσκευές iOS. Περισσότερο "

Spyglass

Spyglass

Το Spyglass είναι η απόλυτη εφαρμογή περιπέτειας. Συνδυάζει το GPS με μια πυξίδα, gyrocompass και χαρτονομισμάτων εργαλείων για αξέχαστες πεζοπορίες. Με τον ενσωματωμένο οδηγό αστέρων μπορείτε να περιηγηθείτε στον χάρτη νυχτερινού ουρανού για να βρείτε το πλησιέστερο ίχνος.

Το Spyglass χρησιμεύει ως κιάλια, επίδειξη heads-up, πυξίδα υψηλής τεχνολογίας με χάρτες εκτός σύνδεσης, γυροσκόπιο, δέκτη GPS, ταχύμετρο και υψομετρητή.

Με το Spyglass μπορείτε:

Η εφαρμογή Spyglass είναι διαθέσιμη για κινητές συσκευές iOS και Android. Είναι δωρεάν μόνο στο Android. Περισσότερο "

Peakfinder

Peakfinder

Αν σας αρέσει να περπατάτε στα βουνά, πάρτε μαζί σας την εφαρμογή Peakfinder. Απλά στοχεύστε τη φωτογραφική σας μηχανή smartphone σε μια οροσειρά και η εφαρμογή επικαλύπτει τα ονόματα των βουνών και των κορυφών - από το ψηλότερο βουνό έως τους μέτριους πρόποδες.

Ακολουθούν κάποιες περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την εφαρμογή πεζοπορίας:

Η εφαρμογή Peakfinder είναι διαθέσιμη για κινητές συσκευές iOS και Android. Περισσότερο "

Κάμπινγκ Finder

Campfire

Όταν χρειάζεστε ένα μέρος για να περάσετε τη νύχτα, η εφαρμογή Finder Camp μπορεί να σας βοηθήσει. Αυτή η εφαρμογή σάς βοηθά να εντοπίσετε και να πλοηγηθείτε σε πολλά campgrounds και μπορείτε να διαβάσετε σχόλια σχετικά με την ποιότητα των υπηρεσιών που έχουν απομείνει άλλοι κατασκηνωτές.

Εφαρμογή Finder Camp:

Η εφαρμογή Finder Camp είναι διαθέσιμη για κινητές συσκευές iOS και Android. Περισσότερο "

Αποκάλυψη

Το Περιεχόμενο Ηλεκτρονικού Εμπορίου είναι ανεξάρτητο από το εκδοτικό περιεχόμενο και ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση σε σχέση με την αγορά προϊόντων μέσω συνδέσμων σε αυτήν τη σελίδα.