Οι 7 καλύτερες ρομποτικές που αγοράζουν για παιδιά το 2018

Κρατήστε τα παιδιά σας διασκέδαση για ώρες με αυτά τα φοβερά ρομπότ

Τα ρομπότ παιχνιδιών έχουν γίνει πιο εξελιγμένα στην ψηφιακή εποχή. Δεν αναβοσβήνουν μόνο τα φώτα και κάνουν μια σειρά από μπιπ και bloops, αλλά τώρα έχουν εκφραστικές προσωπικότητες που μπορούν να προσαρμοστούν στο παιδί σας. Είτε ψάχνετε για ένα διασκεδαστικό τρόπο για να εισαγάγετε τα παιδιά σας σε STEM δεξιότητες όπως προγραμματισμό και ηλεκτρονικά, ή απλά θέλετε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για να διασκεδάσετε τα παιδιά, υπάρχει ένα ρομπότ για τα μικρά σας. Χρειάζεστε βοήθεια για να αποφασίσετε ποια είναι η ιδανική για αυτούς; Συνεχίστε να διαβάζετε για να δείτε τα αγαπημένα ρομπότ μας στην αγορά σήμερα.

Dash είναι ένα πολύχρωμο ρομπότ που έχει σχεδιαστεί για να κάνει την κωδικοποίηση διασκέδαση χωρίς τις τυπικές απογοητεύσεις της οικοδόμησης και προγραμματισμού ενός ρομπότ. Ο νικητής του "Καλύτερου Βραβείου Παιχνιδιού", ο Dash έρχεται έτοιμος να παίξει ακριβώς έξω από το κουτί, απαντώντας στη φωνή σας και περιστρέφοντας το σαλόνι αμέσως μετά το άνοιγμα. Παρόλο που ο Dash έρχεται έτοιμος να αναγνωρίσει μια σειρά εντολών και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε παιχνίδια όπως η ζεστή πατάτα, η πραγματική διασκέδαση προγραμματίζει για εκατοντάδες άλλες δραστηριότητες.

Χρησιμοποιήστε τις δωρεάν εφαρμογές της Apple, Android ή Kindle Fire για να προγραμματίσετε σε μια διασκέδαση "mode quest" που είναι πολύχρωμη και συναρπαστική, μια σπουδαία εισαγωγή στην κωδικοποίηση για παιδιά ηλικίας έξι ετών. Η παύλα μπορεί να προγραμματιστεί για να ακολουθήσει έναν αγώνα δρόμου, να χορέψει, να ανάψει, να κάνει θόρυβο, να δοκιμάσει ή να παίξει όλα τα είδη άλλων παιχνιδιών. Τα παιδιά σας θα ξεκλειδώσουν νέες δυνατότητες όσο περισσότερο προγραμματίζουν αναζητήσεις που δημιουργούν, χρησιμοποιώντας ένα σύστημα ανταμοιβής για να τους κρατήσουν κίνητρα και προσήλωση. Τα ρομπότ Dash παίζουν καλά μαζί, έτσι ώστε τα παιδιά σας και οι φίλοι τους να μπορούν να ολοκληρώσουν τις αναζητήσεις μαζί. Αυτό το ρομπότ είναι καλά κατασκευασμένο, ατελείωτα διασκεδαστικό και πραγματικά διασκεδαστικό για το πρόγραμμα.

Το ρομπότ mBot είναι ένα εκπαιδευτικό πακέτο για αρχάριους που έχει ως στόχο να εισαγάγει τα παιδιά στα βασικά STEM, όπως ο προγραμματισμός, η ηλεκτρονική και η ρομποτική. Η συνέλευση είναι μια ισορροπία προσβασιμότητας και πολυπλοκότητας. τα συμβεβλημένα τμήματα συναρμολόγησης είναι σαφή για να συναρμολογηθούν, αλλά επιτρέπουν βαθύτερα επίπεδα δημιουργικότητας και δυνατότητες προγραμματισμού. Ο προγραμματισμός τροφοδοτείται από το λογισμικό Makeblock Scratch 2.0, το οποίο δίνει στα παιδιά μια γραφική πλατφόρμα προγραμματισμού για να υπαγορεύσουν διάφορες λειτουργίες ρομπότ.

