Τα καλύτερα παιχνίδια δικτύου για κινούμενα σχέδια για το Android

Αυτά δεν είναι απλά φτηνές συνδέσεις.

Τα παιχνίδια δεμένα στην ιστορία αποτελούν ιστορικά γέλια της βιομηχανίας τυχερών παιχνιδιών. Παράγονται με γρήγορο και βρώμικο τρόπο, υπήρχαν μερικοί πολύτιμοι λίθοι όπως το Cool Spot και ο Aladdin. Αλλά πολλά άλλα ήταν απλά μάχες για τα τυχερά παιχνίδια. Καθώς τα παιχνίδια αυξάνονταν όλο και περισσότερο με ακρίβεια, η ισοπαλία έπεφτε αργά. Αλλά τότε, το κινητό ήρθε μαζί, και η tie-in ξαφνικά ήρθε στη μόδα και πάλι. Ωστόσο, ενώ εξακολουθούν να υπάρχουν κάποιες συνδέσεις για σκουπίδια, μερικά στούντιο σπρώχνουν καλά παιχνίδια που απλά έχουν άδεια. Cartoon Network Games είναι ένα τέτοιο στούντιο που κατόρθωσε να κάνει μερικούς φανταστικούς τίτλους μέχρι στιγμής, προσελκύοντας ταλαντούχους προγραμματιστές να κάνουν παιχνίδια που απλά τυχαίνει να έχουν άδεια. Ενώ οι αδελφές εκδότες τους Adult Swim Games έχουν επικεντρωθεί στους πρωτότυπους τίτλους σε σύγκριση με τα αδειοδοτημένα παιχνίδια και έχουν αναγνωριστεί για τις εκδοτικές τους εργασίες, το έργο του Cartoon Network αξίζει επίσης να αναφερθεί.

01 από 08

Επίθεση στο Σύμπαν Light - Steven

Cartoon Network

Υπάρχει ένα όνομα που πρέπει να εξοικειωθείτε όταν μιλάτε για παιχνίδια Cartoon Network, και αυτό είναι το Grumpyface. Το ταλαντούχο στούντιο είναι ένας τακτικός συνεργάτης με τους εκδοτικούς οίκους Cartoon Network και Adult Swim και είναι ίσως ο μαθητής τους. Παίξτε Attack the Light, και θα δείτε γιατί. Αυτό το παιχνίδι που βασίζεται στην έκθεση Steven Universe χρησιμοποιεί ένα ενδιαφέρον στυλιστικό απογυμνωμένο σχέδιο από την παράσταση, ενώ εξακολουθεί να είναι μια πιστή αναπαράσταση του κόσμου της παράστασης. Το ίδιο το παιχνίδι παίρνει συνθήματα από παιχνίδια όπως το Super Mario RPG που περιλαμβάνουν συγχρονισμό και διαδραστικά στοιχεία στη μάχη πέρα ​​από την επιλογή των επιθέσεων στα μενού. Είναι ένα RPG που είναι ισχυρό πέρα από το άγκιστρο της αδείας του, και διασκέδαση ακόμα και αν δεν είστε οπαδός της παράστασης. Περισσότερο "

02 από 08

Teeny Titans

Στιγμιότυπο οθόνης του παιχνιδιού Teen Titans για το Android. Cartoon Network Studios

Ακόμα κι αν δεν σας αρέσει ο Teen Titans Go - και η εκπομπή έχει τουλάχιστον την αυτοκαταστροφική αίσθηση του χιούμορ για να μάθετε κάποιους ανθρώπους όχι - θα έχετε ακόμα έναν μεγάλο χρόνο με τους Teeny Titans. Το παιχνίδι είναι ένας από τους καλύτερους κλώνους Pokemon εκεί έξω , αν και το αποκαλούμενο «κλώνος» δεν είναι κατ 'ανάγκη ακριβές, επειδή ο αγώνας είναι τελείως διαφορετικός, χρησιμοποιώντας στοιχεία σε πραγματικό χρόνο με χρεώσεις επιθέσεων για να διαφοροποιηθεί. Επίσης, η συλλογή στοιχείων συνδυάζει στοιχεία των συστημάτων gacha με την πιο τυποποιημένη τέρατα-σύλληψη γνωστή στο είδος. Είναι ένα οικείο παιχνίδι με μια άδεια που εξακολουθεί να καταφέρνει να είναι λίγο μοναδική και από μόνη της, αυτό είναι ένα combo που το Cartoon Network και το Grumpyface απομακρύνουν πραγματικά καλά. Περισσότερο "

