Χρησιμοποιώντας Bylines στο Design Newsletter

Όταν πρέπει να δώσετε 'Em Credit, δώστε' Em ένα Byline

Οι βρετανοί λένε ποιος έγραψε ένα άρθρο. Είναι ένα μικρό στοιχείο σε βιβλία, περιοδικά, εφημερίδες ή σχέδια ενημερωτικών δελτίων, αλλά σίγουρα σημαντικό για τον συγγραφέα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα κρασάδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δώσουν πίστωση για φωτογραφίες ή εικονογραφήσεις.

Σχεδιασμός με Bylines

Τα φυτά συνήθως πρέπει να διατηρούνται απλά και μη ενοχλητικά. Τα φυτά πρέπει να διαφέρουν από τα πρωτοσέλιδα και το αντίγραφο του σώματος, αλλά δεν πρέπει να ξεχωρίζουν πάρα πολύ. Ενώ οι χορτάνες είναι σημαντικές για τους συγγραφείς και μπορούν να βοηθήσουν να προσδώσει αξιοπιστία στον αναγνώστη, δεν είναι γενικά ένα στοιχείο σχεδιασμού ενημερωτικών δελτίων που πρέπει να πηδήξει από τη σελίδα και να ουρλιάζει Read Me! Παρέχουν ένα στοιχείο εξατομίκευσης, επιτρέποντας στον αναγνώστη να γνωρίζει ότι είναι ένα πραγματικό πρόσωπο που μιλάει μαζί τους.

Παραδείγματα Γραπτών Γραμμάτων

Τα έντυπα μπορούν να συνοδεύονται από πρόσθετο περιγραφικό κείμενο που σχετίζεται με το ίδιο το άρθρο, συμπεριλαμβανομένης μιας ειδοποίησης σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα, μιας ειδοποίησης αναθεώρησης ή μιας ένδειξης ότι το άρθρο έχει δημοσιευθεί στο παρελθόν ή μια εκτύπωση. Αυτά μπορεί να εμφανίζονται στην ίδια γραμμή ή ξεχωριστές γραμμές όπως:

από τον Charles Molder © 1998, αναθεωρημένο τον Μάρτιο του 2003
ή ,
Με τον Jacci Bear
Επανεκτύπωση από το περιοδικό INK Spot

Τα φυτά μπορούν να συνοδεύονται από άλλο περιγραφικό κείμενο σχετικό με τον δημιουργό, όπως ο εντοπισμός του συγγραφέα ανά περιοχή εμπειρίας ή τοποθεσίας.

ΑΠΟ CATHY CARROLTON ,
ΕΝΑΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ WASHINGTON DC
ή ,
από τον Jack B. Nimble, επαγγελματικό γεμιστήρα κεριών

Οι Ghostwriters μπορούν να πάρουν "as-told-to" ή "με" βότανα για να αναγνωρίσουν τη βοήθειά τους σε μη συγγραφείς. Αυτό χρησιμοποιείται συχνά για αφηγήσεις πρώτου προσώπου και κομμάτια προσωπικής εμπειρίας.

ΑΠΟ ΤΟΝ JACK B. NIMBLE
με το JACK B. QUICK
ή ,
από τον Jack B. Nimble όπως είπε στον Jack B. Quick

Κρατώντας το συνεπές

Μόλις δημιουργήσετε ένα στυλ γραμμής, επιδιώξτε τη συνοχή σε ολόκληρο το βιβλίο, το περιοδικό, την εφημερίδα ή το σχέδιο ενημερωτικών δελτίων, το ζήτημα-ζήτημα ή μέσα σε συγκεκριμένους τύπους άρθρων. Για παράδειγμα, οι συγγραφείς προσωπικού για μια δημοσίευση μπορεί να έχουν ένα ύφος της γραμμής, ενώ οι συγγραφείς των φιλοξενούμενων έχουν ένα άλλο. Τα άρθρα των άρθρων μπορούν να χρησιμοποιούν ένα στυλ γραμμικού πλαισίου με διαφορετικό στυλ για τμήματα, αρθρογράφους ή λιγότερα χαρακτηριστικά. Ρυθμίστε ένα στυλ παραγράφου στο λογισμικό σας που είναι ειδικά για κάθε ένα από αυτά τα είδη των βορινών.

Τα φυτά είναι ένα μικρό στοιχείο της διάταξης της σελίδας, αλλά δεν τους δημιουργούν μια παραμυθάδα - δίνουν πίστωση δημιουργικά.