Οι 8 καλύτερες βάσεις για φορητούς υπολογιστές που αγοράζουν το 2018

Μετατρέψτε εύκολα το αυτοκίνητό σας σε χώρο γραφείου

Εάν έχετε μια δουλειά που απαιτεί από εσάς να ταξιδέψετε, οι πιθανότητες είναι σε κάποιο σημείο που θα επιθυμούσατε να φέρετε το γραφείο σας μαζί σας. Τα στηρίγματα οχημάτων για φορητούς υπολογιστές μπορούν να κάνουν αυτή την επιθυμία πραγματικότητα. Έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν εσάς ή κάποιον συνεργάτη να εργάζεται σε έναν υπολογιστή ενώ βρίσκεστε στο δρόμο. Οι πρώτοι ανταποκριτές, οι εκπρόσωποι χρηστών, οι ασφαλιστές, οι δημοσιογράφοι, οι πωλητές και πολλοί άλλοι μπορούν να επωφεληθούν από την παραλαβή ενός από αυτά τα mounts.

Αυτή η βίδα στερέωσης χωρίς μπουλόνι επάνω στο κάθισμα του συνοδηγού, καθιστώντας την εύκολη στην τοποθέτηση, την αναδίπλωση ή την αφαίρεση μέσα σε λίγα λεπτά. Χάρη στον δίσκο με σφιχτή λαβή, αυτό το εύχρηστο στήριγμα μπορεί να κρατήσει οτιδήποτε από ένα ελαφρύ δισκίο σε ένα μεγαλύτερο φορητό υπολογιστή. Όταν το όχημα είναι σε κίνηση, αυτό το στήριγμα ασφαλίζει έως και μια συσκευή 11 λιβρών, αλλά αν χρησιμοποιείτε τη βάση μόνο όταν είναι σταθμευμένη, μπορεί να χειριστεί έως και τα εντυπωσιακά 17 κιλά. Ο πλήρως ρυθμιζόμενος δίσκος παρέχει πολλές επιλογές θέσης εργασίας με 180 μοίρες κάθετης κίνησης και 360 μοίρες οριζόντιας κίνησης. Οι πελάτες αγαπούν το μοχλό ταχείας απελευθέρωσης και το κοχλιωτό κοχλία που επιτρέπουν γρήγορες ρυθμίσεις στη θέση εργασίας.

Εάν θέλετε να προσθέσετε ένα φορητό υπολογιστή στο οπλοστάσιό σας με εργαλεία εργασίας, αλλά χρειάζεται να παρακολουθείτε τις δαπάνες σας, αυτό το φορητό υπολογιστή Mount Products AA είναι μια εξαιρετική επιλογή. Δεν χρειάζεστε διάτρηση για αυτό το στήριγμα φορητού υπολογιστή με βίδα, το οποίο περιλαμβάνει έναν επεκτάσιμο τηλεσκοπικό σωλήνα για να σας βοηθήσει να ελιγμίσετε τη συσκευή σας σε μια βέλτιστη θέση εργασίας. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό αλλά ελαφρύ σφυρηλατημένο αλουμίνιο, ο δίσκος της βάσης παρέχει ένα επίπεδο χώρο εργασίας που σας επιτρέπει να ολοκληρώνετε χαρτιά, να γράφετε σημειώσεις ή να κρατάτε άλλα έγγραφα όταν δεν κρατά τη συσκευή σας. Για να αφαιρέσετε εύκολα τη βάση, απλά χρησιμοποιήστε το διακόπτη γρήγορης αποδέσμευσης που βρίσκεται σε κάθε πλευρά της βάσης.

Αν και αυτό το μοντέλο είναι λίγο πιο ακριβό από ό, τι μερικά από τα άλλα που αναφέρονται, τα RAM mounts θεωρούνται συχνά το "χρυσό πρότυπο" για όσους χρειάζονται πραγματικά ένα αξιόπιστο και ευπροσάρμοστο laptop. Αυτό το μοντέλο χρησιμοποιεί το εμπορικό σύστημα No-Drill της RAM, το οποίο επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση, χρησιμοποιώντας τις ράγες καθίσματος συνοδηγού. Οι διπλοί βραχίονες ταλάντωσης παρέχουν πλήρη εμβέλεια κίνησης και προσπέλαση των 12 ιντσών, ώστε είτε ο επιβάτης είτε ο οδηγός να έχουν εύκολη πρόσβαση στη συναρμολογημένη συσκευή. Ο πατενταρισμένος σύνδεσμος λαστιχένιου ελαστικού της RAM επιτρέπει πρόσθετες ρυθμίσεις και παρέχει προστασία από κραδασμούς και κραδασμούς. Αυτό το μοντέλο έρχεται επίσης με το σκληρό δίσκο RAM, το οποίο είναι φορτωμένο με ελατήριο για να συγκρατεί οθόνες πλάτους 10 έως 17 ίντσες. Οι βραχίονες του δίσκου μπορούν να ρυθμιστούν τόσο κάθετα όσο και οριζόντια ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη εφαρμογή για τη συσκευή σας.

