Πριν αγοράσετε έναν οδηγό PSP - PSP αγοραστή

Μόλις αποφασίσετε να αγοράσετε ένα PSP (και αν δεν έχετε αποφασίσει ακόμα, ίσως να θέλετε να διαβάσετε 5 λόγοι για να αγοράσετε ένα PSP και όχι ένα DS ή iPhone ), υπάρχουν ακόμα ορισμένα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν κάνετε πραγματικά η αγορά. Υπάρχουν διάφορα μοντέλα για να διαλέξετε, καθώς και μια ποικιλία πακέτων που συνοδεύονται από διαφορετικά αξεσουάρ και παιχνίδια. Ίσως επίσης να θέλετε να μάθετε ποια αξεσουάρ θα πρέπει να αγοράσετε και ποια παιχνίδια είναι καλά.

Ποιο μοντέλο ή πακέτο PSP είναι καλύτερο;

Με διαφορετικά μοντέλα PSP για να διαλέξετε και μια τεράστια ποικιλία πακέτων, μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζετε ακριβώς τι να πάρετε. Εάν θέλετε να αγοράσετε ολοκαίνουργιο, οι επιλογές σας θα είναι πιο περιορισμένες, αλλά τοποθεσίες όπως το eBay προσφέρουν παλιά και παλαιά αποθέματα σε πολλά μοντέλα και πακέτα του παρελθόντος. Ευτυχώς, μόλις αποφασίσετε τι θέλετε να χρησιμοποιήσετε για το PSP σας, είναι ευκολότερο να καταλάβετε ποιο είναι το καλύτερο μοντέλο για αγορά. Και οι λεπτομέρειες για το τι έρχεται σε κάθε πακέτο θα πρέπει να βοηθήσουν στην ευκολότερη επιλογή.

Αξεσουάρ για το PSP σας

Ενώ τα πάντα που πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα PSP έρχεται στο κουτί με αυτό, υπάρχουν και άλλα πράγματα που θα έρθουν πραγματικά, πολύ βολικό. Μια περίπτωση είναι μια καλή αγορά για να προστατεύσετε το γυαλιστερό φορητό σας, και ένα μεγαλύτερο stick μνήμης είναι μια καλή επιλογή αν σκοπεύετε να παίξετε πολλά παιχνίδια ταυτόχρονα ή θέλετε να κατεβάσετε παιχνίδια . Και τι γίνεται με τα ακουστικά; Εξωτερικά ηχεία; Δεν είναι όλα τα εξαρτήματα ακριβά, είτε, αν αγοράζετε για τον εαυτό σας ή ως δώρο δεν χρειάζεται να σπάσετε την τράπεζα.

Ποια παιχνίδια είναι καλά;

Δεδομένου ότι το PSP έχει γύρω για πολλά χρόνια, υπάρχουν πολλά παιχνίδια διαθέσιμα έτσι να υπολογίσετε ποια αξίζει τα χρήματά σας μπορεί να είναι μια αγγαρεία. Ευτυχώς, το μεγάλο ποσό των παιχνιδιών σημαίνει επίσης ότι υπάρχει κάτι για όλους. Μπορεί να θέλετε να πάτε με τα πιο hot νέα παιχνίδια εκεί έξω ή να εξοικονομήσετε λίγα χρήματα ψάχνοντας για παιχνίδια που είναι παλαιότερα, αλλά ακόμα καλά.