Συνδέστε την ψηφιακή σας βιντεοκάμερα στην τηλεόρασή σας

01 από 09

Εντοπίστε τον εξοπλισμό

Εντοπίστε την ψηφιακή βιντεοκάμερα και το καλώδιο ήχου-βίντεο. Μάτσου Τόρρες

Ο μόνος εξοπλισμός που απαιτείται για αυτό το έργο είναι μια ψηφιακή βιντεοκάμερα , ένα καλώδιο ήχου / βίντεο, μια ταινία DV και μια τηλεόραση. Τα τηλεχειριστήρια είναι προαιρετικά.

Το καλώδιο ήχου / βίντεο που χρησιμοποιείται σε αυτή την επίδειξη είναι ένα κοινό στυλ με βιντεοκάμερες με ένα τσιπ που βασίζονται σε καταναλωτές. Το ένα άκρο θα διαθέτει ένα κίτρινο σύνθετο βίντεο RCA και μια κόκκινη λευκή στερεοφωνική σύνδεση ήχου. Το άλλο άκρο θα έχει υποδοχή 1/8 ", παρόμοιο με υποδοχή ακουστικών.

Στις υψηλότερες επαγγελματικές βιντεοκάμερες με 3 τσιπ, είναι πιθανό να διαθέτουν μια κίτρινο-κόκκινο-άσπρο σύνδεσμο στην κάμερα. Μια άλλη εναλλακτική λύση είναι να χρησιμοποιήσετε τα κόκκινα λευκά στερεοφωνικά καλώδια και τη σύνδεση S-Video .

Όλες οι συνδέσεις θα λαμβάνονται υπόψη όταν συζητάτε το Βήμα 4: Τοποθέτηση καλωδίων στη βιντεοκάμερα.

02 του 09

Εντοπίστε την είσοδο στην τηλεόραση

Η εικόνα είναι η πλευρά μιας τηλεόρασης με τις απαραίτητες εισόδους. Μάτσου Τόρρες

Τα περισσότερα νεότερα μοντέλα θα έρθουν με την κίτρινη-κόκκινη-λευκή σύνδεση μπροστά ή στο πλάι όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα. Εάν δεν βλέπετε μια σύνδεση μπροστά ή στο πλάι, ελέγξτε το πίσω μέρος της τηλεόρασης για ένα. Αν δεν έχετε, σκεφτείτε την αγορά ενός διαμορφωτή RF για να μετατρέψετε το κίτρινο-κόκκινο-λευκό σήμα σε RF ή ομοαξονικό .

Εάν βλέπετε μια σύνδεση στην πλάτη, αλλά έχετε κάτι συνδεδεμένο σε αυτήν - αποσυνδέστε την τρέχουσα σύνδεση και μεταβείτε στο Βήμα 3.

Παρατηρήστε ένα μαύρο καλώδιο που είναι ήδη συνδεδεμένο στην τηλεόραση. Αυτή είναι η σύνδεση S-Video και βρίσκεται συνήθως κοντά στις κίτρινες-κόκκινες-λευκές εισόδους. Το καλώδιο στην τηλεόραση δεν έχει καμία σχέση με αυτό το μάθημα, οπότε παρακαλώ αγνοήστε.

03 του 09

Συνδέστε τα καλώδια στην τηλεόραση

Συνδέστε καλώδια στην τηλεόραση. Μάτσου Τόρρες

Υπάρχουν δύο λόγοι για τους οποίους θέλετε πρώτα να συνδέσετε όλα τα καλώδια στην τηλεόραση.

  1. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό μήκος στο καλώδιο για να φτάσετε από την τηλεόραση στη βιντεοκάμερά σας.
  2. Σε περίπτωση που το καλώδιο δεν είναι αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν θέλετε να τραβήξετε το καλώδιο προς την τηλεόραση μόλις συνδεθεί στη βιντεοκάμερα, επειδή μπορεί να τραβήξει τη βιντεοκάμερα από το τραπέζι ή το ράφι που ακουμπάει, προκαλώντας πιθανές ζημιές.

Μόλις καταλάβετε ότι έχετε αρκετό μήκος στο καλώδιο, τοποθετήστε το καλώδιο στις υποδοχές που ταιριάζουν στο χρώμα της τηλεόρασης με την ένδειξη 'video in' και 'audio in'. Εάν χρησιμοποιείτε το S-Video, παραβλέψτε το κίτρινο σύνθετο καλώδιο. Συνδέστε τα S-Video και τα κόκκινα στερεά στερεοφωνικά καλώδια στην τηλεόρασή σας.

04 του 09

Συνδέστε τα καλώδια στη βιντεοκάμερα

Συνδέστε τα καλώδια στην βιντεοκάμερα. Μάτσου Τόρρες

Στην εικόνα, παρατηρήστε ότι ο βύσμα 1/8 "σπρώχτηκε στην υποδοχή με την ένδειξη" Ήχος / Βίντεο "στη βιντεοκάμερα. Είναι τόσο απλό.

