Πώς να πάρετε τις μεγάλες φωτογραφίες πάρτι γενεθλίων

Συμβουλές για τη φωτογράφηση των γενεθλίων με αξιοσημείωτο τρόπο

Αν υπάρχει ένα γεγονός που σχεδόν όλοι πυροβολούν κάθε χρόνο, είναι ένα πάρτι γενεθλίων. Είτε φωτογραφίζετε το κέικ, το άνοιγμα δώρων, ή απλά την αλληλεπίδραση της οικογένειας και των φίλων, υπάρχει πάντα μια κάμερα έξω και σε χρήση κατά τη διάρκεια ενός πάρτι γενεθλίων. Αυτό δεν είναι πάντα ο πιο εύκολος χρόνος για να τραβήξετε φωτογραφίες, οπότε εδώ είναι έξι συμβουλές για να σας βοηθήσουμε.

Πυροβολήστε τους τόνους των φωτογραφιών

Φροντίστε να τραβήξετε πολλές φωτογραφίες. Τα φώτα ενδέχεται να είναι χαμηλά όταν ανάβουν τα κεριά γενεθλίων. Πάντα φαίνεται να υπάρχει κάτι μπροστά στα πρόσωπα των ανθρώπων, είτε πρόκειται για ένα πιάτο κέικ, μια φλόγα κεριών ή χαρτί περιτυλίγματος. Έπειτα, υπάρχει η δυσκολία να τραβήξετε μόνο το σωστό συναίσθημα σε όλα τα πρόσωπα.

Όλοι οι γονείς θέλουν αυτό το πλάνο του παιδιού τους καθώς ανοίγουν το δώρο που είναι η μεγαλύτερη έκπληξη αλλά, ακόμα και αν αποφύγετε όλα τα εμπόδια που περιγράψατε προηγουμένως, είναι δύσκολο να διαρκέσει ο καιρός.

Καθώς οι άνθρωποι κινούνται κατά τη διάρκεια ενός πάρτι, θα βρείτε πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους που αλληλεπιδρούν, δίνοντάς σας μια μεγάλη ευκαιρία να πυροβολήσετε ποικίλους συνδυασμούς ομάδων . Καταγράφοντας πολλές φωτογραφίες, θα έχετε πολύ περισσότερες πιθανότητες να συλλάβετε τις ομάδες που θέλετε.

Χρήση γωνιών για φωτογραφίες κέικ γενεθλίων

Εάν είναι δυνατόν, προσπαθήστε να σηκωθείτε ψηλά και να τραβήξετε μια φωτογραφία ολόκληρης της ομάδας από ψηλά. Αυτό θα σας δώσει την καλύτερη ευκαιρία να δείτε τα πρόσωπα του καθενός. Χρησιμοποιήστε μια σκάλα ή προσπαθήστε να φτάσετε στην κορυφή των σκαλοπατιών.

Ο καθένας πυροβολεί τη φωτογραφία "εκτοξεύοντας τα κεριά", αλλά ο καθένας δεν λαμβάνει τα καλύτερα αποτελέσματα. Προσπαθήστε να χειριστείτε τη θέση σας έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε τόσο την κορυφή του κέικ και το πρόσωπο του παιδιού. Αν πυροβολείτε από υπερβολικά μεγάλη γωνία, μπορείτε να δείτε μόνο την κορυφή του κεφαλιού του παιδιού, χάνοντας το συναίσθημα. Εάν φωτογραφίζετε από πολύ χαμηλή γωνία, τα κεριά και οι φλόγες ενδέχεται να αποκρύψουν το πρόσωπο.

Shoot με και χωρίς το φλας

Όταν φωτογραφίζετε τις φωτογραφίες με αναμμένα κεριά, σκεφτείτε να δοκιμάσετε δύο βολές με το φλας απενεργοποιημένο. Η λάμψη από τα κεριά πρέπει να φωτίζει το πρόσωπο του θέματος, ενώ τα άλλα αντικείμενα στο πλαίσιο είναι ελαφρώς αναμμένα , δημιουργώντας μια ενδιαφέρουσα φωτογραφία.

