Τα 10 καλύτερα "πραγματικά ελεύθερα" παιχνίδια στο Amazon Underground

Μην πληρώνετε τίποτα για αυτά τα μεγάλα freebies στο Amazon Underground.

Ποιο είναι το καλό του Amazon Underground; Λοιπόν, είναι ένα είδος μιας συσκευής Amazon all-in-one. Έχει ψώνια, Amazon Video, και έχει εφαρμογές Android για πώληση. Αντικαθιστά την εφαρμογή του Amazon Appstore που κάποτε έπρεπε να εγκατασταθεί για χρήστες που δεν χρησιμοποιούν Fire-OS για να κατεβάσετε τις δωρεάν εφαρμογές της ημέρας που προσέφερε η Amazon.

Το Amazon δεν κάνει πια καθημερινά freebies, αλλά προσφέρει μια κανονική επιλογή εφαρμογών που αναφέρονται ως "πραγματικά ελεύθερες". Αυτές οι εφαρμογές περιλαμβάνουν πληρωμένα παιχνίδια που μπορούν να μεταφορτωθούν χωρίς κόστος και παιχνίδια που είναι ελεύθερα για αναπαραγωγή και τα οποία έχουν απενεργοποιήσει το IAP και περιλαμβάνουν ορισμένα ποσά στοιχείων εντός παιχνιδιού για τους παίκτες. Οι προγραμματιστές πληρώνουν 0,0020 $ ανά λεπτό για τη χρήση της εφαρμογής, οπότε 1 λεπτό ανά 5 λεπτά.

Το Amazon βοηθά τους ανθρώπους να ενταθούν περαιτέρω στο οικοσύστημά τους, ενώ οι προγραμματιστές βοηθούν στην αποφυγή προβλημάτων πειρατείας και μπορούν να βοηθήσουν τα παιχνίδια τους να κερδίσουν περισσότερα χρήματα στην μακρά ουρά. Το μειονέκτημα είναι ότι δεν διαθέτετε αυτές τις εφαρμογές, οπότε ένας προγραμματιστής μπορεί να βγεί από το πρόγραμμα και να χάσετε την πρόσβαση χωρίς να πληρώσετε για την εφαρμογή. Επίσης, η παροιμία του "αν δεν πληρώνετε για αυτό, είστε το προϊόν" είναι πιθανόν να ισχύει εδώ. Η Amazon ισχυρίζεται απλώς ότι λαμβάνει δεδομένα σχετικά με τη χρήση του χρόνου και ότι εμφανίζει περιστασιακές διαφημίσεις, με στόχο την προώθηση των πωλήσεων μέσω του τμήματος αγορών του Amazon Underground.

Επίσης, αυτό το όλο σχήμα κάνει ένα είδος υποτίμησης των πληρωμένων παιχνιδιών σε κάποιο βαθμό. Αλλά αν η κυριότητα δεν είναι μια τεράστια μέριμνα για εσάς, και ούτε είναι η δυνατότητα παροχής αναλυτικών στοιχείων στο Amazon, αυτό μπορεί να είναι κάτι που αξίζει να εκμεταλλευτείτε. Βοηθά επίσης τους προγραμματιστές να κάνουν περισσότερα χρήματα από ό, τι θα είχαν, ειδικά σε ένα τοπίο παιχνιδιών Android που διαπερνά την πειρατεία. Σε αντίθεση με κάποιες δωρεάν εφαρμογές με πληρωμένες εφαρμογές, το Amazon Underground διαθέτει μια εκπληκτική συλλογή δωρεάν παιχνίδια για να έχει, αντιπροσωπεύοντας μερικά από τα καλύτερα κινητά παιχνίδια που έγιναν ποτέ.