Στις βιντεοκάμερες με το κίτρινο-κόκκινο-λευκό ή το καλώδιο S-Video, τους συνδέστε με τον ίδιο τρόπο που κάνατε στην τηλεόραση - μόνο αυτή τη φορά, ταιριάζουν με τα καλωδιακά καλώδια στη σύνδεση με την ένδειξη 'Audio / Video Out'.

05 του 09

Ενεργοποιήστε την τηλεόραση

Ενεργοποιήστε την τηλεόραση. Μάτσου Τόρρες
Αρκετά εύκολο! Αλλά μην ανησυχείτε για την αλλαγή των καναλιών ακόμα. Υπάρχουν μερικά βήματα που θα θέλετε να κάνετε πρώτα.

06 του 09

Γυρίστε τη βιντεοκάμερα στη λειτουργία βίντεο

Γυρίστε τη βιντεοκάμερα στη λειτουργία βίντεο. Μάτσου Τόρρες

Στο πλαίσιο όπου ενεργοποιείτε τη βιντεοκάμερά σας για την εγγραφή βίντεο, θα παρατηρήσετε μια άλλη επιλογή που θα σας επιτρέπει να αναπαράγετε αυτό που έχετε εγγράψει. Σε πολλές βιντεοκάμερες, το κουμπί θα φέρει την ένδειξη "VCR" ή "Αναπαραγωγή", αλλά εάν η δική σας δεν λέει αυτές τις λέξεις, μην πανικοβάλλεστε - απλά αναζητήστε μια λειτουργία παρόμοια με μια λειτουργία VCR ή αναπαραγωγής.

07 του 09

Εισάγετε ταινία, αναδίπλωση και χτύπημα

Εισάγετε ταινία, επιστρέψτε, πατήστε το παιχνίδι. Μάτσου Τόρρες

Πριν παρακολουθήσετε τις ταινίες στο σπίτι σας, θα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι η ταινία είναι επανατυλιγμένη. Φυσικά, αυτό είναι μόνο μια προσωπική προτίμηση. Αν γυρίζετε μόνο τη ταινία για να εντοπίσετε ένα σύντομο κλιπ, παραβλέψτε την επανατύλιξη. Το κύριο σημείο είναι να γνωρίζετε ότι έχετε αναπαραγωγή βίντεο όταν προχωράτε στο Βήμα 8.

Θα γνωρίζετε εάν έχετε βίντεο όταν πιέσετε το παιχνίδι και μια εγγεγραμμένη εικόνα αρχίζει να παίζει στο εικονοσκόπιο ή στην οθόνη LCD της βιντεοκάμερας.

08 από 09

Μεταβείτε στην τηλεόραση στο κανάλι Aux

Γυρίστε την τηλεόραση στο κανάλι Aux. Μάτσου Τόρρες

Όλες οι τηλεοράσεις με είσοδο κίτρινο-κόκκινο-λευκό ή S-Video διαθέτουν βοηθητικό κανάλι. Θα πρέπει να μπορείτε να το βρείτε μετατρέποντας την τηλεόραση στην καναλιέρα 3 και πιέζοντας το κουμπί "κανάλι κάτω" στο τηλεχειριστήριο ή την τηλεόρασή σας μέχρι να δείτε το βίντεο που αναπαράγεται από τη βιντεοκάμερά σας. Θα πρέπει να πάρετε μόνο μερικά πρέσες για να βρείτε το βοηθητικό κανάλι.

Αν η τηλεόρασή σας είναι αυτόματα προγραμματισμένη για καλωδιακή ή δορυφορική, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην έχετε τη δυνατότητα να πατήσετε το κουμπί καναλιού προς τα κάτω για να βρείτε το κανάλι AUX, επειδή η τηλεόραση δεν θα το έχει στη μνήμη του. Βρείτε το τηλεχειριστήριό σας και πατήστε το κουμπί TV / Video μέχρι να δείτε την ταινία του σπιτιού σας.

Ο λόγος που περίμενε μέχρι τώρα να συντονιστείτε στο βοηθητικό σας κανάλι είναι επειδή απλοποιεί την εύρεση του σωστού καναλιού για την αναπαραγωγή του οικιακού σας βίντεο. Εάν έχετε μια εικόνα στη βιντεοκάμερά σας αλλά όχι στην τηλεόρασή σας, κάτι δεν πάει καλά, σωστά;

Για να είμαστε σαφείς, θα είστε στο σωστό κανάλι όταν βλέπετε την αναπαραγωγή του βίντεο από την κάμερα στην τηλεόρασή σας.

09 του 09

Παρακολουθήστε το βίντεο στο σπίτι σας στην τηλεόρασή σας

Παρακολουθήστε το βίντεο στο σπίτι σας στην τηλεόρασή σας. Μάτσου Τόρρες

Τώρα που έχετε όλα τα σωστά συνδεδεμένα, θυμηθείτε αυτό το βήμα-βήμα tutorial την επόμενη φορά που θέλετε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο από την ψηφιακή βιντεοκάμερα στην τηλεόρασή σας.