Υπηρεσίες VPN με πρόσβαση σε διεθνείς διευθύνσεις IP

Οι εθνικοί ραδιοτηλεοπτικοί φορείς, οι ιστότοποι τυχερών παιχνιδιών και άλλοι ιστότοποι βίντεο και κοινωνικού δικτύου θέτουν μερικές φορές περιορισμούς για τον προγραμματισμό τους. Αυτοί οι πάροχοι υπηρεσιών χρησιμοποιούν μεθόδους γεωγραφικής κατανομής , με βάση τις συσκευές που χρησιμοποιούν οι πελάτες-πελάτες διεύθυνσης IP για να φτάσουν στον ιστότοπό τους, είτε για να επιτρέψουν είτε να αποκλείσουν την πρόσβαση. Για παράδειγμα, οι κάτοικοι του Ηνωμένου Βασιλείου μπορούν να έχουν πρόσβαση στο διαδικτυακό κανάλι BBC UK online, ενώ εκείνοι που βρίσκονται εκτός της χώρας κανονικά δεν μπορούν.

Η τεχνολογία VPN (Virtual Private Network) παρέχει έναν απλό τρόπο παρακάμψεως αυτών των περιορισμών τοποθεσίας διεύθυνσης IP. Διάφορες υπηρεσίες VPN στο διαδίκτυο προσφέρουν υποστήριξη " IP address country", όπου οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν τον πελάτη τους να δρομολογηθεί μέσω μιας δημόσιας IP διεύθυνσης που σχετίζεται με τη χώρα επιλογής τους.

Ο παρακάτω κατάλογος περιγράφει αντιπροσωπευτικά παραδείγματα αυτών των υπηρεσιών IP VPN χώρας. Όταν αξιολογείτε ποιες από τις υπηρεσίες αυτές είναι οι καλύτερες για εσάς, αναζητήστε τις παρακάτω δυνατότητες:

Οι συνδρομητές είναι υπεύθυνοι για τη χρήση αυτών των υπηρεσιών IP VPN χώρας σύμφωνα με τους εθνικούς και διεθνείς νόμους.

Εύκολη απόκρυψη IP

Το Easy Hide IP είναι μία από τις πιο προσιτές αξιόπιστες υπηρεσίες VPN IP. Οι χρήστες αναφέρουν γενικά την αξιοπιστία και την επιλογή των χωρών και των πόλεων με τις οποίες συνεργάζονται. Οι συχνές ερωτήσεις της εταιρείας δείχνουν ότι οι ρυθμοί δεδομένων στόχων είναι 1,5-2,5 Mbps. Ωστόσο, η πρόσβαση στην υπηρεσία απαιτεί υπολογιστή με Windows. δεν υποστηρίζει πελάτες που δεν είναι Windows. Περισσότερο "

HMA Pro! VPN

HMA σημαίνει HideMyAss (η μασκότ είναι γαϊδούρι), μία από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες ανώνυμης IP στο Διαδίκτυο. Ο επαγγελματίας! Η υπηρεσία VPN περιλαμβάνει υποστήριξη εθνικών διευθύνσεων IP σε περισσότερες από 50 χώρες. Σε αντίθεση με ορισμένες άλλες ανταγωνιστικές υπηρεσίες, ο πελάτης HMA VPN υποστηρίζει όλα τα δημοφιλή λειτουργικά συστήματα συμπεριλαμβανομένων των Windows, Mac, iOS και Android, καθιστώντας την καλή επιλογή όταν χρειάζεται υποστήριξη σε ένα ευρύ φάσμα συσκευών Διαδικτύου. Τα πακέτα διατιμώνται σε 11,52 δολάρια μηνιαίως, 49,99 δολάρια για 6 μήνες και 78,66 δολάρια για ένα χρόνο. Περισσότερο "

ExpressVPN

Το ExpressVPN υποστηρίζει επίσης μια πλήρη γκάμα πελατών Windows, Mac, iOS, Android και Linux. Οι συνδρομές τρέχουν 12,95 δολάρια μηνιαίως, 59,95 δολάρια για 6 μήνες και 99,95 δολάρια για ένα χρόνο. Το ExpressVPN προσφέρει διευθύνσεις IP σε 21 ή περισσότερες χώρες. Φαίνεται να είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στην Ασία με ανθρώπους που θέλουν να έχουν πρόσβαση σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης μέσω διευθύνσεων IP των ΗΠΑ. Περισσότερο "

StrongVPN

Ιδρύθηκε πριν από περισσότερα από 15 χρόνια, η StrongVPN δημιούργησε τη φήμη της σταθερής εξυπηρέτησης πελατών. Το StrongVPN υποστηρίζει ένα πλήρες φάσμα συσκευών πελάτη (συμπεριλαμβανομένων κονσολών παιχνιδιών και αποκωδικοποιητών σε ορισμένες περιπτώσεις). η εταιρεία προσφέρει ακόμη και ένα 24x7 online σύστημα συνομιλίας για υποστήριξη πελατών. Ορισμένα πακέτα υπηρεσιών περιορίζονται στο εσωτερικό της χώρας, αλλά άλλα υποστηρίζουν διεθνείς διευθύνσεις IP σε 20 χώρες. Το κόστος εγγραφής ποικίλλει, αλλά κυμαίνεται μέχρι και $ 30 / μήνα με ελάχιστη υποχρέωση τριών μηνών, καθιστώντας την μία από τις υψηλότερες τιμές σε αυτή την κατηγορία. Για τις επιδόσεις σύνδεσης, το StrongVPN ισχυρίζεται ότι οι "διακομιστές και τα δίκτυά τους είναι τα ταχύτερα διαθέσιμα". Περισσότερο "