Τα Top 10 Παιχνίδια Δράσης για το Game Boy Advance

Ψάχνετε για λίγο δράση; Έχετε την ανάγκη να καταστρέψετε τα πάντα στο μονοπάτι σας; Η λαχτάρα πάνω από την κορυφή, η καρδιά που χτυπάει την απόλαυση, αλλά άρρωστος από την αγορά του τελευταίου τίτλου μόνο για να ανακαλύψει ότι δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια κουραστική δικαιολογία για ένα παιχνίδι παζλ; Τι είναι ο αναζητητής της συγκίνησης;

Και οι 10 από τους τίτλους αυτούς αντικατοπτρίζουν ό, τι αγαπάμε για το frenetic, γρήγορο παιχνίδι.

Προσόντα: Πρέπει να είναι πρωτότυπα, ειδικά για την GBA, χωρίς λιμάνια προηγούμενων τίτλων, μόνο ένα ανά franchise και πρέπει να είναι καθαρά και ολική δράση.

01 από 10

Σούπερ ήρωες του Gunstar

Με τέλεια γραφικά, εκπληκτικό gameplay και δράση χωρίς διακοπή, αυτό το παιχνίδι. είναι τόσο καλά μαζί, τιμωρείτε τον εαυτό σας με το να μην το παίζετε. Το Gunstar Super Heroes είναι μια άλλη επιτυχία από τους προγραμματιστές του Treasure, αποδεικνύοντας ότι είναι μία από τις κορυφές της επιχείρησης. Η δράση είναι γύρω σου, όχι μόνο στα πλάγια ή πάνω σου. Με 3D φόντο, είναι επίσης μπροστά και πίσω από σας. Ο θησαυρός πρόσθεσε περισσότερες διαστάσεις προσθέτοντας ενότητες που σας κάνουν να νιώσετε σαν να παίζετε ένα 2D χαρακτήρα σε ένα περιβάλλον 3D. Αυτό είναι το τέλειο παιχνίδι GBA! Περισσότερο "

02 από 10

Astro Boy: Παράγοντας Ωμέγα

Ένας τίτλος GBA που ξεχώρισε τον αντίστοιχο κονσόλα του. Ενώ το θαμπό κονσόλα παιχνίδι βαρεθεί και απογοητευμένοι παίκτες, το GBA έλαμψε ως ένας από τους καλύτερους τίτλους δράσης που κυκλοφόρησαν. Το δεύτερο παιχνίδι στη λίστα από τους προγραμματιστές παιχνιδιών στο Treasure, οι οποίοι έβαλαν μαζί έναν εκπληκτικό συνδυασμό παιχνιδιού και ιστορίας με εξωφρενικά επίπεδα. Με απίστευτα όπλα, ριζοσπαστικούς εχθρούς, εντυπωσιακό περιβάλλον, λεπτομερή σχεδιασμό χαρακτήρα και συνεχή δράση σε 41 επίπεδα, αυτό το παιχνίδι πρέπει να έχει σε οποιαδήποτε συλλογή παικτών δράσης. Περισσότερο "

03 από 10

Klonoa: Αυτοκρατορία των ονείρων

Klonoa: Η Αυτοκρατορία των Ονείρων είναι μία από τις ωραιότερες πλευρικές scrollers της GBA. Εδώ κάνετε κάτι περισσότερο από το να φυσάτε τα πράγματα - πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον εγκέφαλό σας. Κάθε στάδιο σχεδιάζεται με προκλήσεις που κυμαίνονται από απλά έως πολύπλοκα. Μόλις το κρεμάσετε, θα πάρετε όλη την ψυχαγωγία που μπορείτε να χειριστείτε. Για παράδειγμα, δεν πυροβολείτε τους εχθρούς σας, αλλά αντ 'αυτού πιάστε και ρίξτε τα. Πέτα το baddie στο μέσο άλμα, και παίρνετε ένα σούπερ άλμα. Είναι τα λιγότερο βίαια παιχνίδια στον κατάλογο, αλλά έχει πιο ακραία δράση από τους περισσότερους τίτλους πυροβολισμών. Περισσότερο "

04 από 10

Wario Land 4

Είναι κρίμα που ο Mario, ο βασιλιάς των παιχνιδιών δράσης πλατφόρμας, δεν έχει κυκλοφορήσει ένα νέο / πρωτότυπο για το GBA. Σας ευχαριστώ καλοσύνη καμάρα του Νέμεσις Wario δεν καθόταν στο περιθώριο. Το Wario Land 4 μας δίνει περισσότερη πλατφόρμα δράση από ό, τι μπορείτε να ανακινήσετε μια κασέτα στο. Ακόμα καλύτερα για εμάς είναι ότι η Nintendo προσέθεσε ειδικά χαρακτηριστικά που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ποτέ σε ένα παιχνίδι στυλ Mario / Wario που κάνουν αυτό το κορυφαίο σε δράση GBA. Περισσότερο "

