Η Microsoft εξακολουθεί να υποστηρίζει το MS Outlook 2007;

Οι ενημερώσεις εξακολουθούν να είναι διαθέσιμες;

Όπως όλα τα προϊόντα και οι εταιρείες, η Microsoft σταματά να υποστηρίζει ορισμένο μέρος του λογισμικού της σε συγκεκριμένο χρονικό σημείο μετά την αρχική αποδέσμευσή της. Το Outlook 2007 είναι ένα παράδειγμα όπου η Microsoft δεν επεκτείνει την υποστήριξη επ 'αόριστον.

Το τέλος της υποστήριξης για το Outlook 2007 δεν σημαίνει ότι το πρόγραμμα σταματά να λειτουργεί ή ότι είναι παράνομο να συνεχίσει να το χρησιμοποιεί, αλλά αυτό σημαίνει ότι δεν αποκαλύπτονται πλέον ενημερώσεις κώδικα , service pack και άλλες ενημερώσεις.

Ένα άλλο αποτέλεσμα της υποστήριξης της Microsoft για το Outlook 2007 είναι ότι η ομάδα υποστήριξης δεν απαντά σε ερωτήματα σχετικά με τα προγράμματα του Office 2007 όπως το Outlook, η περισσότερη ηλεκτρονική βοήθεια από τον ιστότοπο της Microsoft καταργείται και δεν μπορείτε να αγοράσετε το Outlook 2007 απευθείας από τη Microsoft.

Οι ενημερώσεις ασφαλείας ήταν διαθέσιμες δωρεάν μέσω του Windows Update για MS Outlook έως τις 11 Απριλίου 2017. Άλλες νέες ενημερώσεις, όπως τα service pack και οι επείγουσες επιδιορθώσεις, θα μπορούσαν να ληφθούν μέχρι τις 9 Οκτωβρίου 2012.

Πώς να αποκτήσετε ενημερώσεις του Microsoft Outlook

Εάν το αντίγραφο του Outlook 2007 είναι ξεπερασμένο, εξακολουθείτε να βρίσκετε τις ενημερώσεις αλλού, αλλά επειδή δεν είναι πλέον διαθέσιμες μέσω των Ενημερώσεων των Windows, θα πρέπει να τις κατεβάσετε με μη αυτόματο τρόπο.

Το τελευταίο Service Pack του Microsoft Office για το Office 2007 είναι SP3. Ακολουθήστε αυτήν τη σύνδεση για να δείτε πώς μπορείτε να κάνετε λήψη του τελευταίου service pack για το Microsoft Office 2007. Αυτό το service pack περιλαμβάνει τις τελευταίες ενημερωμένες εκδόσεις που κυκλοφόρησε η Microsoft για όλα τα προγράμματα του MS Office 2007, συμπεριλαμβανομένου του Outlook.

Τι να κάνουμε τώρα

Με τη Microsoft που δεν υποστηρίζει πλέον το Outlook 2007, ίσως να αναρωτιέστε πώς πρέπει να διορθώσετε προβλήματα που έχετε με το πρόγραμμα και τι πρέπει να κάνετε για το παρωχημένο λογισμικό που διαθέτετε στον υπολογιστή σας.

Για αρχάριους, μπορείτε να αγοράσετε το πιο πρόσφατο λογισμικό γραφείου από τη Microsoft μέσω της σελίδας του Microsoft Office. Αυτό το λογισμικό θα υποστηρίζεται για τα επόμενα χρόνια, οπότε αν είστε έτοιμοι για τη νεότερη έκδοση του Outlook, σκεφτείτε να ακολουθήσετε αυτή τη διαδρομή.

Μια άλλη επιλογή είναι να παραμείνετε ελεύθεροι. Η Microsoft παρέχει μια ηλεκτρονική έκδοση του Outlook που ονομάζεται Outlook Mail όπου μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο email σας δωρεάν από οπουδήποτε. Δεν είναι ακριβώς η ίδια με την έκδοση desktop του Outlook, αλλά ένα πλεονέκτημα είναι ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ενημέρωσή του, όπως κάνατε με το Outlook 2007.

Μια κοινή ερώτηση που έχουν οι άνθρωποι σχετικά με το Outlook 2007 είναι ο τρόπος εύρεσης του κλειδιού προϊόντος που σχετίζεται με το πρόγραμμα. Δεδομένου ότι είναι εγκατεστημένο ως μέρος της σουίτας του Office 2007, μπορείτε να αναζητήσετε το κλειδί προϊόντος του Office 2007 εάν πρέπει να εγκαταστήσετε ξανά το πρόγραμμα σε διαφορετικό υπολογιστή.

Δεδομένου ότι η Microsoft δεν παρέχει έναν τρόπο να αγοράσει το Outlook 2007 από τον δικό της ιστότοπο, μπορείτε να δοκιμάσετε να ψάξετε αλλού για ένα αντίγραφο, όπως στο Amazon.