Το ρομπότ πυρήνα είναι ένα όχημα ακολουθίας γραμμής με δύο τροχούς και ένα χαριτωμένο χαμογελαστό πρόσωπο που ελέγχεται μέσω μιας εφαρμογής. Επιλέξτε από μια ποικιλία παιχνιδιών, όπως έκρηξη μπαλονιών ή ποδόσφαιρο και σούμο - το καθένα απαιτεί διασκεδαστικούς στόχους προγραμματισμού. Μπορούν ακόμη και να προσαρμόσουν το ρομπότ με επεκτάσεις Makeblock και legos ενώ αναπτύσσονται στο οικοσύστημα ανοικτού κώδικα Arduino, έτσι ώστε να μπορούν να κάνουν το ρομπότ των ονείρων τους!

Επεκτείνετε το ρομποτικό σύμπαν του Makeblock του παιδιού σας με αυτό το πρόσθετο πακέτο τριών σε ένα που προσθέτει ήχο και φως στο οπλοστάσιο προγραμματισμού. Το σετ περιλαμβάνει αισθητήρες φωτός και LED, καθώς και έναν αισθητήρα ήχου που αντιδρά στο χτύπημα. Μπορούν να χτίσουν ένα ρομπότ σκορπιού που συνδυάζει την αναγνώριση ήχου και χρώματος ή ένα ελαφρύ ρομπότ που ακολουθεί το φως με τα μάτια του. Ή, το παιδί σας μπορεί να εξοπλίσει τη δική του λάμπα γραφείου με ένα έξυπνο φωτοκύτταρο, το οποίο ανταποκρίνεται στην αφή και τον ήχο. Όλες οι πιθανές δημιουργίες και τμήματα μπορούν να συνδυαστούν με άλλα ρομπότ για να επεκτείνουν τον αριθμό των παιχνιδιών διασκέδασης που είναι σε θέση να προγραμματίζουν. Όλος ο προγραμματισμός γίνεται στο Scratch 2.0, το οποίο διδάσκει τα θεμελιώδη βασικά STEM παιδιών με τρόπο διασκεδαστικό και προσβάσιμο.

Ο Miposaur είναι ένας διαδραστικός δεινόσαυρος που μπορούν να ελέγξουν τα παιδιά με μια εφαρμογή ή το TrackBall. Ακριβώς όπως ένα κουτάβι, ο Miposaur εκπαιδεύεται να ακολουθήσει την μπάλα του, η οποία είναι ένα Κινητό Αντιστροφικό Εκκρεμές, σχεδιασμένο από το UCSD Coordinated Robotics Lab. Απλά ενεργοποιήστε το TrackBall για να πάρετε την προσοχή του Miposaur και θα συνεχίσει να το ακολουθεί γύρω από το δωμάτιο. Μόλις είναι σε εγρήγορση, το παιδί σας μπορεί να χρησιμοποιήσει διάφορες χειρονομίες για να τον κάνει να κάνει προσφορά. Θα χορέψει, να κυνηγήσει ή να ελιχθεί γύρω από τα εμπόδια. Για να ελέγξετε το Miposaur, χρησιμοποιήστε την εφαρμογή διασκέδασης σε ένα τηλέφωνο ή tablet. Μπορούν ακόμη και να ανταμείψουν το ρομπότ όταν συμπεριφέρεται (και μερικές φορές ενεργεί άτακτα) με φαγητό ή παίζουν άλλα παιχνίδια. Ετοιμαστείτε για τα παιδιά σας να έχουν πολλή διασκέδαση, ειδικά εάν συνδυάζονται με άλλα ρομπότ WowWee, τα οποία μπορεί να κάνει ο Miposaur.

