Οδηγός εγκατάστασης και εγκατάστασης για το νέο σας σύστημα

01 του 06

Τοποθετήστε στερεοφωνικά ηχεία και στοιχεία ήχου

Ainsley117 / Wikimedia CC 2.0

Αποσυσκευάστε και τοποθετήστε τα αριστερά και δεξιά στερεοφωνικά ηχεία καναλιών σύμφωνα με αυτές τις οδηγίες τοποθέτησης . Αποσυσκευάστε και ρυθμίστε το δέκτη (ή τον ενισχυτή) και τα εξαρτήματα πηγής (DVD, CD, κασετόφωνο) με προσπελάσιμα πίσω ταμπλά. Σε αυτό το σημείο, βεβαιωθείτε ότι τα εξαρτήματα δεν είναι συνδεδεμένα στον τοίχο και ότι είναι απενεργοποιημένα. Ανοίξτε το Εγχειρίδιο κατόχου στις σελίδες που περιγράφουν τη ρύθμιση και την εγκατάσταση για αναφορά. Τα διαγράμματα των πίσω παραθύρων μπορεί να είναι χρήσιμα.

Σημείωση: Είναι καλή ιδέα να αποθηκεύσετε όλα τα υλικά συσκευασίας και τα χαρτοκιβώτια σε περίπτωση ελαττωματικού ηχείου ή εξαρτήματος.

02 του 06

Συνδέστε τα στερεοφωνικά ηχεία στο δέκτη ή τον ενισχυτή

Kallemax / Wikimedia CC 2.0

Συνδέστε τα καλώδια των ηχείων του αριστερού και δεξιού καναλιού στο κεντρικό ή στο μπροστινό ηχείο στο πίσω μέρος του δέκτη ή του ενισχυτή, διασφαλίζοντας τη σωστή σταδιακή λειτουργία των ηχείων.

03 του 06

Σύνδεση ψηφιακών εξόδων των στοιχείων πηγής με το δέκτη ή τον ενισχυτή

Τυπικές οπτικές και ομοαξονικές ψηφιακές εξόδους.

Οι συσκευές αναπαραγωγής DVD και CD διαθέτουν οπτική ψηφιακή έξοδο, ομοαξονική ψηφιακή έξοδο ή και τα δύο. Συνδέστε τη μία ή και τις δύο εξόδους στην κατάλληλη ψηφιακή είσοδο στο πίσω μέρος του δέκτη ή του ενισχυτή.

04 του 06

Συνδέστε τις αναλογικές είσοδοι / έξοδοι των στοιχείων πηγής στον δέκτη ή τον ενισχυτή

Daniel Christensen / Wikimedia CC 2.0

Οι συσκευές αναπαραγωγής DVD και CD έχουν επίσης αναλογικές εξόδους. Αυτή η σύνδεση είναι προαιρετική, εκτός εάν ο δέκτης ή ο ενισχυτής έχει μόνο αναλογικές εισόδους ή εάν συνδέετε τη συσκευή αναπαραγωγής με μια συσκευή τηλεόρασης με αναλογικές (μόνο) εισόδους. Εάν είναι απαραίτητο, συνδέστε τις αναλογικές εξόδους αριστερού και δεξιού καναλιού των συσκευών αναπαραγωγής στις αναλογικές εισόδους του δέκτη, του ενισχυτή ή της τηλεόρασης. Οι αναλογικές συσκευές αναπαραγωγής ταινιών, όπως το κασετόφωνο, διαθέτουν μόνο αναλογικές συνδέσεις, εισόδους και εξόδους. Συνδέστε τις αναλογικές εξόδους αριστερού και δεξιού καναλιού του κασετοφώνου στις εισόδους TAPE αριστερού και δεξιού καναλιού στο δέκτη ή τον ενισχυτή. Συνδέστε τις εξόδους αριστερού και δεξιού καναλιού TAPE OUT του δέκτη ή του ενισχυτή στις εισόδους του αριστερού και δεξιού καναλιού TAPE IN στο κασετόφωνο.

05 του 06

Συνδέστε κεραίες AM και FM σε κατάλληλα τερματικά στον δέκτη

Οι περισσότεροι δέκτες διαθέτουν ξεχωριστές κεραίες ραδιοφώνου AM και FM. Συνδέστε κάθε κεραία στους σωστούς ακροδέκτες κεραίας.

06 του 06

Συνδέστε τα εξαρτήματα, ενεργοποιήστε την τροφοδοσία και δοκιμάστε το σύστημα με χαμηλή ένταση

Με τα κουμπιά τροφοδοσίας στα εξαρτήματα στη θέση OFF, συνδέστε τα εξαρτήματα στον τοίχο. Με πολλά εξαρτήματα μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε μια λωρίδα ισχύος με πολλαπλές πρίζες εναλλασσόμενου ρεύματος. Ενεργοποιήστε τον δέκτη με χαμηλή ένταση ήχου, επιλέξτε AM ή FM και βεβαιωθείτε ότι ο ήχος προέρχεται και από τα δύο ηχεία. Αν έχετε αριστερό και δεξιό ήχο καναλιού, τοποθετήστε ένα δίσκο στη συσκευή αναπαραγωγής CD, επιλέξτε CD στον επιλογέα πηγής του δέκτη και ακούστε τον ήχο. Κάντε το ίδιο και με τη συσκευή αναπαραγωγής DVD. Εάν δεν έχετε ήχο από οποιαδήποτε πηγή, απενεργοποιήστε το σύστημα και ελέγξτε ξανά όλες τις συνδέσεις, συμπεριλαμβανομένων των ηχείων. Επαναλάβετε ξανά το σύστημα. Εάν εξακολουθείτε να μην έχετε ήχο, ανατρέξτε στην ενότητα Αντιμετώπιση προβλημάτων σε αυτόν τον ιστότοπο.