«Τομ και Τζέρι: Πόλεμος των απατεώνων για το PS2

Cheats and Unlockables για το "Τομ και Τζέρι: Πόλεμος των Μπάρες" στο PS2

Οι παίκτες που θυμούνται το 3D παιχνιδιάρικο παιχνίδι "Tom and Jerry in Fists of Furry" που κυκλοφόρησε για τα Windows και Nintendo 64, θα νιώσουν σαν στο σπίτι τους με το sequel "Tom and Jerry στον πόλεμο των whiskers" στο Sony PlayStation 2.

Αυτό το αστείο παιχνίδι γελοιογραφία (φυσικά) Τομ και Τζέρι αλλά περιλαμβάνει επίσης αρκετούς πρόσθετους χαρακτήρες που ονομάζονται Butch, Spike, Tyke, Robot Cat, Eagle, Lion, Nibbles, Monster Jerry και Duckling.

Ωστόσο, οι περισσότεροι από τους χαρακτήρες πρέπει να ξεκλειδωθούν πριν μπορέσουν να παιχτούν.

Το παιχνίδι προσφέρει τρία είδη παιχνιδιού: Challenge, Vs. και μάχη ετικετών. Στο Challenge, ο παίκτης παλεύει ένα συγκεκριμένο σύνολο χαρακτήρων, σε Vs. mode, ο παίκτης συμμετέχει σε μια one-on-one αγώνα, και στην Tag Battle, ένας παίκτης εργάζεται μόνος του ή με έναν φίλο για να πολεμήσει δύο εχθρούς. Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να νικήσει ο αντίπαλός σας είναι ένα ορισμένο χρονικό διάστημα.

Cheat Codes για το PS2

Οι ακόλουθοι κωδικοί εξαπάτησης είναι διαθέσιμοι για τον "Tom and Jerry: War of the Whiskers" στην κονσόλα παιχνιδιών βίντεο Sony PlayStation 2. Οι απατεώνες εισάγονται στην οθόνη Cheats στο μενού Επιλογές.

Κωδικός εξαπατήσει Αποτέλεσμα
X, Κύκλος, Χ, Τρίγωνο, Τρίγωνο, Πλατεία, Κύκλος, Τρίγωνο Άπειρη Υγεία (Μπαταρίες Υγείας)
Κατά την αναπαραγωγή, πατήστε Κύκλος, Πλατεία, Κύκλος, Τρίγωνο, Χ, Πλατεία, Χ, Χ Απειρα ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ
Τρίγωνο, Κύκλος, Τρίγωνο, Τρίγωνο, Χ, Πλατεία, Κύκλος, Πλατεία Ξεκλειδώστε όλες τις περιοχές
Κύκλος, Κύκλος, Χ, Τετράγωνο, Κύκλος, Τρίγωνο, Χ, Κύκλος Ξεκλειδώστε όλα τα κοστούμια χαρακτήρων

Ξεκλειδωματάκια για τον Τομ και τον Τζέρι: Πόλεμος των Whiskers στο PS2

Ρεσεψιόν

Το παιχνίδι κέρδισε ανάμεικτα σχόλια κατά την έναρξη. Μερικοί παίκτες αισθάνθηκαν ότι οι κύριοι χαρακτήρες ήταν σύμφωνοι με τους τηλεοπτικούς χαρακτήρες, ενώ άλλοι παίκτες δήλωσαν ότι δεν αναγνώριζαν τον Tom και Jerry που ήξεραν. Το παιχνίδι βαθμολογείται T για έφηβους, πιθανώς για την καταπολέμηση της βίας.