Πώς ψηφιοποιείται η ψηφιακή φωτογραφία και η κινηματογραφική φωτογραφία

Υπάρχει χώρος για τους δύο

Έχουμε δει μια φαινομενική μετάβαση από την παραδοσιακή κινηματογραφική φωτογραφία στην ψηφιακή φωτογραφία, που οδήγησε εν μέρει από τις κάμερες για τα πανταχού παρόντα smartphones που φέρουν σχεδόν όλοι. Οι εφημερίδες μετατράπηκαν σε ψηφιακές φωτογραφίες στις αρχές του αιώνα, αλλά ορισμένα υψηλής ποιότητας περιοδικά εξακολουθούν να μην δέχονται τίποτε άλλο παρά ταινίες.

Η ψηφιακή και παραδοσιακή φωτογραφία είναι συμπληρωματικές τέχνες. Έχουν τις αντίστοιχες θέσεις τους στη ζωή ερασιτεχνών και επαγγελματιών φωτογράφων. Πολλές από τις δεξιότητες που έχουν μάθει στην παραδοσιακή φωτογραφία ισχύουν στον ψηφιακό κόσμο. Οι περισσότεροι άνθρωποι λαμβάνουν περισσότερες και καλύτερες φωτογραφίες με ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές. Μερικοί άνθρωποι προτιμούν ταινία και να επιτύχουν ανώτερα αποτελέσματα με αυτό. Υπάρχει χώρος και για τα δύο.

Πριν να απαλλαγείτε από την κάμερά σας, ελέγξτε τις πληροφορίες σχετικά με την ψηφιακή φωτογραφική και κινηματογραφική φωτογραφία. Ανάλογα με τον τρόπο που χρησιμοποιείτε μια φωτογραφική μηχανή, μπορεί να υπάρχει χώρος και για τις δύο τεχνολογίες στη ζωή σας.

Πλεονεκτήματα της ψηφιακής φωτογραφίας

Πλεονεκτήματα της κινηματογραφικής φωτογραφίας

Μειονεκτήματα της ψηφιακής φωτογραφίας

Μειονεκτήματα της κινηματογραφικής φωτογραφίας