Τι είναι ένα Tweet στο Twitter;

Εάν είστε νέοι στο Twitter, εδώ είναι τι σημαίνει "Tweeting"

Είναι δύσκολο να πάτε οπουδήποτε ή να μιλάτε σε κανέναν στον σημερινό σύγχρονο κόσμο χωρίς να ακούτε για Twitter, tweets και hashtags. Αλλά αν ποτέ δεν έχετε χρησιμοποιήσει κάποτε αυτό το μυστήριο νέο κομμάτι της τεχνολογίας πριν, ίσως να αναρωτιέστε: τι είναι ένα τιτίβισμα, ακριβώς;

Ο απλός ορισμός ενός μηνύματος

Ένα τιτίβισμα είναι απλά μια ανάρτηση στο Twitter , το οποίο είναι ένα πολύ δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο και υπηρεσίας microblogging . Επειδή το Twitter επιτρέπει μόνο μηνύματα 280 χαρακτήρων ή λιγότερα, είναι πιθανό να ονομάζεται "tweet", επειδή μοιάζει με τον ίδιο τύπο σύντομης και γλυκιάς κουδουνίσματος που μπορεί να ακούσετε από ένα πουλί.

Συνιστάται: 10 Twitter Dos και Don'ts

Όπως και οι ενημερώσεις κατάστασης στο Facebook, μπορείτε να μοιράζεστε συνδέσμους πλούσιους σε πολυμέσα, εικόνες και βίντεο σε ένα τιτίβισμα, αρκεί να το κρατάτε με 280 χαρακτήρες ή λιγότερο. Το Twitter υπολογίζει αυτόματα όλους τους κοινόχρηστους συνδέσμους ως 23 χαρακτήρες, ανεξάρτητα από το πόσο καιρό είναι στην πραγματικότητα - δίνοντάς σας περισσότερο χώρο για να γράψετε ένα μήνυμα με μεγαλύτερους δεσμούς.

Το Twitter είχε πάντοτε το όριο των 280 χαρακτήρων από τότε που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2006, αλλά μόνο πρόσφατα, υπάρχουν αναφορές σχετικά με σχέδια για την εισαγωγή μιας νέας υπηρεσίας που θα επιτρέπει στους χρήστες να επεκτείνουν τις θέσεις τους πέρα ​​από αυτό το όριο. Δεν έχουν παρασχεθεί ακόμη πρόσθετες πληροφορίες.

Οι διαφορετικοί τύποι tweets

Οτιδήποτε δημοσιεύετε στο Twitter θεωρείται τιτίβισμα, αλλά ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να κάνετε tweet μπορεί να χωριστεί σε διαφορετικούς τύπους. Εδώ είναι οι κύριοι τρόποι με τους οποίους οι χρήστες tweet στο Twitter.

Τακτική tweet: Απλά κείμενο και όχι πολλά άλλα.

Τιτίβισμα εικόνας: Μπορείτε να μεταφορτώσετε έως και τέσσερις εικόνες σε ένα τιτίβισμα που θα εμφανίζεται δίπλα σε ένα μήνυμα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ετικέτες σε άλλους χρήστες Twitter στις εικόνες σας, οι οποίοι θα εμφανίζονται στις ειδοποιήσεις τους.

Τιτίβισμα βίντεο: Μπορείτε να μεταφορτώσετε ένα βίντεο, να το επεξεργαστείτε και να τον δημοσιεύσετε με ένα μήνυμα (εφ 'όσον είναι 30 δευτερόλεπτα ή λιγότερο).

Τυπογραφικό σύνδεσμο πλούσιο σε πολυμέσα: Όταν συμπεριλαμβάνετε έναν σύνδεσμο, η ενσωμάτωση της κάρτας Twitter μπορεί να τραβήξει ένα μικρό απόσπασμα πληροφοριών που εμφανίζεται στη συγκεκριμένη σελίδα ιστότοπου, όπως έναν τίτλο άρθρου, μια μικρογραφία εικόνας ή ένα βίντεο.

Τίτλος θέσης: Όταν συντάσσετε ένα τιτίβισμα, θα δείτε μια επιλογή που εντοπίζει αυτόματα τη γεωγραφική σας θέση, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να συμπεριλάβετε στο tweet σας. Μπορείτε να επεξεργαστείτε την τοποθεσία σας αναζητώντας και έναν συγκεκριμένο τόπο.

@ tweet: Όταν πραγματοποιείτε συνομιλία με κάποιον άλλο χρήστη, πρέπει να προσθέσετε ένα "@" σήμα πριν από το όνομα χρήστη για να εμφανιστεί στις ειδοποιήσεις. Ένας ευκολότερος τρόπος για να δημιουργήσετε αυτό είναι πατώντας το κουμπί βέλους που εμφανίζεται κάτω από οποιοδήποτε από τα tweets τους ή κάνοντας κλικ στο κουμπί "Tweet to" που εμφανίζεται στο προφίλ τους. Οι @mentions είναι δημόσιες μόνο σε χρήστες που ακολουθούν εσάς και τον χρήστη που αναφέρετε.

Retweet: Ένα retweet είναι μια repost του tweet άλλου χρήστη. Για να το κάνετε αυτό, απλά κάντε κλικ στο κουμπί διπλής βέλους επανάληψης κάτω από κάθε τιτίβισμα για να εμφανίσετε το τιτίβισμα, εικόνα προφίλ και το όνομα για να τους δώσει πλήρη πίστωση. Ο άλλος τρόπος για να το κάνετε είναι με το χειροκίνητο retweeting , το οποίο περιλαμβάνει την αντιγραφή και επικόλληση των tweet τους ενώ προσθέτετε RT @ username στην αρχή του.

Poll tweet: Οι δημοσκοπήσεις είναι νέες στο Twitter και θα δείτε την επιλογή όταν κάνετε κλικ για να συντάξετε ένα νέο tweet. Οι δημοσκοπήσεις σάς επιτρέπουν να κάνετε μια ερώτηση και να προσθέσετε διάφορες επιλογές που οι οπαδοί μπορούν να επιλέξουν να απαντήσουν. Μπορείτε να δείτε τις απαντήσεις σε πραγματικό χρόνο καθώς έρχονται. Τερματίζονται αυτόματα μετά από 24 ώρες.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Twitter, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει αυτούς τους πόρους:

Ενημερώθηκε από: Elise Moreau