03 του 08

Περιπέτεια Time Game Wizard

Στιγμιότυπο οθόνης του Adventure Time Wizard, μια συνέχεια των Pixel Press Floors. Cartoon Network Games

Cartoon Network Games είναι επίσης γνωστό ότι κάνει ένα κομμάτι της δημοσίευσης παιχνιδιών και της προσαρμογής και αυτό που έκαναν εδώ ήταν αρκετά δροσερό. Έχουν άδεια Pixel Press Δάπεδα, ένα παιχνίδι που σας επιτρέπουν να σκιαγραφήσετε τα επίπεδα σε χαρτί και να τα σαρώσετε στο παιχνίδι. Στη συνέχεια προσθέτουν μια καμπάνια για έναν παίκτη με βάση την εμφάνιση, χρησιμοποιώντας όλους τους διαφορετικούς χαρακτήρες ως τρόπο παρουσίασης διαφορετικών σεναρίων. Και φυσικά, υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργηθούν επίπεδα - τόσο στο παιχνίδι όσο και στο χαρτί - και να τα μοιραστείτε με τον κόσμο. Είναι ένα ισχυρό εργαλείο δημιουργίας που θα μπορούσε να βοηθήσει πολλά παιδιά να γίνουν οι επόμενοι σπουδαίοι σχεδιαστές παιχνιδιών. Περισσότερο "

04 του 08

Τα τέρατα έφαγαν το κέικ γενεθλίων μου

Screenshot of Monsters Ate My Birthday Cake για το Android. Παιχνίδια SleepNinja / Cartoon Network

Μία από τις προσπάθειες δημοσίευσης των παιχνιδιών Cartoon Network που δεν έχουν άδεια, αυτό το διασκεδαστικό παιχνίδι περιπέτειας παζλ από το SleepNinja σας χρησιμοποιεί διάφορα είδη τέρατα με διαφορετικές ικανότητες για να βοηθήσετε στην επίλυση παζλ και φυσικά να πάρετε το κέικ γενεθλίων σας πίσω. Είναι ένα έξυπνο μικρό παιχνίδι και αυτό που έχει κερδίσει πολλή προσφορά χάρη στην έκδοση του Cartoon Network. Περισσότερο "

05 του 08

30 ημέρες και επτά θάλασσες

Στιγμιότυπο οθόνης του ψηφιακού επιτραπέζιου παιχνιδιού με βάση την παράσταση Clarence. Cartoon Network Games

Η SleepNinja πήρε επίσης άδεια χρήσης για το Cartoon Network στα τέλη του 2015 με την αντιμετώπιση 30 ημερών και επτά θαλασσών. Αυτό που έκανε εδώ ήταν δροσερό, μετατρέποντας ένα επιτραπέζιο παιχνίδι σε ένα επεισόδιο της έκθεσης Clarence στο δικό του παιχνίδι. Με το φωνητικό cast της εκπομπής, αυτό ήταν κάτι περισσότερο από ένα παιδικό παιχνίδι, καθώς συνδυάζει στρατηγική με βάση το δίκτυο με την κυρίαρχη δομή του παιχνιδιού. Και πάλι, αυτό είναι ένα ωραίο παράδειγμα του τι μπορούν να είναι τα σύγχρονα παιχνίδια tie-in. Είναι πιο εύκολο να ξεκινήσετε τη δημιουργία παιχνιδιών με όλα τα χρήσιμα εργαλεία εκεί έξω, έτσι τα γενικά έξοδα είναι μικρότερα από ό, τι ήταν κάποτε. Και, με τη μικρότερη κλίμακα που φιλοξενεί το κινητό, μια εταιρεία μπορεί να κάνει παιχνίδια που δεν βοηθούν μόνο να προωθήσουν τις άδειες τους, αλλά να χρησιμεύσουν και σαν φανταστική εξυπηρέτηση. Περισσότερο "

