Τα κλειδιά προϊόντος των Windows Συχνές ερωτήσεις

Απαντήσεις σε συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με τα κλειδιά προϊόντος των Windows

Τα κλειδιά προϊόντων των Windows είναι ένα προϊόν που συγκεντρώνει πολλές ερωτήσεις. Για όσους έχουν αναρωτηθεί για την εύρεση χαμένων κωδικών προϊόντος των Windows ή άλλων τυποποιημένων λειτουργιών, αυτές οι συμβουλές μπορεί να σας βοηθήσουν.

Δεν μπορείτε να επανεγκαταστήσετε τα Windows χωρίς ένα έγκυρο, μοναδικό κλειδί προϊόντος, οπότε δεν είναι περίεργο ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι καταβάλλουν τόση προσπάθεια για να βρουν τον κωδικό κλειδιού των Windows.

Αυτές οι συνήθεις ερωτήσεις θα σας βοηθήσουν να απαντήσετε σε μερικές από τις συχνότερες ερωτήσεις σχετικά με τα κλειδιά προϊόντος των Windows.

Άκουσα ότι ένα λειτουργικό κλειδί προϊόντος των Windows περιλαμβάνεται κάπου στο DVD / CD / Εικόνα των Windows. Είναι αλήθεια; & # 34;

Όχι, δεν είναι ... με μια μικρή εξαίρεση.

Εάν διαθέτετε ένα αντίγραφο των Windows στα Windows, Windows 10 , Windows 8 , Windows 7 κ.λπ., δεν θα υπάρχει κανένα κλειδί προϊόντος που να αποθηκεύεται σε οποιοδήποτε σημείο του δίσκου ή στην εικόνα του δίσκου ISO .

Εάν, ωστόσο, έχετε δίσκο αποκατάστασης από τον κύριο κατασκευαστή του υπολογιστή σας, ενδέχεται να υπάρχει ένα κλειδί προϊόντος αποθηκευμένο σε ένα αρχείο στο δίσκο, αλλά αυτό δεν θα λειτουργήσει κατά την επανεγκατάσταση των Windows.

Αυτό το κλειδί προϊόντος, αν υπάρχει , είναι το γενικό κλειδί προϊόντος το οποίο η Microsoft επέτρεψε στον οικοδόμο του υπολογιστή σας να χρησιμοποιεί κατά τη μαζική παραγωγή υπολογιστών. Με άλλα λόγια, ο δίσκος όλων έχει το ίδιο προϊόν-κλειδί. Το μοναδικό κλειδί που χρησιμοποιείτε κατά την επανεγκατάσταση των Windows θα είναι αυτό που υπάρχει στο αυτοκόλλητο στον υπολογιστή σας.

Η ενεργοποίηση των Windows θα αποτύχει εάν χρησιμοποιείτε αυτό το κλειδί προϊόντος για την εγκατάσταση των Windows. Αν έχετε ήδη κάνει αυτό το λάθος, απλώς αλλάξτε το κλειδί προϊόντος σε αυτό που υπάρχει στο αυτοκόλλητο του προϊόντος-κλειδιού σας και, στη συνέχεια, δοκιμάστε να ενεργοποιήσετε ξανά τα Windows.

& # 34; Μπορώ να χρησιμοποιήσω το ίδιο κλειδί προϊόντος για την εγκατάσταση των Windows σε περισσότερους από έναν υπολογιστές; & # 34;

Ναι και ΟΧΙ.

Ναι, τεχνικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ίδιο κλειδί προϊόντος για να εγκαταστήσετε τα Windows σε όσους υπολογιστές θέλετε - εκατό, χίλιες ... πηγαίνετε για αυτό.

Ωστόσο (και αυτό είναι μεγάλο) δεν είναι νόμιμο και δεν θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε τα Windows σε περισσότερους από έναν υπολογιστές τη φορά.

Μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, η ενεργοποίηση των Windows είναι απαραίτητη για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το λειτουργικό σύστημα , ειδικά σε πιο πρόσφατες εκδόσεις των Windows.

& # 34; Μπορώ να χρησιμοποιήσω το κλειδί προϊόντος από μια έκδοση των Windows για να εγκαταστήσω μια διαφορετική έκδοση των Windows; & # 34;

Οχι δεν μπορείς. Τα κλειδιά προϊόντος των Windows συσχετίζονται αποκλειστικά με μια συγκεκριμένη έκδοση των Windows.

Για παράδειγμα, δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε το Windows 7 Home Premium με κλειδί προϊόντος του Windows 7 Professional, ούτε μπορείτε να εγκαταστήσετε το Windows Vista Business με ένα κλειδί προϊόντος του Windows 10 Home.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο το κλειδί προϊόντος για τη συγκεκριμένη έκδοση λειτουργικού συστήματος των Windows για την οποία είναι κωδικοποιημένη.

& # 34; Μπορώ να χρησιμοποιήσω το CD / DVD των Windows ενός άλλου χρήστη για να εγκαταστήσω τα Windows στον υπολογιστή μου εφ 'όσον χρησιμοποιώ το αρχικό κλειδί προϊόντος; & # 34;

Ναι μπορείς. Τα κλειδιά προϊόντος των Windows δεν συνδέονται με συγκεκριμένους δίσκους ή εικόνες μόνο σε συγκεκριμένες εκδόσεις των Windows (ανατρέξτε στην παραπάνω ερώτηση).

Με άλλα λόγια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αντίγραφο λιανικής πώλησης ενός φίλου των Windows 8 για να εγκαταστήσετε ξανά τα Windows στον υπολογιστή σας, αρκεί να χρησιμοποιείτε το μοναδικό κλειδί προϊόντος των Windows 8.

Έχετε μια ερώτηση σχετικά με τα κλειδιά προϊόντος των Windows που δεν απαντήσαμε παραπάνω;

Αν η ερώτησή σας αφορά περισσότερο την εύρεση χαμένων κωδικών προϊόντος ή τη χρήση ενός βασικού προγράμματος εύρεσης , ανατρέξτε στις Συχνές Ερωτήσεις για τα Προγράμματα Βασικών Εξερευνητών για βοήθεια.

Πέρα από αυτό, ανατρέξτε στην ενότητα Λήψη περισσότερης βοήθειας για πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία μαζί μου στα κοινωνικά δίκτυα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη δημοσίευση σε φόρουμ τεχνικής υποστήριξης και πολλά άλλα.