Βρείτε Hashtags και χρήση τους στο Twitter: Συμβουλές και κόλπα

Εργαλεία για την έρευνα Twitter λέξεις-κλειδιά και φράσεις

Μάθετε πώς να βρείτε hashtags και hashtags αναζήτησης στο Twitter μπορεί να είναι προκλητική επειδή υπάρχουν τόσα πολλά εργαλεία έρευνας tag και αλλάζουν συνεχώς. Οι ετικέτες Twitter είναι χρήσιμες για τη διοργάνωση tweets σε σχετικές συνομιλίες, αλλά χρειάζεται σκέψη, σχεδιασμός της έρευνας για την έξυπνη χρήση τους.

Twitter Essentials

Πρώτον, ας αναθεωρήσουμε τα βασικά. Τα hashtags Twitter είναι απλά λόγια ή φράσεις που προηγούνται από το σύμβολο κατατεμαχισμού ή το σύμβολο λίρας (#), το οποίο οι άνθρωποι εισάγουν στα tweets τους για να τους κάνουν πιο εύκολο να αναζητούν ανά θέμα.

Η αξία τους είναι στην ταξινόμηση των tweets έτσι ώστε να γίνουν μέρος μιας επίκαιρης συζήτησης, η οποία δίνει σε μεμονωμένα tweets περισσότερο περιβάλλον. Ως πρακτικό ζήτημα, χρησιμοποιώντας ένα #hashtag επιτρέπονται τα tweets που σχετίζονται με ένα συγκεκριμένο θέμα όταν οι χρήστες κάνουν αναζήτηση στην ετικέτα ή τη λέξη-κλειδί.

Προφανώς, τα tweets με ετικέτα με την ίδια ετικέτα υποτίθεται ότι σχετίζονται με το ίδιο θέμα, γι 'αυτό οι άνθρωποι θεωρούν ότι αποτελούν μέρος μιας "συνομιλίας" του Twitter.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε ετικέτες στο Twitter;

Οι εμπειρογνώμονες του Twitter έχουν διαπιστώσει ότι παρόλο που χρησιμοποιούν ετικέτες μπορεί να ενοχλήσει μερικούς αναγνώστες, συχνά βοηθούν να προσελκύσουν τους οπαδούς και μπορούν να οδηγήσουν σε περισσότερη επανεμφάνιση των μηνυμάτων.

Δεν υπάρχουν πραγματικοί κανόνες ή πρότυπα που πρέπει να τηρούνται κατά τη δημιουργία ετικετών στο Twitter. Ο καθένας μπορεί να κάνει ένα και να το χρησιμοποιήσει, ωστόσο, τους αρέσει. Η χρήση της ετικέτας Twitter είναι λίγο πολύ ελεύθερη για όλους και μπορεί να είναι χαοτική.

Πώς να βρείτε Hashtags με καταλόγους και αναζητήσεις

Υπάρχουν διάφορα εργαλεία τρίτων για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να διερευνήσουν λέξεις που χρησιμοποιούνται σε συνομιλίες στο Twitter για να εντοπίσουν δημοφιλείς ετικέτες και να αποκτήσουν καλύτερη εικόνα για το πώς χρησιμοποιείται κάποια συγκεκριμένη λέξη ή φράση.

Διαβάστε περισσότερα σε αυτό το άρθρο σχετικά με στρατηγικές για τη δημιουργία hashtag, αν θέλετε συμβουλές για την αναγνώριση και τη δημιουργία μιας ετικέτας που θα αποδειχθεί χρήσιμη.

Στη συνέχεια, συμβουλευτείτε αυτό το εργαλείο δειγματοληψίας που σας βοηθά να προσδιορίσετε τις ετικέτες στο Twitter και τα hashtag αναζήτησης για αυτό που σας ταιριάζει: