Πώς να αλλάξετε την ακολουθία των τραγουδιών σε μια λίστα αναπαραγωγής του iTunes

Προσαρμόστε την ακολουθία αναπαραγωγής των τραγουδιών στις λίστες αναπαραγωγής σας

Όταν δημιουργείτε μια λίστα αναπαραγωγής στο iTunes , τα τραγούδια εμφανίζονται με τη σειρά που τα προσθέτετε. Εάν όλα τα τραγούδια προέρχονται από το ίδιο άλμπουμ και δεν εμφανίζονται στην ακολουθία που χρησιμοποιείται στο άλμπουμ, είναι λογικό να αλλάξετε τη σειρά των κομματιών ώστε να ταιριάζει με τον τρόπο αναπαραγωγής τους στο επίσημο λεύκωμα. Εάν δημιουργήσατε μια προσαρμοσμένη λίστα αναπαραγωγής που περιέχει μια επιλογή τραγουδιών, αλλά θέλετε να τα αναδιατάξετε ώστε να παίζουν καλύτερα, μπορείτε να τα κάνετε.

Όποια και αν είναι η αιτία που θέλετε να αλλάξετε τη σειρά των τραγουδιών σε μια λίστα αναπαραγωγής του iTunes , πρέπει να ταξινομήσετε τα κομμάτια με μη αυτόματο τρόπο. Όταν το κάνετε αυτό, το iTunes θυμάται αυτόματα τις αλλαγές.

Κάντε τις αλλαγές σας στην οθόνη iTunes που εμφανίζει τα περιεχόμενα της λίστας αναπαραγωγής.

Αναδιάταξη των κομματιών σε μια λίστα αναπαραγωγής του iTunes

Το να ζευγαρώνετε τραγούδια σε μια λίστα αναπαραγωγής iTunes για να αλλάξετε τη σειρά αναπαραγωγής δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύκολη - αφού βρείτε τη λίστα αναπαραγωγής που θέλετε.

  1. Μεταβείτε στη λειτουργία Βιβλιοθήκη στο iTunes κάνοντας κλικ στην επιλογή Βιβλιοθήκη στο επάνω μέρος της οθόνης.
  2. Επιλέξτε Μουσική από το αναπτυσσόμενο μενού στο επάνω μέρος του αριστερού πλαισίου.
  3. Μεταβείτε στην ενότητα Λίστες αναπαραγωγής μουσικήςΌλες οι λίστες αναπαραγωγής) στον αριστερό πίνακα. Εάν είναι συρρικνούμενο, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού στα δεξιά της λίστας αναπαραγωγής μουσικής και κάντε κλικ στην επιλογή Εμφάνιση όταν εμφανιστεί.
  4. Κάντε κλικ στο όνομα της λίστας αναπαραγωγής που θέλετε να εργαστείτε. Αυτό ανοίγει την πλήρη λίστα τραγουδιών στη λίστα αναπαραγωγής στο κύριο παράθυρο του iTunes. Εμφανίζονται με τη σειρά που παίζουν.
  5. Για να αναδιατάξετε ένα τραγούδι στη λίστα αναπαραγωγής, κάντε κλικ στον τίτλο του και σύρετέ το σε μια νέα θέση. Επαναλάβετε τη διαδικασία με άλλα τραγούδια που θέλετε να αναδιατάξετε.
  6. Αν θέλετε να απενεργοποιήσετε ένα τραγούδι από τη λίστα, ώστε να μην αναπαράγεται, αφαιρέστε το σημάδι ελέγχου από το πλαίσιο που βρίσκεται μπροστά από τον τίτλο. Εάν δεν εμφανίζεται ένα πλαίσιο ελέγχου δίπλα σε κάθε τραγούδι στη λίστα αναπαραγωγής, κάντε κλικ στην επιλογή Προβολή > Προβολή όλων > Τραγουδιών από τη γραμμή μενού για να εμφανίσετε τα πλαίσια ελέγχου.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το iTunes που θυμάται τις αλλαγές - αποθηκεύει αυτόματα τυχόν αλλαγές που κάνετε. Τώρα μπορείτε να συγχρονίσετε την επεξεργασμένη λίστα αναπαραγωγής στη φορητή συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων , να την αναπαράγετε στον υπολογιστή σας ή να την εγγράψετε σε CD και τα τραγούδια να παίζουν με τη σειρά που έχετε ρυθμίσει.