Δωρεάν εργαλεία κινούμενων σχεδίων

Η κίνηση είναι εύκολη με αυτές τις δωρεάν εφαρμογές Web

Δεν έχετε μια βιντεοκάμερα ή λογισμικό επεξεργασίας ; Μην ανησυχείς. Με μια σύνδεση στο Internet και λίγο χρόνο, μπορείτε να είστε στο δρόμο σας για να κάνετε επαγγελματικά αναζητούν κινούμενα βίντεο.

Υπάρχουν ακριβώς για πολλούς λόγους για να κάνει κινούμενα βίντεο, καθώς υπάρχουν ιστοσελίδες για την παραγωγή τους. Το κινούμενο βίντεο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αφήσετε σε κάποιον να σας γνωρίσει τη φροντίδα, να μοιραστεί ένα γέλιο ή να βελτιώσει την εμφάνιση και την αίσθηση ενός ιστότοπου. Η ζωτικότητα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την ενίσχυση της διαφημιστικής στρατηγικής μιας επιχείρησης, για την προσέλκυση αγοραστών σε καταχωρίσεις προϊόντων και για την προσέλκυση της προσοχής των μαθητών στην τάξη. Ακολουθεί μια λίστα εργαλείων online animation για να ξεκινήσετε.

Dvolver

Το Dvolver είναι ένας διασκεδαστικός και απλός τρόπος να γνωρίσετε τον κόσμο της online κίνησης. Το Dvolver είναι εντελώς δωρεάν και σας επιτρέπει να στείλετε τα ολοκληρωμένα κινούμενα σχέδια στους φίλους και την οικογένειά σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ρυθμίστε τη σκηνή για το κινούμενο σχέδιο επιλέγοντας από προ-προγραμματισμένα φόντα και ουρανούς και επιλέξτε μια γραφική παράσταση. Στη συνέχεια, επιλέξτε χαρακτήρες, προσθέστε διάλογο και μουσική, και voila! Η κινούμενη ταινία σας έχει ολοκληρωθεί. Το στυλ των χαρακτήρων, της μουσικής και του υπόβαθρου του Dvolver Moviemaker δημιουργεί συχνά κινούμενες κινούμενες κινήσεις. Περισσότερο "

Xtranormal

Το Xtranormal είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για τη δημιουργία online κινούμενων εικόνων. Μπορείτε να εγγραφείτε και να δημιουργήσετε ένα βίντεο δωρεάν, αλλά θα χρειαστεί να πληρώσετε αν θέλετε να μοιραστείτε το βίντεό σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή κοινωνικών μέσων.

Υπάρχουν τρία βήματα για να δημιουργήσετε ένα Xtranormal video: επιλέγοντας τους ηθοποιούς σας, πληκτρολογώντας ή καταγράφοντας τον διάλογό σας και επιλέγοντας ένα φόντο. Σε σύγκριση με άλλους πιο αυτοματοποιημένους ιστότοπους κινούμενων σχεδίων, το Xtranormal σας δίνει πολύ έλεγχο στα δομικά στοιχεία της ταινίας σας. Μπορείτε να επιλέξετε τις γωνίες και τις ζουμ της κάμερας και τις κινήσεις χαρακτήρων για να προσαρμόσετε την ταινία σας στις ανάγκες σας.

Η Xtranormal επίσης διακινείται για τις επιχειρήσεις και την εκπαίδευση. Μπορείτε να αγοράσετε ένα επιχειρησιακό σχέδιο για τη χρήση Xtranormal βίντεο για τη διαφήμιση και branding, καθώς και να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο σχέδιο επικοινωνώντας Xtranormal. Με την αγορά ενός εκπαιδευτικού σχεδίου, θα έχετε πρόσβαση σε πρόσθετες επιλογές βίντεο που διευκολύνουν τη διδασκαλία, από σχέδια μαθήματος έως εκμάθηση γλωσσών. Περισσότερο "

GoAnimate

Το GoAnimate είναι μια υπηρεσία ιστού που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια κινούμενη ιστορία χρησιμοποιώντας προ-προγραμματισμένους χαρακτήρες, θέματα και ρυθμίσεις. Στη συνέχεια, μπορείτε να προσαρμόσετε το βίντεο προσθέτοντας το κείμενο της επιλογής σας. Είναι ελεύθερο να πραγματοποιείτε και να μοιράζεστε βίντεο με έναν λογαριασμό GoAnimate, αλλά με αναβάθμιση σε GoAnimate plus θα έχετε πρόσβαση σε περισσότερες λειτουργίες.

Με το GoAnimate, μπορείτε να τοποθετήσετε τους προσαρμοσμένους χαρακτήρες "Littlepeepz" οπουδήποτε στην οθόνη, να ρυθμίσετε το μέγεθός τους και να εμψυχώσετε την κίνηση τους. Επιπλέον, μπορείτε να ρυθμίσετε τις γωνίες της κάμερας και να μεγεθύνετε τη σκηνή σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το κείμενο σε ομιλία ή να εγγράψετε τη φωνή σας για να δώσετε διάλογο στους χαρακτήρες σας.

