Πώς να βρείτε τα κλειδιά προϊόντος του Microsoft Office

Χρησιμοποιήστε ένα πρόγραμμα εύρεσης κλειδιών για να εντοπίσετε το χαμένο προϊόν-κλειδί της Microsoft

Τα περισσότερα προγράμματα λογισμικού απαιτούν ένα κλειδί προϊόντος ως μέρος της διαδικασίας εγκατάστασης, συμπεριλαμβανομένων όλων των πρόσφατων εκδόσεων του Microsoft Office. Εάν έχετε χάσει το κλειδί προϊόντος του Microsoft Office, θα πρέπει να το βρείτε πριν να μπορέσετε να επανεγκαταστήσετε τη σουίτα λογισμικού.

Τα κλειδιά προϊόντος του Microsoft Office είναι κρυπτογραφημένα μέσα στο μητρώο των Windows , οπότε είναι σχεδόν αδύνατο να τα αναζητήσετε χειροκίνητα. Θα βρείτε μια σειρά αριθμών όταν εντοπίσετε το σωστό κλειδί μητρώου , αλλά αυτό που θα βρείτε είναι κρυπτογραφημένο κείμενο και όχι κλειδί προϊόντος του Office που μπορείτε να εισάγετε.

Ευτυχώς, πολλά προγράμματα, που ονομάζονται κλειδιά εύρεσης , κάνουν την εύρεση και αποκρυπτογράφηση για εσάς, δίνοντάς σας το έγκυρο κλειδί προϊόντος που πληρώνετε για το Office - ότι το κομμάτι παζλ που λείπει για να μπορέσετε να επανεγκαταστήσετε το πρόγραμμα .

Συμβουλή: Αν δεν βρείτε το κλειδί κατά τη χρήση μιας από τις μεθόδους που περιγράφονται παρακάτω, η μόνη νόμιμη επιλογή που έχετε αφήσει είναι να αγοράσετε ένα ολοκαίνουργιο αντίγραφο του MS Office. Όσο συχνά συναντάτε ελεύθερα κλειδιά προϊόντος για το Office ή για τα προγράμματα γεννήτριας κλειδιών , δεν υπάρχουν ούτε καλοί τρόποι για να το κάνετε αυτό.

Microsoft Office 2016 & 2013

Το Microsoft Office 2013 (Word).

Η κατάσταση του κλειδιού προϊόντος του Microsoft Office 2016 και του Microsoft Office 2013 είναι μοναδική σε σύγκριση με παλαιότερες εκδόσεις του Office (παρακάτω).

Δυστυχώς για εμάς, μόνο οι 5 τελευταίοι χαρακτήρες του 25-κλειδιού του Office 2016 ή του αριθμού-κλειδιού προϊόντος 2013 αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας, καθιστώντας τον εντοπιστή κλειδιού προϊόντος σχεδόν άχρηστο σε αυτή την περίπτωση.

Ξέρω, αμέσως επιστρέφω σε κάποια πράγματα που είπα παραπάνω! Για οποιοδήποτε λόγο, η Microsoft άλλαξε τελείως τον τρόπο χειρισμού των κλειδιών προϊόντων με αυτές τις δύο νεότερες εκδόσεις του MS Office

Φυσικά, αυτό το ατυχές γεγονός δεν αλλάζει την πραγματικότητα ότι εξακολουθείτε να χρειάζεστε αυτό το κλειδί προϊόντος για να επανεγκαταστήσετε οποιαδήποτε έκδοση

Ανατρέξτε στην ενότητα Τρόπος εύρεσης του κλειδιού προϊόντος Microsoft Office 2016 ή 2013 για βοήθεια σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε.

Συμβουλή: Εάν έχετε εγκατεστημένη έκδοση του Microsoft Office 2016 ή 2013 μέσω της συνδρομής του Office 365, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα κλειδιά προϊόντος. Απλώς συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και κάντε λήψη και εγκατάσταση της τελευταίας έκδοσης του Office 2016 στον υπολογιστή σας.

Δεν είναι όλα κακά νέα ότι τα βασικά προγράμματα εύρεσης δεν είναι πλέον χρήσιμα με αυτές τις εκδόσεις του Office. Στην πραγματικότητα, ο νέος τρόπος με τον οποίο χειρίζεται η Microsoft τα κλειδιά του Office ίσως να μην είναι τόσο κακό. Περισσότερο "

Microsoft Office 2010 & 2007

Microsoft Office 2010 (Word).

Όπως όλες οι εκδόσεις του Office, το Microsoft Office 2010 και το Microsoft Office 2007 απαιτούν ένα μοναδικό κλειδί προϊόντος κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγκατάστασης.

Εάν είστε βέβαιοι ότι δεν έχετε πλέον το φυσικό κλειδί προϊόντος για την έκδοση του Microsoft Office ή εάν έχετε χάσει ή διαγράψει την απόδειξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιλάμβανε το κλειδί προϊόντος σε αυτήν, ίσως, όπως ανέφερα στην παραπάνω εισαγωγή, να μπορείτε να εξαγάγετε το κλειδί από το μητρώο χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο εύρεσης κλειδιών.

Δείτε τον τρόπο εύρεσης του κλειδιού προϊόντος του Microsoft Office 2010 ή 2007 για λεπτομερή φροντιστήριο.

Το LicenseCrawler , το βασικό πρόγραμμα εύρεσης που προτείνουμε για τα κλειδιά προϊόντος του Office 2010 & 2007 σε αυτό το σεμινάριο, θα βρει το κλειδί προϊόντος σε λίγα δευτερόλεπτα. Περισσότερο "

Παλαιότερες εκδόσεις του Microsoft Office

Το Microsoft Office XP (Word 2002).

Οι παλαιότερες εκδόσεις του Microsoft Office, όπως το Office 2003 (2003), το Office XP (2001), το Office 2000 (1999) και το Office 97 (1996) όλα απαιτούν επίσης πλήκτρα προϊόντος κατά την εγκατάσταση.

Λαμβάνοντας υπόψη πόσο παλιές είναι ορισμένες από αυτές τις εκδόσεις του Microsoft Office, θα εκπλαγούσαμε αν κάποιος εξακολουθεί να έχει το κλειδί προϊόντος γύρω.

Ανατρέξτε στην ενότητα Τρόπος εύρεσης του κλειδιού προϊόντος Office 2003, XP, 2000 ή 97 για λεπτομέρειες σχετικά με τον καλύτερο τρόπο εύρεσης αυτών των κωδικών εγκατάστασης.

Σημείωση: Το πακέτο του Office 2010/2007 παραπάνω θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για οποιαδήποτε από αυτές τις εκδόσεις του Office, αλλά διαπίστωσα ότι το Keyfinder Thing , το βασικό εργαλείο εύρεσης που σας προτείνουμε σε αυτό το σεμινάριο, κάνει καλύτερη δουλειά με αυτές τις παλαιότερες σουίτες. Περισσότερο "