Πώς να βρείτε φωτογραφίες για ιστοσελίδες

Αποκτήστε φωτογραφίες που θα χρησιμοποιηθούν στις ιστοσελίδες σας

Οι εικόνες είναι σημαντικές στον Ιστό. Κοιτάξτε κάθε ιστοσελίδα σήμερα και θα δείτε εικόνες και φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται με διάφορους τρόπους.

Οι φωτογραφίες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ντύσετε έναν ιστοχώρο. Προσθέτουν χρώμα και ζωντάνια σε σελίδες, αλλά αν δεν είστε επαγγελματίας φωτογράφος αποθεμάτων, πιθανότατα δεν έχετε πολλές φωτογραφίες από τίποτα εκτός από την οικογένεια, τους φίλους σας, τις διακοπές σας και τα κατοικίδια ζώα. Αυτά τα είδη εικόνων μπορεί να είναι υπέροχα στα οικογενειακά άλμπουμ φωτογραφιών, αλλά δεν είναι πραγματικά αυτά που θα χρησιμοποιήσετε για τον σχεδιασμό ιστοσελίδων. Μην απελπίζεστε, ωστόσο, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να λάβετε φωτογραφίες για ιστοσελίδες.

Ξεκινήστε με τη δική σας κάμερα

Δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίας ή να έχετε μια φανταχτερή φωτογραφική μηχανή SLR για να τραβήξετε φωτογραφίες για μια ιστοσελίδα . Μια από τις πρώτες σελίδες που σχεδίασα για τη Symantec βγήκα με το πρότυπο σημείο μου και σουτ, πήρα μια εικόνα του κτιρίου και το έβαλα στη σελίδα. Σίγουρα, ένας επαγγελματίας θα μπορούσε να έχει κάνει μια ωραιότερη δουλειά, αλλά η φωτογραφία μου ήταν μέσα σε 10 λεπτά από τη λήψη. Αυτή η απλή φωτογραφία γύρισε μια βαρετή σελίδα που κανείς δεν σκέφτηκε δύο φορές σε μια σελίδα που έλαβα συγχαρητήρια για όλη την ώρα, μόνο και μόνο επειδή έχω προσθέσει μια φωτογραφία.

Ένα από τα ωραία πράγματα για τις τεράστιες κάμερες megapixel που είναι διαθέσιμες σήμερα είναι ότι μπορείτε να τραβήξετε μια φωτογραφία του σκύλου σας και στη συνέχεια να παρατηρήσετε στο παρασκήνιο ένα όμορφο λουλούδι. Το λουλούδι μπορεί να είναι τέλειο για την ιστοσελίδα σας, οπότε αν τραβήξετε μόνο τη φωτογραφία και την βελτιστοποιήσετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φωτογραφία του σκύλου χωρίς να τοποθετήσετε το σκυλί σας στην ιστοσελίδα σας. Έτσι, η πρώτη θέση που πρέπει να ψάξετε για φωτογραφίες είναι στην προσωπική σας συλλογή. Κοιτάξτε τα φόντο και τα εξωτερικά τμήματα, ίσως βρείτε μια μεγάλη υφή που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ή ένα τμήμα της φωτογραφίας που λειτουργεί τέλεια.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές για τη χρήση των δικών σας φωτογραφιών:

Flickr και άλλοι ιστότοποι κοινής χρήσης φωτογραφιών

Υπάρχουν αρκετοί ιστότοποι ηλεκτρονικής προβολής φωτογραφιών, στους οποίους οι χρήστες φορτώνουν φωτογραφίες και μοιράζονται με δημιουργικές άδειες κοινής χρήσης . Ανάλογα με το άτομο, η φωτογραφία μπορεί να είναι διαθέσιμη για οποιονδήποτε να χρησιμοποιεί royalty-free. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις άδειες στις φωτογραφίες προτού τις χρησιμοποιήσετε και ότι πάντα πιστώνετε τον συγγραφέα και την πηγή σας, ακόμη και αν είναι ατελώς. Αυτό είναι μόνο ευγενικό.

Ορισμένες τοποθεσίες κοινής χρήσης φωτογραφιών περιλαμβάνουν:

Εταιρείες φωτογραφιών

Οι φωτογραφίες αποθέματος είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να έχετε περισσότερες γενικές φωτογραφίες για χρήση στις ιστοσελίδες σας . Παρέχουν φωτογραφίες ανθρώπων, προϊόντων, τόπων και ζώων και είναι καλά φωτισμένα και πυροβολημένα. Και ενώ οι περισσότερες εταιρείες φωτογραφιών δεν είναι ελεύθερες, υπάρχουν μερικές δωρεάν και υπάρχουν και μερικές που παρέχουν φωτογραφίες υψηλής ποιότητας για χαμηλή τιμή. Και θυμηθείτε, δεδομένου ότι αγοράζετε φωτογραφίες για μια ιστοσελίδα, δεν χρειάζεται να πληρώσετε για ψηφίσματα που θα εκτυπώνουν καλά. Αυτό συνήθως μειώνει την τιμή. Ορισμένες εταιρίες φωτογραφιών περιλαμβάνουν:

Δημόσιες εικόνες

Τέλος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δημόσιες εικόνες στον ιστότοπό σας. Οι περισσότερες φωτογραφίες που λαμβάνονται από την κυβέρνηση μπορούν να χρησιμοποιηθούν ελεύθερα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τα πνευματικά δικαιώματα προτού τα χρησιμοποιήσετε. Ορισμένοι ιστότοποι εικόνων του δημόσιου τομέα περιλαμβάνουν:

Επεξεργασμένο από τον Jeremy Girard στις 2/3/17