01 από 10

Sonic CD

Στιγμιότυπο οθόνης του Sonic CD για Android. Sega

Αναμφισβήτητα το καλύτερο παιχνίδι Sonic που έγινε ποτέ πίσω, ίσως το Sonic 3 και το Knuckles (το οποίο δεν είναι στο κινητό και η ομάδα που κάνει τα λιμάνια εργάζεται σε ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι Sonic Mania), αξίζει τον κόπο να το ελέγξουμε. Το τμήμα χρόνου του παιχνιδιού είναι ακόμα πολύ καλά, καθώς σας επιτρέπει να εξερευνήσετε τα επίπεδα και τα μονοπάτια του παιχνιδιού, μερικά από τα οποία είναι κρυμμένα σε διαφορετικές χρονικές περιόδους. Επιπλέον, υπάρχουν αντικείμενα στο παρελθόν που πρέπει να καταστραφούν για να εξασφαλιστεί ένα καλό μέλλον. Και ναι, υπάρχουν πραγματικά τέσσερα διαφορετικά θέματα και διατάξεις για κάθε επίπεδο, με παρελθόν, παρόν, κακό μέλλον και καλές μελλοντικές παραλλαγές. Είναι ένα εντυπωσιακό επίτευγμα για ένα παιχνίδι του 1993 και το λιμάνι δύο δεκαετίες αργότερα έκανε μεγάλη δουλειά στο να προσθέσει μικρές τσιμπήματα και βελτιώσεις για να συνδυάσει χαρακτηριστικά όπως η ευρεία οθόνη, η ιστιοσανίδα της Ιαπωνίας και της Βόρειας Αμερικής και η στήριξη του κινητού ελεγκτή . την οριστική έκδοση του παιχνιδιού. Ότι μπορείτε να το πάρετε δωρεάν είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Επιπλέον, η έκδοση του Google Play εξαφανίστηκε από την πώληση στα μέσα του 2016 λόγω τεχνικών προβλημάτων, οπότε για τους παίκτες Android, ο Amazon είναι ο μόνος τρόπος να παίξετε το παιχνίδι.

02 από 10

Προσομοιωτής Αιγός: Απόβλητα Χώρου

Στιγμιότυπο οθόνης του προσομοιωτή αίγας: Απόβλητα του χώρου. Στεγνωτήρια καφέ

Τα Coffee Stain Studios συνεχίζουν να προωθούν την γελοία παρωδία των παιχνιδιών προσομοιωτών κάνοντας μια κοροϊδία του Kickstarter, ειδικά του παιχνιδιού Star Citizen. Όλο το παιχνίδι έχει κάνει εσείς γελοίες γρίφοι αιγών γεμάτοι καταστροφές γύρω από μια διαστημική βάση. Ό, τι κάνετε μπορεί να σας καθαρίσει χρήματα, που πηγαίνει προς τη χρηματοδότηση ολόκληρης της τρελός λειτουργίας, καθιστώντας το παιχνίδι ανοιχτό, και ξεκλειδώνοντας χαρακτηριστικά όπως διαστημικές μάχες. Σοβαρά. Είναι μια γελοία υπόθεση και ένα φαύλο κοροϊδάτο του crowdfunding shenanigans που πολλά σύγχρονα παιχνίδια έχουν. Αυτό επίσης δείχνει ακριβώς τι είδους περιεχόμενο μπορείτε να πάρετε στο Amazon Underground - πολλές πρόσφατες κυκλοφορίες είναι στο κατάστημα, όχι μόνο παλιό περιεχόμενο βιβλιοθήκης.

