Μπορώ να αναβαθμίσω στα Windows 8;

Οι ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος για την εκτέλεση των Windows 8

Παρόλο που τα Windows 10 είναι το νεότερο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, μπορεί να ενδιαφέρεστε περισσότερο για την αναβάθμιση μιας παλαιότερης έκδοσης των Windows στα Windows 8, όπως τα Windows 7, Vista ή XP.

Η αναβάθμιση σε Windows 8 θα πρέπει να είναι μια ομαλή μετάβαση τις περισσότερες φορές. Ωστόσο, εάν έχετε έναν παλιό υπολογιστή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις παρακάτω πληροφορίες για να βεβαιωθείτε ότι η αναβάθμιση σε Windows 8 είναι πρακτική δεδομένης της κατάστασης του υλικού σας.

Σημείωση: Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση στα Windows 10 αν προτιμάτε να το κάνετε αυτό.

Windows 8 Ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος

Αυτές είναι οι ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος, για τα Windows 8, σύμφωνα με τη Microsoft:

Παρακάτω υπάρχουν κάποιες πρόσθετες απαιτήσεις που απαιτούνται προκειμένου τα Windows 8 να τρέχουν ορισμένα χαρακτηριστικά, όπως η αφή. Ορισμένες από αυτές τις υπενθυμίσεις είναι προφανείς, αλλά είναι ακόμα απαραίτητο να τους επισημάνουμε.

Πριν αναβαθμίσετε τα Windows 8, βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας ή ο επιτραπέζιος υπολογιστής σας πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις και ότι οι συσκευές και τα αγαπημένα σας προγράμματα είναι συμβατά με το νέο λειτουργικό σύστημα.

Ευτυχώς, δεν χρειάζεστε το πιο πρόσφατο υλικό για να αναβαθμίσετε και να απολαύσετε όλες τις βελτιώσεις που προσφέρονται από τα Windows 8.

Εάν ο υπολογιστής σας μπορεί να τρέξει τα Windows 7, τα Windows 8 θα πρέπει να λειτουργούν εξίσου καλά (αν όχι καλύτερα) με το ίδιο υλικό. Η Microsoft εξασφαλίζει ότι τα Windows 8 είναι συμβατά προς τα πίσω με τα Windows 7. Ακόμα και τα παλαιότερα φορητούς υπολογιστές και υπολογιστές των Windows θα πρέπει να είναι εντάξει. εγκαταστήσαμε τα Windows 8 σε έναν πενταετή φορητό υπολογιστή και λειτουργεί καλύτερα από ποτέ.

Όσον αφορά τη συμβατότητα των συσκευών και των εφαρμογών, τα περισσότερα, αν όχι όλα, προγράμματα και συσκευές που λειτουργούν με τα Windows 7 θα πρέπει να λειτουργούν με τα Windows 8. Δηλαδή το πλήρες λειτουργικό σύστημα των Windows 8, όχι το Windows RT.

Εάν υπάρχει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα από το οποίο εξαρτάτε, ίσως μπορείτε να το λειτουργήσετε με τα Windows 8 χρησιμοποιώντας την Αντιμετώπιση προβλημάτων συμβατότητας προγραμμάτων.

Πώς να βρείτε τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σας

Για να δείτε τις προδιαγραφές υλικού για τον υπολογιστή σας, μπορείτε είτε να εκτελέσετε ένα εργαλείο πληροφοριών συστήματος το οποίο συγκεντρώνει όλες αυτές τις πληροφορίες για εσάς (οι περισσότερες από αυτές είναι πραγματικά εύχρηστες) είτε να χρησιμοποιήσετε τα ίδια τα Windows.

Για να βρείτε τις προδιαγραφές του συστήματός σας στα Windows, μεταβείτε στο μενού Έναρξη και στη συνέχεια Όλα τα προγράμματαΠρογράμματα )> Αξεσουάρ > Εργαλεία συστήματος > Πληροφορίες συστήματος ή απλώς κάντε δεξί κλικ στον υπολογιστή μου στο μενού Έναρξη και επιλέξτε Ιδιότητες .