05 από 10

Mega Man Zero 2

Μην ψάχνετε για αυθεντικό gameplay εδώ. Κοιτάξτε αντ 'αυτού για το καλύτερο παλιό σχολείο, υψηλής οκτανικής, μη σταματικής δράσης που έχουμε γνωρίσει και αγαπάμε από το franchise Capcom Mega Man - μόνο αυτή τη φορά, είναι στα στεροειδή. Είναι αδύνατο να βαρεθείτε με τα εκτεταμένα επίπεδα αποστολής και τα εκρηκτικά όπλα. Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε με έναν φίλο με ένα καλώδιο πολλαπλών συνδέσμων και να ανταγωνιστείτε σε προκλήσεις τύπου racing. Μερικές φορές είναι ωραίο να πάτε σε ένα οικείο σύνολο με ενθουσιώδεις συγκινήσεις. Περισσότερο "

06 από 10

Metroid: Μηδενική αποστολή

Τι Top 10 λίστα παιχνιδιών δράσης θα είναι πλήρης χωρίς τίτλο Metroid ; Από τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο Metroid , η σειρά έφερε σταθερά το μπέικον με την δράση από τοίχο σε τοίχο και συναρπαστικό παιχνίδι. Αυτός έχει όλα τα καλύτερα στοιχεία της αρχικής σειράς, αλλά πολύ περισσότερα από αυτά. Καθώς προχωράτε το δρόμο σας μέσα από το παιχνίδι, κερδίζετε μεγαλύτερες και καλύτερες ικανότητες. Ο καθένας βοηθάει το παιχνίδι να είναι ο καλύτερος τρόπος για να περάσετε ένα απολαυστικό απόγευμα φυσώντας τα πράγματα. Περισσότερο "

07 από 10

Rayman 3: Hoodlum Havoc

Ακολουθεί ένα άλλο παράδειγμα ενός GBA που ξεπερνά μια κονσόλα με μεγάλη δημοσιότητα ως ένα καλύτερο καλύτερο παιχνίδι. Αυτός ο περίεργος χαρακτήρας με τα ξεσκονισμένα χέρια και τα πόδια είναι ιδανικός για τη 2D μορφή χειρός . Το Rayman 3 ωθεί τα όρια του GBA, με την κίνηση του ρευστού, τα καταπληκτικά χρώματα και πάνω από πενήντα περίτεχνα και εξωφρενικά επίπεδα, το καθένα γεμάτο από κρυμμένους θησαυρούς. Διαθέτει επίσης σύνδεση πολλαπλών συνδέσεων, όπου μπορείτε να παίξετε τους φίλους σας σε μερικές μεγάλες προκλήσεις για πολλούς παίκτες.

08 από 10

Δράπανο Dozer

Πραγματικά πρωτότυπο και διασκεδαστικό gameplay τοποθετήστε το Drill Dozer στον κατάλογο, λαμβάνοντας καινοτόμες νέες προσεγγίσεις στην πλατφόρμα δράσης. Ως Jill, οδηγείτε σε ένα μηχάνημα που ονομάζεται Drill Dozer - ένας σταυρός ανάμεσα σε ένα ρομπότ, πανοπλία και ένα τεράστιο τρυπάνι. Αν και η Jill βρίσκεται σε μια ευγενή αναζήτηση, αυτό δεν κάνει αυτό το παιχνίδι τόσο σπουδαίο. είναι το τρυπάνι. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να οργώσετε το δρόμο σας αν και επίπεδο μετά από το επίπεδο του μερικά από τα πιο συναρπαστικά παιχνίδι που βρέθηκαν σε ένα πρωτότυπο GBA. Από τους κατασκευαστές των πάντα δημοφιλών παιχνιδιών Pokemon . Περισσότερο "

09 από 10

Sonic Advance

Ο καλύτερος ηχητικός τίτλος για το GBA συνδυάζει το gameplay με ταχύτητα turbo που έκανε την αρχική σειρά Sonic the Hedgehog μια τέτοια επιτυχία, με πρωτότυπα χαρακτηριστικά και επίπεδα. Έχει επίσης μερικές μεγάλες προκλήσεις πολλαπλών συνδέσμων. Σε λειτουργία μεμονωμένου παίκτη, έχετε την επιλογή τεσσάρων διαφορετικών χαρακτήρων, καθένα με πολύ διαφορετικές δυνατότητες. Σπάνια ένα παιχνίδι έχει αυτό το είδος της αξίας επανάληψης, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε κάθε επίπεδο δεκάδες φορές και ακόμα δεν τα καταφέρνουν όλα. Περισσότερο "

10 από 10

Spider-Man: Απειλή του Mysterio

Το πρώτο και καλύτερο παιχνίδι Spider-Man για το GBA με όλα τα χαρακτηριστικά που κάνουν τον Spidey εξαιρετικό. Υπάρχουν ιστότοποι, ιστοί και περισσότεροι ιστότοποι για την καταγραφή κακών παιδιών, μαζί με αυτοσχέδιες ασπίδες και, φυσικά, swinging ιστού. Ας μην ξεχνάμε τη σούπερ δύναμη και το ταλέντο για την αναρρίχηση των κτιρίων - δεν αναφέρεται ως "ερπύστρια τοίχου" για τίποτα. Αυτό που κάνει αυτό το παιχνίδι τόσο καταπληκτικό, εκτός από το δύσκολο, αλλά διασκεδαστικό, gameplay, είναι η φυσική αίσθηση των χειριστηρίων, καθώς περιστρέφετε το δρόμο σας μέσω της δράσης. Περισσότερο "