03 από 10

Simulator Farming 2014

Στιγμιότυπο οθόνης του Farming Simulator 2014 για το Android. GIANTS Λογισμικό

Φυσικά, ο προαναφερόμενος Simulator Goat ξεκίνησε ως παρωδία παιχνιδιών μπαναλικού προσομοιωτή πριν πάει να κοροϊδεύει άλλα είδη παιχνιδιών μέσω της φυσικής κατσίκας ragdoll. Αλλά τι γίνεται αν θέλετε να κρίνετε αυτούς τους κοινόχρηστους προσομοιωτές για τον εαυτό σας; Λοιπόν, μια κινητή έκδοση του Farming Simulator είναι διαθέσιμη για την εξέταση σας, επιτρέποντάς σας να ζήσετε τη χαρά της καλλιέργειας για τον εαυτό σας. Η σύγχρονη γεωργία απαιτεί πολύ πιο βαρύ εξοπλισμό από ό, τι θα περίμενε κανείς. Είναι μια επίκτητη γεύση, αλλά για δωρεάν, γιατί να μην δώσει ένα πλάνο;

04 από 10

Star Wars: Ιππότες της Παλαιάς Δημοκρατίας

Aspyr Games

Αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο παζάρι που μπορείτε να πάρετε στο Amazon Underground από την άποψη του πραγματικού κόστους του παιχνιδιού, του χρόνου που μπορείτε να περάσετε να παίζετε και της αντίληψης αξίας. Το BioWare τέθηκε σε εξέλιξη με αυτό το παιχνίδι ρόλων, το οποίο λαμβάνει χώρα αιώνες πριν από τις πρωτότυπες ταινίες Star Wars. Το σύστημα ηθικής του έθεσε τα αίτια για αμέτρητα άλλα παιχνίδια για την εφαρμογή παρόμοιων συστημάτων, συμπεριλαμβανομένης της σημαντικής επίδρασης στην κατάληξη του παιχνιδιού. Επιπλέον, έκανε τα Dungeons and Dragons προσιτά τοποθετώντας το σε περιτύλιγμα Star Wars με 3D visuals. Είναι ακόμα ένα στερεό RPG μέχρι σήμερα και παρέχει δεκάδες ώρες ψυχαγωγίας. Είναι μια μεγάλη συμφωνία για την τιμή των 9,99 δολαρίων, αλλά δωρεάν; Αυτό είναι ένα κλέψιμο για ένα από τα καλύτερα RPGs στο Androi d.

05 από 10

Κεφάλι επάνω!

Heads Up !. ΑΦΟΙ Warner.

Αυτό το κομματικό παιχνίδι, που δημιουργήθηκε με την Ellen Degeneres, είναι σίγουρα φθηνό για λήψη. Αλλά το σπουδαίο πράγμα για αυτό είναι στο Amazon Underground είναι ότι αν θέλετε να το ελέγξετε έξω, ίσως από περιέργεια, ίσως επειδή δεν αισθάνεστε σαν να πληρώνετε για μια περιέργεια μπορείτε να παίξετε για λίγα λεπτά στα πάρτι. Είναι ανόητο και αξίζει το δολάριο ή δύο τιμές εισόδου, αλλά το δωρεάν δεν είναι κακό ούτε, ειδικά με όλα τα δωρεάν πρόσθετα που παίρνετε.

06 από 10

Jetpack Joyride

Halfbrick

Έχω λατρευτές αναμνήσεις από αυτό το παιχνίδι, μια αστραφτερή αναλάβει το παιχνίδι ελικόπτερο Flash όπου αποφεύγετε τα λέιζερ χρησιμοποιώντας ένα πυροβόλο πυροβόλο. Είναι ακόμα ένα αρκετά διασκεδαστικό παιχνίδι παρά το γεγονός ότι κυκλοφόρησε το 2011. Αλλά φυσικά, έχει το λείανση για νομίσματα που μπορούν να κάνουν αυτές τις μεγάλες προσαρμογές μια πρόκληση. Τα καλά νέα με την έκδοση του Amazon Underground είναι ότι μπορείτε να πάρετε τους τόνους των κερμάτων χωρίς χρέωση, ώστε να μπορείτε απλώς να παίξετε το παιχνίδι με τις προσαρμογές και βελτιώσεις της επιλογής σας χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε. Πολλά άλλα μεγάλα παιχνίδια Halfbrick λαμβάνουν μέρος και στο Amazon Underground.

07 από 10

Badland

Frogmind

Αυτό το παιχνίδι είχε πάντα ένα μοντέλο δοκιμής πριν από εσάς που το συνδέσατε στο Android, όπου διατίθενται διαφορετικά πακέτα επιπέδων ως αγορές εντός εφαρμογής. Τώρα όμως μπορείτε να το δοκιμάσετε και ποτέ να μην πληρώσετε. Αυτή η πλατφόρμα μονού αφής σας δίνει τόνους προκλήσεων για να αντιμετωπίσετε, με ένα κομψό σκιερό οπτικό θέμα. Είναι ένα υπέροχο παιχνίδι και είναι απλώς ένα καλά κατασκευασμένο platformer που είναι ιδανικό για κινητά. Το να το πάρετε χωρίς κόστος είναι ένα σημαντικό επίδομα.

08 από 10

DuckTales: Αναπληρωμένη

Στιγμιότυπο από το DuckTales Remastered, ένα platformer για το Android. Disney

Η Disney στρατολόγησε το WayForward για να αναστήσει αυτό το κλασικό NES platformer για τη σύγχρονη εποχή. Ως επί το πλείστον, απλώς τσίμπησαν μερικά πράγματα και έδωσαν στο παιχνίδι ένα φρέσκο ​​παλτό χρώματος, καθιστώντας την ενδιαφέρουσα δράση πούγκο-άλμα να παραμείνει ισχυρή ως μοναδικός μηχανικός. Αλλά το παιχνίδι μπορεί ακόμα να είναι πολύ δύσκολο να παίξει μέχρι σήμερα, οπότε το να παίζεις δωρεάν μπορεί να είναι ένα καλό μέτρο εξοικονόμησης κόστους. Η καταστροφή του τηλεφώνου σας σε οργή δεν είναι φθηνή για να διορθώσετε!

09 από 10

Monument Valley

Ustwo Games

Παρόλο που αυτό το πανέμορφο παζλ είναι ήδη ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια στην ιστορία του κινητού παιχνιδιού και δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο δεν θα έπρεπε να το αγοράζετε, ίσως ήσαστε αργά στο πάρτι. Ή θέλετε να δείτε το περιεχόμενο προς λήψη που θα κυκλοφορήσει αργότερα. Τα καλά νέα είναι ότι με την έκδοση Underground του παιχνιδιού, όλο το περιεχόμενο του Monument Valley μπορεί να είχε δωρεάν. Αυτή είναι μια πανέμορφη εμπειρία που πολλά άλλα παιχνίδια έχουν προσπαθήσει να αναπαραγάγουν, αλλά λίγοι έχουν έρθει κοντά στο να καρφώσουν τι έκανε αυτό το Escher-εμπνευσμένο γρίφος έκανε από την άποψη του στυλ.

10 από 10

Διαστημόπλοια

Pixelbite

Αυτός δεν είναι ο μέσος όρος σουτ διπλής καπέλας , καθώς χρησιμοποιεί ένα πιο αργό, πιο τακτικό στυλ παιχνιδιού. Είναι μια ενδιαφέρουσα εμπειρία, με μια εκστρατεία που τριπλασιάστηκε σε μήκος από την εκτόξευσή της χάρη στα πιό πρόσφατα επεισόδια που κυκλοφόρησαν. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη μυστικότητα, μια ενδιαφέρουσα συστοιχία οπλισμού και ένα σύστημα ελέγχου στόχων-τότε-πυροβολισμού για να φτάσετε σε αυτό το παιχνίδι. Αυτό το παιχνίδι έχει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα που πηγαίνουν γι 'αυτό ότι άλλοι σκοπευτές στο κινητό απλά δεν αναφέρουμε το μέλλον-δυτικό θέμα. Σίγουρα αξίζει τον έλεγχο, ειδικά δωρεάν.