Πώς να χρησιμοποιήσετε τα Instant Messaging για να διαλύσετε

Όταν είναι κατάλληλο να τερματίσετε μια Online Σχέση

Για πολλά χρόνια, οι άγραφοι κανόνες της ανθρωπότητας φαινόταν να δείχνουν ότι η διάσπαση με κάποιον σε απευθείας σύνδεση ήταν ανεύθυνη, προσβλητική και μια δειλή διέξοδος. Αλλά εάν ένα μήνυμα κειμένου μπορεί να διαζυγιάσει ένα ζευγάρι σε ορισμένους ανατολικούς πολιτισμούς, γιατί οι χρήστες του Διαδικτύου στο Δυτικό ημισφαίριο δεν πρέπει να υιοθετήσουν αυτήν την ικανότητα να απελευθερωθούμε από μια κακή σχέση;

Με τον πολλαπλασιασμό των συσκευών που υποστηρίζονται από το Διαδίκτυο δεν μπορούμε να φαίνεται ότι αποσπάμε από, μερικές φορές ένα στιγμιαίο μήνυμα ή κείμενο για να τερματίσει μια σχέση είναι δικαιολογημένη.

Ενώ προτιμάτε μια συνομιλία πρόσωπο με πρόσωπο, μπορείτε να εξετάσετε απολύτως τη χρήση του διαδικτύου για να διαλύσετε κάποιον και να συνδέσετε τυχόν χαλαρές λήξεις εάν η σχέση σας πληροί ένα ή και τα τέσσερα από τα ακόλουθα κριτήρια:

Η σχέση ήταν βραχυπρόθεσμη

Αν έχετε μόνο μαζί μερικές ημερομηνίες σε ένα ή δύο μήνες, ίσως δεν είστε χρεωμένοι σε ένα άτομο αρκετά που οφείλονται πρόσωπο με πρόσωπο.

Η σχέση ήταν καταχρηστική

Αυτός είναι ίσως ο καλύτερος λόγος για να υποστηρίξετε τη χρήση άμεσων μηνυμάτων ή άλλων ηλεκτρονικών μέσων για να τερματίσετε μια σχέση. Εάν η πιθανότητα για μια φυσική παρέκκλιση είναι καλή στην καταχρηστική σας σχέση, η διάσπαση του διαδικτύου δεν θα μπορούσε μόνο να σας εμποδίσει από τη ζημιά, ίσως ακόμη και να σώσει τη ζωή σας.

Η σχέση είναι μεγάλη απόσταση

Ενώ μια σχέση μεγάλων αποστάσεων μπορεί να διατηρηθεί, μερικές φορές δεν λειτουργεί. Ακριβώς όπως θα χρησιμοποιούσατε το Διαδίκτυο για να προωθήσετε αυτή τη θρησκεία, μπορείτε επίσης να το τερματίσετε με τον ίδιο τρόπο.

Η σχέση δημιουργήθηκε στο διαδίκτυο

Είτε συναντήσατε ένα άτομο σε μια ελεύθερη αίθουσα συνομιλίας ή σε μια κοινωνική εφαρμογή, μπορείτε να τερματίσετε τελείως τη σχέση χρησιμοποιώντας το ίδιο ή διαφορετικό εργαλείο επικοινωνίας μέσω ιστού.

Μπορεί να υπάρχουν ορισμένα σενάρια στα οποία η σχέση σας δεν πληροί τα παραπάνω κριτήρια, αλλά μπορεί να είναι ένας καλός υποψήφιος για να χρησιμοποιήσει ένα τέτοιο εργαλείο για να διαχωρίσει τους τρόπους. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν (αλλά δεν περιορίζονται σε) ευαίσθητες καταστάσεις στις οποίες δεν θέλετε να δείτε το σύντομο μέλλον σας, για παράδειγμα, αν αυτός ή αυτή εξαπατά.

Πώς να σπάσει με κάποιον σε απευθείας σύνδεση

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να χωρίσετε ένα άτομο σε σύνδεση. Ακολουθούν μερικές συμβουλές που μπορείτε να εξετάσετε κατά την προετοιμασία της δικής σας συνομιλίας:

Instant Messaging / Μηνύματα κειμένου

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Συνομιλία κάμερας / βίντεο

Μια προειδοποίηση σχετικά με την κατάρρευση σε απευθείας σύνδεση

Ενώ η σχέση σας μπορεί να ικανοποιεί τα παραπάνω κριτήρια για βάσιμους λόγους για να τερματίσει μια σχέση στο Διαδίκτυο, σημειώστε ότι κάποιοι άλλοι άνθρωποι ενδέχεται να μην δουν αυτήν την ενέργεια ως κατάλληλη. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια φήμη μεταξύ ορισμένων κοινοτήτων και ανθρώπων. Εάν είστε ευαίσθητοι στο πώς οι άνθρωποι σας αντιλαμβάνονται, σκεφτείτε δύο φορές πριν χρησιμοποιήσετε το IM, το email, το κείμενο ή το VoIP για να χωρίσετε.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές: