Είναι αυτά τα ελεύθερα κλειδιά προϊόντων της Microsoft πραγματικά;

Τα δωρεάν κλειδιά προϊόντος για το λογισμικό της Microsoft είναι παντού, αλλά λειτουργούν;

Ένα ελεύθερο κλειδί προϊόντος , το οποίο μπορεί να θεωρηθεί ότι ονομάζεται ελεύθερο κλειδί CD , για κάτι σαν λειτουργικό σύστημα Windows ή έκδοση του Microsoft Office ή κάποιο άλλο λογισμικό ή παιχνίδι, μπορεί να είναι πραγματικά χρήσιμο για διάφορους λόγους.

Το πιο προφανές, ένα ελεύθερο κλειδί προϊόντος ακούγεται υπέροχο εάν χάσατε το πρωτότυπο, αλλά πρέπει να επανεγκαταστήσετε το πρόγραμμα. Πόσο εύκολο απλά να τραβήξετε ένα δωρεάν κλειδί προϊόντος από μια λίστα και να το χρησιμοποιήσετε!

Ίσως θέλετε απλώς να δοκιμάσετε ένα νέο λογισμικό ή την πιο πρόσφατη έκδοση των Windows. Ένα δωρεάν κλειδί εγκατάστασης θα σας προστατεύσει από το να διακινδυνεύσετε χρήματα σε κάτι που δεν είστε σίγουροι αν θέλετε πραγματικά ακόμα.

Είναι αυτά τα ελεύθερα κλειδιά προϊόντων της Microsoft πραγματικά;

Τα ελεύθερα κλειδιά προϊόντος είναι διαθέσιμα για τη λήψη του Διαδικτύου και συχνά λειτουργούν, αλλά δεν είναι νόμιμα .

Ξέρετε ότι η παλιά παροιμία που λέει αν κάτι ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, ότι πιθανότατα είναι; Λοιπόν, αυτό ισχύει τέλεια εδώ.

Πολλοί ιστότοποι απαριθμούν κλειδιά προϊόντων για τα Windows, όπως τα Windows 10 , τα Windows 8 ή τα Windows 7 . Δωρεάν κλειδιά προϊόντων είναι επίσης διαθέσιμα για το λογισμικό του Microsoft Office, συμπεριλαμβανομένων των δημοφιλών εφαρμογών Microsoft Office 2016, 2013, 2010 κλπ. Τα πιο δημοφιλή από όλα είναι δωρεάν πλήκτρα για δημοφιλή βιντεοπαιχνίδια που βασίζονται σε Η / Υ.

Τα κλειδιά προϊόντος που προσφέρουν αυτές οι ιστοσελίδες δημιουργήθηκαν πιθανότατα με ένα πρόγραμμα δημιουργίας κλειδιού προϊόντος ή είναι διπλότυπα κλειδιά προϊόντος από νόμιμα αντίγραφα του Microsoft Office που είχαν κλαπεί και στη συνέχεια δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο.

Δεν έχει σημασία από πού προέρχεται το κλειδί προϊόντος - η χρήση άλλου κλειδιού προϊόντος εκτός από το μοναδικό που συνοδεύει ένα μεμονωμένο αντίγραφο των Windows ή ενός λογισμικού είναι παράνομο .

Η απαίτηση για ένα μοναδικό κλειδί προϊόντος είναι ένας τρόπος με τον οποίο οι κατασκευαστές λογισμικού μπορούν να είναι βέβαιοι ότι κάθε αντίγραφο του προγράμματος ή του λειτουργικού τους συστήματος χρησιμοποιείται μόνο μία φορά και ότι πληρώνετε για το αντίγραφο που χρησιμοποιείτε.

Τι γίνεται αν αγοράσατε το Πρόγραμμα αλλά δεν μπορείτε να βρείτε το κλειδί;

Ακόμα δεν είναι καλή ιδέα. Ενώ τεχνικά αυτό μπορεί να λειτουργήσει, συχνά δεν συμβαίνει αυτές τις μέρες και εξακολουθεί να είναι παράνομο, ανεξάρτητα από τον λόγο σας και εάν λειτουργεί ή όχι.

Οι περισσότερες εταιρείες λογισμικού, ειδικά μεγαλύτερες εταιρείες όπως η Microsoft και η Adobe, ήδη προβάλλουν κλειδιά προϊόντος από δημοφιλείς λίστες. Οι περισσότερες από αυτές τις εταιρείες χρησιμοποιούν επίσης την ενεργοποίηση προϊόντος , η οποία αποτελεί ακόμα ένα βήμα για να διασφαλιστεί ότι το κλειδί προϊόντος που μόλις καταχωρίσατε είναι έγκυρο και νόμιμα αγορασμένο.

Στην περίπτωσή σας, αν υποτεθεί ότι το πρόγραμμα εξακολουθεί να είναι εγκατεστημένο ή εγκαταστάθηκε πρόσφατα, ενδέχεται να μπορείτε να φτάσετε στο κλειδί προϊόντος μέσω ενός εργαλείου εύρεσης κλειδιού. Δείτε Πού μπορώ να βρω σειριακά κλειδιά και κωδικούς εγκατάστασης για το λογισμικό μου; για περισσότερα σχετικά με αυτό.

Έχω γράψει λίγο περισσότερο λεπτομερώς για τα προγράμματα της Microsoft, συγκεκριμένα τα Windows και το Microsoft Office. Εάν διαθέτετε ένα νόμιμο αντίγραφο ενός από τα εγκατεστημένα και έχετε χάσει το κλειδί προϊόντος, δείτε ένα από αυτά για πιο συγκεκριμένη βοήθεια:

Πώς να βρείτε τα κλειδιά προϊόντος των Microsoft Windows
Πώς να βρείτε τα κλειδιά προϊόντος του Microsoft Office

Εάν αποτύχετε όλα τα άλλα, ο πιο απλός τρόπος για να αποκτήσετε ένα μοναδικό κλειδί προϊόντος είναι να αποκτήσετε τον εαυτό σας ένα νέο αντίγραφο του λειτουργικού συστήματος ή του λογισμικού.

Μια άλλη επιλογή θα ήταν να αγοράσετε ένα χρησιμοποιημένο αντίγραφο, το οποίο μπορείτε μερικές φορές να βρείτε από έναν νόμιμο πωλητή στο Amazon.com ή άλλο σημαντικό λιανοπωλητή.

Η μεταφορά ενός λογισμικού από έναν υπολογιστή (όπως ένας φίλος που δεν επιθυμεί πλέον το πρόγραμμα) στον υπολογιστή σας είναι συχνά μια επιλογή, αλλά τα συγκεκριμένα βήματα που διαφέρουν διαφέρουν από το πρόγραμμα στο πρόγραμμα.