Μεσαία μπλε χρώματα

Από το μεσαίο μπλε έως το αχλαδιού, οι ενδιάμεσες αποχρώσεις του μπλε

Το μπλε χρώμα είναι ένα από τα αγαπημένα των δύο ανδρών και των γυναικών, αλλά το μπλε καλύπτει πολλά δροσερά χρώματα. Αυτές οι μέσες από τις αποχρώσεις του μπλε δεν είναι σκοτεινές όπως το ναυτικό ή χλωμό όπως το μπλε της σκόνης. Αυτά είναι τα μεσαία γαλάζια, γαλάζια ουρανό και βασιλικές αποχρώσεις του μπλε.

Azure (Μπλε του ΟΗΕ)

Azure UN Blue. Azure UN Blue

Αυτό το δείγμα αντιπροσωπεύει μία από τις μεσαίες αποχρώσεις του γαλάζιου που είναι γνωστό ως μπλε του ΟΗΕ λόγω της χρήσης του από τα Ηνωμένα Έθνη. Γενικά περιγράφεται ως η μέση απόσταση μεταξύ κυανό και μπλε, αυτό το μέσο γαλάζιο υποδηλώνει σταθερότητα, ασφάλεια και εξουσία.

Περισσότερο "

Γαλάζιο νεογέννητο

Γαλάζιο νεογέννητο. Γαλάζιο νεογέννητο

Η λέξη-κλειδί SVG χρώματος αραβοσίτου είναι αυτό το μεσαίο γαλάζιο χρώμα. Ονομάστηκε για το αραβοσίτου, είναι ένα γαλήνιο, ειρηνικό χρώμα φύσης. Το χρώμα Crayola κραγιόν που ονομάζεται αραβοσίτου είναι ένα ελαφρύτερο αραβοσίτου από το δείγμα που φαίνεται εδώ.

Παγώνι

Παγώνι. Παγώνι

Ονομάστηκε για το λαμπερό μπλε σώμα κάποιων παγώνων, αυτό το μπλε παγώνι είναι λίγο ελαφρώς γκριζωπό από το μπλε του αραβοσίτου. Η φύση, η σταθερότητα, η ηρεμία και ο πλούτος είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της.

Deep Sky Blue

Deep Sky Blue. Deep Sky Blue

Αυτό το δείγμα είναι βαθύ μπλε ουρανό (λέξη-κλειδί χρώματος SVG), που αντιπροσωπεύει μία από τις πολλές αποχρώσεις του γαλάζιου ουρανού ή του γαλάζιου. Μπορεί να συμβολίζει την ειρήνη, την εμπιστοσύνη και τη φύση. Έχει λίγο τυρκουάζ γεύση σε αυτό.

Μπλε μπλε

Μπλε μπλε. Μπλε μπλε

Οι φίλοι του Λος Άντζελες Dodgers μπορεί να γνωρίζουν ή όχι αυτή τη συγκεκριμένη σκιά του Dodger Blue. Το δείγμα που εμφανίζεται εδώ είναι η λέξη-κλειδί SVG χρώματος dodgerblue, η οποία δεν είναι η ίδια με το μπλε της στολής Dodger.

Γαλανός

Azure Blue. Azure Blue

Αυτό δεν είναι το χρώμα του Google γαλάζιο. Αυτό το Azure είναι μια απόχρωση του μπλε που πέφτει στον τροχό χρώματος μεταξύ μπλε και κυανό. Το Azure είναι ένα δροσερό χρώμα που υποδηλώνει τη φύση, τη σταθερότητα, την ηρεμία και τον πλούτο.

Περισσότερο "

Cadet Blue

Cadet Blue. Cadet Blue

Το γαλάζιο cadet (λέξη-κλειδί χρώματος SVG χρώματος cadet blue) είναι μεσαίο μπλε με γκριζωπή απόχρωση που μπορεί να περιγραφεί ως μπλε-γκρι. Και το μπλε και το γκρι είναι δροσερά χρώματα. Το γαλάζιο Cadet είναι ένα υποτονικό μπλε που προτείνει ήσυχα την εξουσία, τη σταθερότητα και απλώς έναν υπαινιγμό της καταιγίδας.

Steel Blue

Steel Blue. Steel Blue

Λίγο πιο μπλε από το Cadet Blue, Steel Blue (χρώμα μπλε χρώματος SVG) είναι ελαφρώς φωτεινότερο μπλε-γκρι χρώμα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια υποτονική απόχρωση της εταιρικής μπλε .

Μπλε ρουά

Μπλε ρουά. Μπλε ρουά

Μεταξύ κοβαλτίου και αραβοσίτου είναι αυτό το όμορφο βασιλικό μπλε (SVG βασιλικό μπλε). Αυτό το μπλε είναι καταπραϋντικό, ειρηνικό και μπορεί επίσης να προτείνει πλούτο.

Μπλε

Μπλε. Μπλε

Αυτό το καθαρό, λαμπερό μπλε χρώμα δεν είναι σκούρο μπλε ή γαλάζιο, γι 'αυτό θα το ονομάσουμε μεσαίο μπλε (αν και υπάρχει διαφορετική απόχρωση με αυτό το όνομα). Η έγχρωμη λέξη-κλειδί CSS / SVG είναι μπλε. Αυτό το μπλε χρώμα είναι ένα καθολικό χρώμα όλο το χρόνο.

Μεσαίο μπλε

Μεσαίο μπλε. Μεσαίο μπλε

Μόνο διακριτή από το μπλε, αυτό το δείγμα είναι μεσαίο μπλε (μεσαίο μπλε λέξη χρώματος SVG), το οποίο μπορεί να φαίνεται ελαφρώς πιο σκούρο από το απλό μπλε. Το Medium Blue είναι ένα δροσερό χρώμα που φέρει τον μπλε συμβολισμό της σημασίας και της εμπιστοσύνης. Παρόλο που δεν είναι ελαφρύ ή παστέλ μπλε, εξακολουθεί να έχει κάτι φρέσκου, ελαφριάς ποιότητας, με ένα άγγιγμα παιδικής παιχνιδιότητας.

Περισσότερο "