Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Twitter Avatar σας

Τι να χρησιμοποιήσετε, γιατί πρέπει να το χρησιμοποιήσετε και πώς να το μεταφορτώσετε ή να το αλλάξετε

Το Twitter απαιτεί μόνο δύο φωτογραφίες για να ρυθμίσετε το λογαριασμό σας: μια φωτογραφία κεφαλίδας που εμφανίζεται στο προφίλ σας και μια φωτογραφία προφίλ που ονομάζεται επίσης avatar σας Twitter.

Το είδωλό σας είναι αυτό που δίνει την ανθρωπιά στον αντίθετα φαινομενικά ανώνυμο λογαριασμό Twitter. Χωρίς μία, η φωτογραφία του προφίλ σας εμφανίζεται ως πρόσωπο χωρίς πρόσωπο, χωρίς φύλο. Δεν χρειάζεται να προσθέσετε ένα Twitter avatar, αλλά θα μπορούσε να είναι πιο εύκολο να κερδίσετε νέους οπαδούς, εάν έχουν κάποιον να κοιτάξει.

Επιπλέον, επειδή το Twitter avatar που επιλέγετε εμφανίζεται δίπλα σε κάθε ένα από τα tweets σας σε όλο το Twitter, ανεξάρτητα από το σημείο που δημοσιεύετε, είναι σημαντικό ότι δεν σας αντιπροσωπεύει μόνο αλλά και φαίνεται ωραίο.

Αξιοποιήστε στο έπακρο το Avatar του Twitter σας

Υπάρχουν πολλές συζητήσεις και συμβουλές σχετικά με το πώς να κάνετε το avatar σας πιο ενδιαφέρον και να σας αντιπροσωπεύει καλύτερα και γιατί είστε στο Twitter.

Εδώ είναι μερικά βασικά:

Τι θα πρέπει να φαίνεται το Avatar του Twitter σας

Η φωτογραφία πρέπει να είναι καθαρή και ευκρινής και να χρησιμοποιεί το μικρότερο χώρο που της έχει διατεθεί. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι τόσο καλή ιδέα να χρησιμοποιήσετε μια φωτογραφία όπου βρίσκεστε στη μέση ενός πλήθους. Αφήστε τους οπαδούς σας και τους πιθανούς οπαδούς να δουν το πρόσωπό σας ή το λογότυπό σας, ανεξάρτητα από το αν το προφίλ σας Twitter αντιπροσωπεύει.

Σε αυτή τη σημείωση, κάντε τη φωτογραφία σας σχετική. Εάν πρόκειται για λογαριασμό στο Twitter της επιχείρησής σας, χρησιμοποιήστε μια επαγγελματική εικόνα του εαυτού σας, του λογότυπου ή του κτιρίου της εταιρείας σας ή κάτι άλλο που μπορεί να περιγράψει τη σελίδα σε μια απλή φωτογραφία.

Μια φωτογραφία με γυμνό θα αφαιρεθεί αν δημοσιεύσετε ένα ως avatar Twitter.

Twitter Λεπτομέρειες μορφοποίησης αρχείου Avatar

Το avatar Twitter πρέπει να είναι αρχείο JPG , GIF (χωρίς κινούμενα σχέδια) ή PNG . Εάν η εικόνα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε είναι σε διαφορετική μορφή αρχείου, τοποθετήστε τη σε έναν δωρεάν μετατροπέα φωτογραφιών και βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει μία από τις υποστηριζόμενες μορφές για τη μετατροπή.

Οι εικόνες προφίλ Twitter δεν μπορούν να υπερβαίνουν τα 2 MB σε μέγεθος και πρέπει να είναι τετράγωνο (συνιστάται να διατηρείτε την εικόνα του προφίλ σας στα 400x400 εικονοστοιχεία). Avatar Generator είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να κάνει την εικόνα Twitter σας πλατεία.

Βεβαιωθείτε ότι η εικόνα που έχετε επιλέξει για την εικόνα του προφίλ σας είναι αρκετά μεγάλη ώστε να είναι ακόμα χρήσιμη σε όλα τα σενάρια ...

Όταν τα tweets σας εμφανίζονται στο Twitter, η εικόνα προφίλ εμφανίζεται ως φωτογραφία 48x48 pixel. Το ένα στη σελίδα του προφίλ σας είναι 73x73 όταν θεωρείται από μη χρήστες Twitter, ή 128x128 όταν συνδεθεί σε χρήστες Twitter επισκέπτονται το προφίλ σας.

Περισσότερες συμβουλές

Πώς να προσθέσετε ή να αλλάξετε το προφίλ σας Twitter φωτογραφία

  1. Συνδεθείτε στο Twitter.
  2. Κάντε κλικ ή πατήστε στο εικονίδιο Προφίλ και ρυθμίσεις κοντά στο μεγάλο κουμπί Tweet στην επάνω δεξιά πλευρά της αρχικής σελίδας του Twitter.
  3. Επιλέξτε Προφίλ από αυτό το μενού.
  4. Επιλέξτε Επεξεργασία προφίλ από τα δεξιά.
  5. Επιλέξτε Προσθήκη φωτογραφίας προφίλ από την περιοχή εικόνας στην αριστερή πλευρά του προφίλ σας.
    1. Αν έχετε ήδη ένα avatar Twitter, αυτή η επιλογή ονομάζεται Αλλαγή της φωτογραφίας του προφίλ σας .
  6. Επιλέξτε Μεταφόρτωση φωτογραφίας .
  7. Επιλέξτε και μεταφορτώστε την εικόνα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για το avatar σας.
  8. Προσαρμόστε τη θέση και το μέγεθος της φωτογραφίας προφίλ και, στη συνέχεια, επιλέξτε Εφαρμογή .
  9. Η εικόνα θα αποθηκευτεί στο προφίλ σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ / πατήστε Αποθήκευση αλλαγών στα δεξιά για να επιστρέψετε στο προφίλ σας και να κλείσετε τον επεξεργαστή προφίλ.

Συμβουλή: Μπορείτε να αλλάξετε το είδωλο Twitter μέσω της εφαρμογής για κινητά, χρησιμοποιώντας παρόμοια βήματα.