Αφήστε το παιδί σας να κατακτήσει την υπαίθρια ζωή με το Ollie, ένα σκληρό ρομπότ που έχει σχεδιαστεί για να απομακρύνει τα ακρορίνια. Εάν υπήρχε ένα X-Games για ρομπότ, ο Ollie θα έριχνε χρυσά μετάλλια. Το ρομπότ είναι επικαλυμμένο σε ένα ανθεκτικό πολυκαρβονικό κέλυφος που μπορεί να επιβιώσει από μια πτώση από ένα βράχο, οπότε δεν υπάρχει λόγος να παίζετε ωραία. Μπορεί να φτάσει ταχύτερα από 14 μίλια / ώρα, καταγράφοντας τη συγκίνηση της ταχύτητας σε ένα μικρό κυλινδρικό σώμα που μπορεί να χωρέσει στο χέρι του παιδιού σας. Έρχεται με δύο μπλε ελαστικά Nubby για εσωτερικές και ομαλές επιφάνειες, ενώ το Prime Hubs μπορεί να συλλάβει όλα τα είδη των χώρων. Θα είναι σε θέση να πάρουν το Ollie στο skatepark ή το λατομείο και να ελέγξουν τη δράση με ένα smartphone. Το Bluetooth είναι καλό για έως και 100 πόδια της εμβέλειας και οι οδηγήσεις τους βοηθούν να παρακολουθούν το ρομπότ τη νύχτα. Οι πλήρεις έλεγχοι χειρονομίας δίνουν ακρίβεια ακρίβειας σε λειτουργία τέχνασμα και η εφαρμογή τους ειδοποιεί ακόμη και όταν τραβήξει ένα δύσκολο κόλπο. Τα αξεσουάρ της Ollie επιτρέπουν την αυξημένη εξατομίκευση και στυλ.

Ο Cozmo είναι ένα μικρό ρομπότ με μεγάλη προσωπικότητα. Όπως ένας χαρακτήρας σε μια ταινία Pixar, είναι ιδιότροπος, επαναστατικός και μεγαλοπρεπής, κερδίζοντας σας με τη γοητεία και το χιούμορ του. Η τεχνητή νοημοσύνη επιτρέπει στην Cozmo να εκφράζει εκατοντάδες συναισθήματα από θυμωμένος και διασκεδασμένος. Η Cozmo θα αναγνωρίσει τα πρόσωπα, τα ονόματα και τις προσωπικότητες, θα καλέσει τα παιδιά όταν είναι κάτω και θα τους αποσπάσει όταν βαρεθούν.

Στον πυρήνα του, ο Cozmo είναι ένα ρομπότ που αγαπά τα παιχνίδια. Είναι κατασκευασμένο από 300+ μέρη που έχουν σχεδιαστεί για να τον βοηθήσουν να εξερευνήσει και να αλληλεπιδράσει με τον κόσμο γύρω του. Έρχεται με Power Cubes για παιχνίδια διασκέδασης όπως τα Quick Tap και Keepaway, με νέα παιχνίδια που προστίθενται συνεχώς.

Φέρτε τον Star Wars στη ζωή με το έξυπνο droid BB-8, τον τέλειο σύντροφο για κάθε νεαρό ανεμιστήρα. Το BB-8 ανταποκρίνεται και αναγνωρίζει φωνές, αναζωογονώντας και περιστρέφοντας το σαλόνι ή το αίθριο σε εντολές όπως "προχωρήστε". Μπορείτε επίσης να ελέγξετε το BB-8 από ένα smartphone, όπου μια σειρά οδηγιών μπορεί να στείλει το BB-8 έξω εξερευνώντας το περιβάλλον με μέγιστη ταχύτητα 4,5 μίλι / ώρα. Το BB-8 είναι χτισμένο με μια φωτογραφική μηχανή και τα παιδιά μπορούν ακόμη να καταγράφουν ολογραφικά μηνύματα που μπορούν να προβληθούν σε επαυξημένη πραγματικότητα, η οποία μετασχηματίζει τον γαλαξία γύρω τους. Το BB-8 κυλά πάνω από τα χαλιά, τις υγρές επιφάνειες και το μάθημα διορθώνει τα ερεθίσματα στο περιβάλλον του, προσαρμόζοντας ακόμη και την προσωπικότητά του ως απάντηση σε άλλους.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .