Προσωπικός εντοπιστής GPS: Εντοπίστε τα παιδιά σας με το GPS

Sprint, Kajeet, άλλοι μεταφορείς κινητής τηλεφωνίας χρεώνουν μεταξύ $ 5 και $ 10 το μήνα

Ένα αυξανόμενο τμήμα της αγοράς κινητής τηλεφωνίας είναι η ηλικιακή ομάδα 8 έως 12 ετών. Περίπου το 41 τοις εκατό των παιδιών αυτής της ηλικιακής ομάδας έχει ένα κινητό τηλέφωνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με ένα άρθρο του MSNBC που επικαλείται τον Όμιλο Yankee.

Αν και μερικοί γονείς μπορεί να αισθάνονται ότι τα παιδιά σε αυτή την ηλικία δεν έχουν επιχειρήσεις που κατέχουν κινητό τηλέφωνο, ένας τρόπος για να καταστείλει μια ανησυχία για την ασφάλεια είναι να προσθέσετε μια προσωπική υπηρεσία εντοπισμού GPS .

Ενώ διατίθενται διάφορες συσκευές υλικού για παρακολούθηση GPS, η υπηρεσία μπορεί επίσης να προέρχεται απευθείας από τον φορέα κινητής τηλεφωνίας σας χωρίς την ανάγκη για πρόσθετο εξοπλισμό.

Μόλις έχετε ένα κινητό τηλέφωνο που διαθέτει ενσωματωμένη τεχνολογία GPS, χρειάζεστε μόνο λογισμικό για να το πάτε. Μπορείτε να παρακολουθείτε τα παιδιά σας ανάμεσα στο σχολείο και το σπίτι ή να επαληθεύσετε την τοποθεσία τους στο σπίτι ενός φίλου.

Sprint Family Locator

Μια επιλογή διαθέσιμη στους γονείς είναι ο Sprint Family Locator. Για 5 δολάρια το μήνα (με τις πρώτες 15 ημέρες δωρεάν), οι γονείς μπορούν να δουν τις τοποθεσίες τεσσάρων τηλεφώνων σε πραγματικό χρόνο σε διαδραστικούς δορυφορικούς χάρτες από οποιοδήποτε υπολογιστή ή κινητό τηλέφωνο με δυνατότητα Web.

Η υπηρεσία προσφέρει απεριόριστους ελέγχους θέσης καθώς και ελέγχους ασφαλείας. Με το Sprint, ένας Έλεγχος Ασφαλείας θα σας στέλνει κείμενο όταν τα παιδιά σας φτάσουν σε συγκεκριμένα μέρη βάσει προκαθορισμένων ρυθμίσεων ώρας και τοποθεσίας.

Όσον αφορά την ακρίβεια της θέσης, η Sprint λέει: "Θα λάβετε πάντοτε την καλύτερη δυνατή ρύθμιση θέσης δεδομένων των συνθηκών. Κατά τον εντοπισμό τηλεφώνων, ο Sprint Family Locator [γενικά] θα παράγει ακρίβεια τοποθεσίας οπουδήποτε μεταξύ μερικών ναυπηγείων και μερικών εκατοντάδων ναυπηγείων. "

Η Sprint σημειώνει τις ακόλουθες συνθήκες που μπορούν να δώσουν ανακριβή δεδομένα τοποθεσίας:

  1. Το τηλέφωνο είναι βαθιά μέσα σε ένα κτίριο ή ένα αυτοκίνητο.
  2. Το τηλέφωνο περιβάλλεται από ψηλά κτίρια, λόφους, φαράγγια ή δέντρα.
  3. Το τηλέφωνο βρίσκεται κοντά σε μεγάλες, ανακλαστικές επιφάνειες (π.χ. λίμνες ή λίμνες).
  4. Το τηλέφωνο σβήνει. Το τηλέφωνο πρέπει να είναι ενεργοποιημένο.
  5. Η μπαταρία του τηλεφώνου έχει εξαντληθεί.
  6. Το τηλέφωνο δεν βρίσκεται σε περιοχή κάλυψης δικτύου Sprint.

Το Sprint Family Locator υποστηρίζει όλα τα τηλέφωνα Sprint και Nextel με ενσωματωμένη τεχνολογία GPS. Μια επίδειξη βίντεο της υπηρεσίας μπορεί να προβληθεί εδώ.

Kajeet GPS Locator

Ενώ η Sprint είναι ένας σημαντικός φορέας κινητής τηλεφωνίας για όλους τους τύπους καταναλωτών, η Kajeet είναι στην επιχείρηση να στοχεύει συγκεκριμένα τους γονείς που θέλουν μια σειρά φιλικών προς το παιδί ασύρματων επιλογών .

Ωστόσο, ο προαιρετικός εντοπιστής κινητού τηλεφώνου Kajeet, κοστίζει δύο φορές περισσότερο από ό, τι με την Sprint. Μετά το πρώτο μήνα δωρεάν, το χαρακτηριστικό Kajeet κοστίζει 9,99 δολάρια το μήνα. Μαζί με τον εντοπισμό ενός τηλεφώνου για τα παιδιά σας, μπορείτε να ρυθμίσετε ακόμη και τα αυτόματα check-in με το Kajeet.

Το Kajeet επιτρέπει στους γονείς να ελέγχουν τις τηλεφωνικές τοποθεσίες στο διαδίκτυο. Μπορείτε επίσης να λαμβάνετε αυτόματα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τοποθεσίες τηλεφώνου σε συγκεκριμένες ώρες της ημέρας. Ενώ οι γονείς μπορούν να χρησιμοποιήσουν την παρακολούθηση GPS για να εξασφαλίσουν ασφάλεια για τα παιδιά τους, μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν τους ηλικιωμένους γονείς και τα δικά τους αδέλφια.

Παρακολούθηση GPS στο Verizon Wireless, Alltel Wireless

Η Verizon Wireless και η Alltel Wireless προσφέρουν παρόμοιες υπηρεσίες GPS για $ 9.99 το μήνα. Το Chaperone 2.0 από την Verizon Wireless λειτουργεί σε συνδυασμό με το VZ Navigator (υπηρεσία GPS του φορέα) σε έως και τέσσερα κινητά τηλέφωνα. Η υπηρεσία Alltel ονομάζεται Alltel Family Finder.

Ο ιχνηλάτης GPS της Verizon Wireless επιτρέπει ακόμη στους γονείς να ορίσουν τις "Ζώνες παιδιών" ως γεωγραφικά πλαίσια γύρω από τα μέρη (π.χ. σπίτι ενός φίλου). Οι γονείς θα λαμβάνουν ειδοποίηση μηνυμάτων κειμένου όταν το παιδί τους εισέρχεται και αφήνει μια ασφαλή ζώνη.

Σε συνδυασμό με το National Sex Offender Registry, η Sprint προσφέρει ακόμη μια δωρεάν υπηρεσία Family Watchdog. Αυτή η υπηρεσία αποστέλλει ένα μήνυμα κειμένου στους γονείς εάν ένας καταχωρημένος σεξουαλικός δράστης μετακινηθεί στη γειτονιά σας.