Οδηγός για το χρώμα του εταιρικού μπλε

Το πραγματικό εταιρικό μπλε παρακαλώ σηκωθείτε

Για μεγάλο χρονικό διάστημα θεωρείται ένα εταιρικό χρώμα, το μπλε, ειδικά το μεσαίο και το σκούρο μπλε, συνδέεται με την ευφυΐα, τη σταθερότητα, την ενότητα και τον συντηρητισμό. Ποια σκιά του μπλε είναι το αληθινό εταιρικό μπλε; Δεν υπάρχει πραγματική συναίνεση. Πολλές μπλε αποχρώσεις μπορούν να ονομάζονται εταιρικά μπλε.

Τα σκούρο μπλε, μπλε-γκρι και μεσαίου μπλε χρώματα που εμφανίζονται στην εικόνα της πλαϊνής γραμμής αντιπροσωπεύουν διάφορα οράματα και εκδόσεις του μπλε της εταιρίας.

Εταιρικές μπλε έννοιες χρώματος

Τα μπλε χρώματα , όπως το εταιρικό μπλε, είναι δυνατά και σταθερά, καθώς και ηρεμία. Χρησιμοποιήστε το εταιρικό μπλε για λογότυπα, ιστότοπους και φυλλάδια για να δηλώσετε αξιοπιστία και εξουσία. Τα πολύ σκούρα μπλε, όπως το ναυτικό και το μεσάνυχτα μπλε, προκαλούν εμπιστοσύνη και εξουσία. Το χρώμα εμφανίζεται σε σχέση με το στρατό και την αστυνομία.

Το δροσερό μπλε χρώμα είναι γενικά άρεσε τόσο από τους άνδρες όσο και από τις γυναίκες. Στη Δύση "κάτι μπλε" είναι μια νυφική ​​παράδοση που αντιπροσωπεύει την αγάπη. Είναι το χρώμα του πένθους στο Ιράν. Το "αίσθημα μπλε" προκαλεί ακραία θλίψη και έλλειψη έντονου συναισθήματος. Κάποιοι αισθάνονται ότι το εταιρικό μπλε είναι κακό.

Χρησιμοποιώντας το Corporate Blue στα αρχεία σχεδιασμού

Το σκούρο μπλε μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ουδέτερο χρώμα. Το Ναυτικό είναι κομψό και εκλεπτυσμένο. Συνδέστε το με γκρι χρώμα για ένα επίσημο επιχειρηματικό έργο ή με κίτρινο χρώμα για έναν απλό, εντυπωσιακό συνδυασμό χρωμάτων.

Τα μεσαία μπλε είναι φρέσκα χρώματα που χαλαρώνουν. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλο το χρόνο. Το μπλε του χάλυβα και άλλα γκριζωπά μπλε είναι υποτονικά και υποδεικνύουν ήσυχη εξουσία.

Συνδυάστε ένα ελαφρύ και σκούρο μπλε για να μεταδώσετε την εμπιστοσύνη και την αλήθεια - τα χρώματα του τραπεζίτη. Προσθέστε μια παύλα πορτοκαλί σε σκούρο μπλε για έμφαση ή ζευγάρι μπλε και σκούρο πράσινο για μια δροσερή παλέτα.

Επιλογές χρωμάτων

Τα εταιρικά μπλε χρώματα που αναφέρονται εδώ ταιριάζουν με τις αποχρώσεις στο γραφικό της πλαϊνής γραμμής. Χρησιμοποιήστε τις ενδείξεις χρώματος Hex εάν σχεδιάζετε για HTML ή CSS, την ανάλυση χρώματος RGB εάν το έγγραφό σας θα προβληθεί σε οθόνη υπολογιστή και οι ονομασίες CMYK εάν το έγγραφό σας προορίζεται για εκτύπωση.

Spot χρώματα πιο κοντά στο εταιρικό μπλε