Ανακοινώνετε ή ανακοινώνετε ξανά;

Εδώ είναι η διαφορά στους όρους

Ερώτηση:

Όταν μοιράζεστε ένα μήνυμα, είναι ένα retweet ή ένα ξανά Tweet;

Απάντηση:

Η θεμελιώδης διαφορά μεταξύ ενός retweet και ενός re-Tweet είναι κάτι περισσότερο από ένα παύλα. Αν το Twitter είχε ένα λεξικό, θα είχαν τελείως διαφορετικούς ορισμούς.

Είτε είστε blogger που ψάχνει για σωστή επανάληψη της λέξης, είτε ένας χρήστης του Twitter που θέλει απλώς να μάθει τη διαφορά, είναι καλό να γνωρίζουμε ότι αυτές οι δύο λέξεις είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Το ένα μοιράζεται το περιεχόμενό σας, τα άλλα μοιράζονται το περιεχόμενο κάποιου άλλου.

Ένα retweet είναι μια αναπόσπαστη λειτουργία του Twitter. Ήταν μια φορά ορατότητα που χρησιμοποιείται από τους χρήστες Twitter και είναι πλέον μια μόνιμη δράση στη διεπαφή του Twitter.

Για να επαναλάβετε τη μετάδοση θα πρέπει να επαναλάβετε αυτό που κάποιος άλλος tweets. Πριν από τη δημιουργία του Twitter στο Twitter, οι χρήστες θα επαναλάβουν με το χέρι προσθέτοντας τα γράμματα RT στο μήνυμά τους.

Ο λόγος για τον οποίο κάποιος θα επαναλάβει είναι να μοιραστεί κάτι που νομίζει ότι αξίζει να ξαναχρησιμοποιηθεί με τους δικούς του οπαδούς. Μπορεί να είναι ένα άρθρο ή ένα καλό απόσπασμα. Το retweet περιλαμβάνει πάντα το @ username του ατόμου που αρχικά το δημοσίευσε στο tweeted, οπότε η πίστωση δεν έχει χαθεί. Όταν το μήνυμα έχει αποκοπεί για να χωρέσει 280 χαρακτήρες, όπως συχνά χρειάζεται, ο retweeter μπορεί να αλλάξει RT σε MT, το οποίο σημαίνει "τροποποιημένο tweet".

Ακολουθούν μερικά παραδείγματα χειρόγραφων επανάκλησης:

Για να επαναλάβετε το Tweet , απλά ανακυκλώνετε το δικό σας μήνυμα. Δεν υπάρχει συνδεδεμένο κουμπί Twitter ή ένας ειδικός τρόπος για να το κάνετε αυτό. είναι απλώς ένας τρόπος για να ορίσετε ποια έκδοση της φρασεολογίας απαιτεί ένα παύλα.

Για παράδειγμα, πολλοί από τους πελάτες μου δημοσιεύουν διάφορα άρθρα την εβδομάδα στα blogs τους. Όταν προγραμματίζω τα tweets που προωθούν αυτά τα άρθρα μπροστά από το χρόνο, θα χρησιμοποιήσω το Hootsuite για να στείλω μια μέρα και στη συνέχεια θα το χρησιμοποιήσω για να προγραμματίσω και να μεταφέρω ξανά το ίδιο μήνυμα την επόμενη εβδομάδα, τον επόμενο μήνα και έπειτα και πάλι σε τρεις μήνες . Αυτό αυξάνει τη μακροζωία της θέσης εξασφαλίζοντας ότι θα εμφανιστεί στην τροφή τους για περισσότερο από μία ημέρα. Δεν θα ψάξουν όλοι όταν θα βγει το πρώτο tweet. Και μέσα σε λίγα λεπτά, αυτό το πρώτο πέρασμα θα είναι το παρελθόν, θαμμένο κάτω από δεκάδες ή πολλά άλλα tweets.

Μια τελευταία διαφορά είναι ότι το "retweet" δεν χρειάζεται να κεφαλαιοποιηθεί, διότι το Twitter δεν το αξιοποιεί σε καμία από τις τεκμηρίωές του. Σας ζητούν, ωστόσο, να κεφαλαιοποιήσετε τη λέξη "Tweet", οπότε σύμφωνα με αυτούς τους κανόνες, θα έπρεπε να κεφαλαιοποιήσετε το T στο re-Tweet.