Αναθεώρηση προϊόντος: Spector Pro 6.0

Η κατώτατη γραμμή

Η Spectorsoft είναι καθιερωμένος ηγέτης στον τομέα του λογισμικού παρακολούθησης υπολογιστών. Η παρακολούθηση και η επιτήρηση των υπολογιστών σχετίζονται γενικά με τους χάκερ ή με κακόβουλο σκοπό κάποιου τύπου - όπως το spyware που κλέβει τους κωδικούς πρόσβασης σας καταγράφοντας τις πληκτρολογήσεις σας. Ωστόσο, υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους κάποιος μπορεί νόμιμα να θέλει να παρακολουθεί τη δραστηριότητα σε έναν υπολογιστή-εργοδότες που παρακολουθούν τους υπαλλήλους, τους γονείς που παρακολουθούν τα παιδιά ή ακόμα και παρακολουθούν τον υπολογιστή σας ως εργαλείο ασφαλείας για να εξασφαλίσουν ότι δεν παραβιάζονται. Το Spector Pro 6.0 για άλλη μια φορά ορίζει τη γραμμή για αυτόν τον τύπο λογισμικού.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Εξερεύνηση εμπειρογνωμόνων - Spector Pro 6.0

Είναι σωστό για έναν εργοδότη ή έναν γονέα να παρακολουθεί έναν υπολογιστή; Αυτό είναι ένα ζήτημα ηθικής που υπόκειται σε μεμονωμένη ερμηνεία. Κάποιοι θα το αποκαλούσαν εισβολή της ιδιωτικής ζωής. Κάποιοι θα έλεγαν ότι είναι μια υποχρέωση - ειδικά για έναν γονέα να παρακολουθεί τον υπολογιστή ενός παιδιού. Υποθέτοντας ότι πέφτετε στην πλευρά του ηθικού φράκτη που ευνοεί την παρακολούθηση, δεν μπορείτε να πάτε στραβά με το Spector Pro 6.0.

Η Spector Pro έχει αναγνωριστεί δύο φορές ως επιλογή εκδοτών PC Magazine και έχει βραβευτεί με το GoldTop από την TopTenReviews. Αξιολόγησα την προηγούμενη έκδοση, Spector Pro 5.0, με 5 αστέρια και εάν είχαμε περισσότερα διαθέσιμα αστέρια, θα μπορούσα να τα δώσω 6. Δεν βρήκα κανένα άλλο προϊόν (με την πιθανή εξαίρεση του eBlaster που είναι επίσης ένα προϊόν Spectorsoft) είναι τόσο ολοκληρωμένη και ισχυρή, αλλά και ευέλικτη και εύκολη στη χρήση.

Spector Pro rocks - απλό και απλό! Μπορείτε να επιλέξετε αν θα αφήσετε το πρόγραμμα ορατό, επιτρέποντας στους χρήστες να γνωρίζουν ότι είναι εκεί και ότι παρακολουθούνται ή μπορείτε να το εγκαταστήσετε σε μυστική λειτουργία, ώστε να τρέχει κρυφά στο παρασκήνιο. Η διασύνδεση του προγράμματος είναι απλή και διαισθητική και καθιστά την ανασκόπηση των δεδομένων εντατική.

Οι διάφορες συλλήψεις - ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων, ιστότοποι που επισκέφτηκαν κ.λπ. - μπορούν να αναθεωρηθούν. Μπορείτε επίσης να αναπαράγετε τα στιγμιότυπα οθόνης σαν μια ταινία ακίνητων εικόνων της δραστηριότητας στο σύστημα. Κάποια ακατάλληλα υλικά ενδέχεται να εμφανίζονται στην οθόνη χωρίς να εμφανίζονται στις άλλες συλλήψεις και τα στιγμιότυπα οθόνης σας επιτρέπουν να τα δείτε και αυτά.

Για τους εργοδότες που θέλουν να παρακολουθήσουν έναν αριθμό εργαζομένων σε ένα εταιρικό δίκτυο, η SpectorSoft προσφέρει επίσης το SpectorPro 360 το οποίο σας επιτρέπει να παρακολουθείτε έναν αριθμό υπολογιστών από μια κεντρική διεπαφή.

Αν χρειάζεστε να παρακολουθήσετε τη δραστηριότητα στον υπολογιστή σας, στους υπολογιστές του υπαλλήλου σας ή στους υπολογιστές των παιδιών σας, αυτό είναι το πρόγραμμα για να το κάνετε.

Ενημέρωση: Το Spector Pro 6.0 είναι παλαιό λογισμικό. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του S pectorSoft για τρέχουσες προσφορές.

(Επεξεργασμένο από τον Andy O'Donnell)