Επειδή πιθανώς θα χρειαστεί να τραβήξετε περισσότερες από τις άλλες φωτογραφίες σας στο πάρτι με το φλας, το "κόκκινο μάτι" θα μπορούσε να είναι ένα σημαντικό πρόβλημα. Για να ελπίζετε ότι θα εξοικονομήσετε χρόνο επεξεργασίας αργότερα, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει τη λειτουργία μείωσης των κόκκινων ματιών στη φωτογραφική σας μηχανή.

Καθώς φωτογραφίζετε φωτογραφίες χρησιμοποιώντας το φλας , βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε την πραγματική εμβέλεια της μονάδας φλας. Εάν είστε πιο μακριά από το θέμα από ό, τι το φλας σας μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά, θα καταλήξετε με υποεκφραγμένες φωτογραφίες.

Εάν ο φωτισμός δεν είναι πολύ κακός και δεν χρειάζεστε φλας , μπορεί να θέλετε να τραβήξετε κάποιες φωτογραφίες χρησιμοποιώντας μια λειτουργία "έκρηξης". Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε τις καλύτερες πιθανότητες να τραβήξετε το τέλειο συναίσθημα σε όλα τα πρόσωπα. Για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια του πάρτι, όταν οι άνθρωποι ανοίγουν δώρα, εξετάζοντας τη μετακίνηση του αγόρι ή κορίτσι γενεθλίων κοντά σε ένα παράθυρο, ώστε να μπορείτε να επωφεληθείτε από κάποια φως της ημέρας. Απλά προσέξτε να μην υποεπεξεργαστείτε το θέμα λόγω ισχυρού οπίσθιου φωτισμού .

Χρησιμοποιήστε ένα τρίποδο

Εξετάστε το ενδεχόμενο να κρατάτε τη φωτογραφική μηχανή σας συνδεδεμένη σε ένα τρίποδο ανά πάσα στιγμή, επιτρέποντάς σας έτσι να φωτογραφίζετε με αργή ταχύτητα κλείστρου χωρίς να χρειάζεστε το φλας. Αυτό θα κάνει τη φωτογραφική μηχανή σας λιγότερο αισθητή. Επιπλέον, τοποθετήστε τη φωτογραφική μηχανή σε σιωπηλή λειτουργία, για να βεβαιωθείτε ότι οι χρήστες που παρακολουθούν το πάρτι δεν θα αποστασιοποιηθούν από τη φωτογραφική μηχανή σας.

Να είναι έτοιμη για φωτογραφική μηχανή

Τέλος, βεβαιωθείτε ότι η κάμερά σας είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα δείτε το τέλειο συναίσθημα στο πρόσωπο του κοριτσιού γενεθλίων ή θα τραβήξει ένα μεγάλο πλάνο δράσης, έτσι ώστε να είναι έτοιμη η κάμερα.

Σκοποβολή πάρτι γενεθλίων ενός παιδιού

Η λήψη φωτογραφίας από ένα πάρτι παιδιού θα είναι κάπως διαφορετική από τη λήψη φωτογραφιών του πάρτι γενεθλίων ενός ενήλικα. Οι ενήλικες μπορεί να μην θέλουν να θυμούνται όλα τα δώρα, αλλά θα θέλουν περισσότερα από ένα σύνολο φωτογραφιών αλληλεπίδρασης με άλλους στο πάρτι. Τα παιδιά θα θέλουν φωτογραφίες από τα παιχνίδια που έχουν παίξει και τα δώρα και το κέικ.

Αν έχετε έναν συγγενή που δεν μπορεί να ταξιδέψει για να παραστεί στο πάρτι γενεθλίων αλλά έστειλε ένα δώρο, φροντίστε να τραβήξετε μερικές φωτογραφίες του παιδιού που ανοίγει το δώρο του συγγενή σας. Στη συνέχεια, στείλτε στον συγγενή σας ένα αντίγραφο της φωτογραφίας με μια γρήγορη σημείωση από το παιδί ως μια εξατομικευμένη και διασκεδαστική σημείωση "ευχαριστώ".