06 του 08

OK KO! Lakewood Plaza Turbo

Στιγμιότυπο οθόνης του παιχνιδιού με βάση τη σειρά κινουμένων σχεδίων του Ian Jones-Quartey. Cartoon Network

Τα Cartoon Network Games προσπαθούν ακόμη και μερικά ενδιαφέροντα πράγματα με το τμήμα παιχνιδιών τους. Αυτό το παιχνίδι είναι ένα beat τους επάνω βασισμένο σε ένα πιλοτικό από τον Ian Jones-Quartey περίπου την ίδια στιγμή που ο πιλότος του Steven Universe βγήκε. Τίποτα δεν φάνηκε να συμβαίνει με τον πιλότο και ο Jones-Quartey συνέχισε να δουλεύει στο Steven Universe. Στη συνέχεια όμως, αφού εγκατέλειψε την εκπομπή, έλαβε την ευκαιρία να αναβιώσει τον πιλότο του σαν ένα είδος μάρκας πολυμέσων, ξεκινώντας με ένα παιχνίδι βασισμένο στην παράσταση, η οποία είχε και την επιρροή των βιντεοπαιχνιδιών. Ένα παιχνίδι μαρμελάδας για την άδεια συνέβη επίσης, και θα είναι ενδιαφέρον να δούμε ακριβώς όπου το OK KO πηγαίνει από εδώ ... Περισσότερα »

07 του 08

Στίβεν Σόουτσεντ επίθεση στο soundtrack

Στιγμιότυπο οθόνης του Soundtrack Attack, ενός ρυθμικού πλατφορμών βασισμένου στο Steven Universe. Cartoon Network Games

Όχι όλα τα παιχνίδια του Cartoon Network προέρχονται από το SleepNinja ή το Grumpyface, αλλά εξακολουθούν να παραμένουν αρκετά σταθεροί τίτλοι. Αυτή η πλατφόρμα ρυθμού είναι ιδανική για τους οπαδούς του Steven Universe, με remixes της μουσικής της επίδειξης. Αλλά αυτό που μπορεί να προσελκύσει περισσότερο τους οπαδούς είναι ο συνήθης δημιουργός Crystal Gem που επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργήσουν τη δική τους gemsona, έτσι ώστε να μιλήσουν, να παίξουν όπως στο παιχνίδι. Απλά ένα δροσερό μικρό άγγιγμα που προσπαθεί να συνδεθεί με τους οπαδούς και όχι μόνο να είναι cash-in. Περισσότερο "

08 από 08

Κάρτα Πολέμων Κάρτας

Στιγμιότυπο από μάχες στο Card Wars Kingdom. Cartoon Network Games

Card Wars είναι ένα από τα πιο αξιοσημείωτα επεισόδια του χρόνου περιπέτειας, και η εφαρμογή που βασίζεται στο παιχνίδι καρτών αποδείχθηκε επίσης δημοφιλής. Το Card Wars Kingdom βελτιώνει την εμπειρία με δύο τρόπους: προσθέτοντας σε PVP μάχες για πολλούς παίκτες για να παίξετε μέσα σε αντίθεση με την απλή εκστρατεία μεμονωμένου παίκτη. Επίσης, η χρήση του παιχνιδιού "ελεύθερο για παιχνίδι" ήταν μια έξυπνη κίνηση, καθώς το αρχικό πληρωμένο παιχνίδι έχει πολλές τακτικές παιχνιδιού ελεύθερου παιχνιδιού, παρόλο που είναι ένα πληρωμένο παιχνίδι. Περισσότερο "