Εκτός από το GoAnimate Plus, το GoAnimate προσφέρει οικονομικά αποδοτικά σχέδια για εμπορική και εκπαιδευτική χρήση. Περισσότερο "

Animoto

Αντί να χρησιμοποιείτε προ-προγραμματισμένους χαρακτήρες και ρυθμίσεις, το Animoto σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τις δικές σας φωτογραφίες, βίντεο κλιπ και μουσική για τη δημιουργία μοναδικών κινούμενων διαφανειών. Μπορείτε να δημιουργήσετε δωρεάν απεριόριστα βίντεο για 30 δευτερόλεπτα, αλλά θα έχετε περισσότερες επιλογές βίντεο, αναβαθμίζοντας σε έναν πληρωμένο λογαριασμό.

Η λήψη του περιεχομένου σας σε ένα βίντεο Animoto είναι εύκολη. Μπορείτε να ανεβάσετε βίντεο κλιπ, φωτογραφίες και μουσική που αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας ή μπορείτε να ανεβάσετε περιεχόμενο από ιστότοπους όπως το Flickr, το Photobucket και το Facebook. Στη συνέχεια, μπορείτε να μοιραστείτε το βίντεο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να το δημοσιεύσετε χρησιμοποιώντας τον κώδικα ενσωμάτωσης που παρέχεται από το Animoto ή να κάνετε λήψη του βίντεο στον υπολογιστή σας με μικρή χρέωση.

Η αναβάθμιση στο Animoto Pro θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε τα βίντεό σας για επαγγελματική και εμπορική χρήση. Η αναβάθμιση Pro καταργεί επίσης οποιαδήποτε λογότυπα Animoto από το βίντεό σας, καθιστώντας το ένα εξαιρετικό εργαλείο για τη δημιουργία επαγγελματικών βίντεο και χαρτοφυλακίων τέχνης.

JibJab

Το JibJab κέρδισε για πρώτη φορά δημοτικότητα για τα κινούμενα πολιτικά satires του και από τότε έχει γίνει ένας ανερχόμενος ιστότοπος ηλεκτρονικής κάρτας . Το JibJab δημιουργεί το δικό του πρωτότυπο περιεχόμενο και σας επιτρέπει να προσθέσετε και να ζωντανέψετε τα πρόσωπα της επιλογής σας στις φωτογραφίες και τα βίντεο του. Υπάρχει ένα περιορισμένο ποσό ελεύθερων, προσαρμόσιμων βίντεο στο JibJab, αλλά για ένα δολάριο το μήνα, μπορείτε να στείλετε απεριόριστες φωτογραφίες και βίντεο.

Υπάρχουν κάρτες και βίντεο JibJab για γενέθλια, ειδικές περιπτώσεις και για διασκέδαση. Αφού επιλέξετε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο, μπορείτε να χαρακτηρίσετε τα πρόσωπα της οικογένειας και των φίλων σας φορτώνοντας φωτογραφίες από τον υπολογιστή σας ή το Facebook. Μπορείτε να μοιραστείτε τα κινούμενα σχέδια και τις κάρτες JibJab χρησιμοποιώντας Facebook, Twitter, email ή ένα blog.

Το JibJab διαθέτει επίσης μια συναρπαστική εφαρμογή iPad για παιδιά που ονομάζεται JibJab Jr. Η εφαρμογή αυτή σας επιτρέπει να χαρακτηρίσετε το όνομα και το πρόσωπο του παιδιού σας σε συναρπαστικά ψηφιακά βιβλία εικόνων, αυξάνοντας την προσοχή και την αλληλεπίδραση της εμπειρίας ανάγνωσης.

Voki

Το Voki ειδικεύεται στη δημιουργία ηχητικών ομιλιών που σας επιτρέπουν να δώσετε εξατομικευμένη έκφραση σε ένα ψηφιακό πλαίσιο. Παρόλο που το Voki είναι μια μεγάλη προσθήκη σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα, διαφημίζεται ως εκπαιδευτικό εργαλείο τόσο για τους φοιτητές όσο και για τους εκπαιδευτικούς. Το Voki είναι δωρεάν, αλλά υπάρχει ετήσια συνδρομή για να έχετε πρόσβαση στην πλήρη επιλογή των εκπαιδευτικών χαρακτηριστικών.

Είτε δημιουργείτε ένα ζώο που μιλάει είτε ένα avatar του εαυτού σας, οι χαρακτήρες Voki είναι ιδιαίτερα προσαρμόσιμοι. Αφού δημιουργήσετε τον χαρακτήρα σας, η Voki σας δίνει τέσσερις διαφορετικές επιλογές για την προσθήκη εξατομικευμένης φωνής χρησιμοποιώντας το τηλέφωνο, το λογισμικό κειμένου σε ομιλία, το ενσωματωμένο μικρόφωνο του υπολογιστή σας ή τη μεταφόρτωση ενός αρχείου ήχου.

Η τάξη Voki επιτρέπει στους εκπαιδευτικούς να διαχειρίζονται αναθέσεις και σχέδια μαθημάτων με χαρακτήρες Voki και δίνει σε κάθε μαθητή τη δυνατότητα σύνδεσης με Voki για να ολοκληρώσει τις εργασίες. Επιπλέον, ο ιστότοπος Voki παρέχει στους εκπαιδευτικούς δωρεάν πρόσβαση σε εκατοντάδες σχέδια μαθημάτων που χρησιμοποιούν το λογισμικό Voki ως εργαλείο διδασκαλίας και μάθησης.