Το κύριο μειονέκτημα αυτού του μοντέλου είναι ότι είναι συμβατό μόνο με ορισμένα οχήματα της Ford. Ωστόσο, η μνήμη RAM δημιουργεί αρκετές άλλες βάσεις που είναι συμβατές με διαφορετικούς τύπους οχημάτων.

Όπως και η βάση RAM, αυτή η εύχρηστη βάση στήριξης για φορητούς υπολογιστές χρησιμοποιεί τις υπάρχουσες ράγες καθισμάτων για την εγκατάσταση - χωρίς να απαιτείται γεώτρηση. Ο έξυπνος σχεδιασμός της βάσης Jotto δεν παρεμποδίζει την κίνηση του καθίσματος του συνοδηγού και προσφέρει ευρύ φάσμα ρυθμίσεων. Ο ρυθμιζόμενος δίσκος φιλοξενεί τόσο τους μεγάλους όσο και τους μικρούς φορητούς υπολογιστές και μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί για να ελευθερώσει χώρο στο όχημα όταν χρειάζεται.

Αυτό το συγκεκριμένο μοντέλο είναι συμβατό με τα οχήματα Ford E-Series. Μην οδηγείτε μια Ford; Το Jotto Desk πωλεί διαφορετικές βάσεις που ταιριάζουν σε πολλούς τύπους οχημάτων. Αντί να χρειαστεί να αγοράσετε ένα καινούργιο στήριγμα, αναζητήστε απλά τη βάση που χρειάζεστε και σβήστε τον ρυθμιζόμενο βραχίονα και το δίσκο.

Αν ψάχνετε για μια εύλογη τιμή mount για έναν ελαφρύ φορητό υπολογιστή ή tablet, τότε αυτό το Mount Mobotron είναι μια μεγάλη επιλογή. Όπως και οι άλλες κορυφαίες βάσεις στη λίστα μας, αυτό το στήριγμα δεν απαιτεί καμία διάτρηση για εγκατάσταση, αρκεί να είναι διαθέσιμη στο αυτοκίνητό σας μια επίπεδη σιδηροτροχιά καθίσματος συνοδηγού. Το φορητό κατάστρωμα με σίγουρη λαβή διαθέτει προεκτάσιμα συρόμενα στηρίγματα για να κρατάτε τη συσκευή σας ασφαλή, ενώ ο ταχέως ρυθμιζόμενος δίσκος παρέχει 180 μοίρες κάθετης κίνησης και 360 μοίρες οριζόντιας κίνησης. Απλά χρησιμοποιήστε τους δύο μοχλούς ταχείας απελευθέρωσης και τις βίδες για να ρυθμίσετε το κατάστρωμα στην καλύτερη θέση εργασίας σας. Ο ρυθμιζόμενος σωλήνας αλουμινίου παρέχει ύψος μέχρι και τα δύο πόδια.

Εάν σας άρεσε η άλλη βάση Mobotron στη λίστα μας, αλλά χρειάζεστε κάτι που μπορεί να χειριστεί λίγο περισσότερο βάρος, το Mobotron MS-526 μπορεί να είναι η σωστή επιλογή για εσάς. Όπως και το άλλο Mount Mobotron, αυτό έρχεται με το σίγουρο λαβή φορητό κατάστρωμα και ένα πλήρως ρυθμιζόμενο δίσκο, αλλά μπορεί να φιλοξενήσει μεγαλύτερους φορητούς υπολογιστές μέχρι 17 ίντσες. Και πάλι, δεν απαιτείται γεώτρηση εφ 'όσον το όχημά σας έχει επίπεδη σιδηροτροχιά καθίσματος συνοδηγού με προσιτά μπουλόνια. Οι μοχλοί κλειδώματος σας επιτρέπουν να εγκαταστήσετε ή να απεγκαταστήσετε γρήγορα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, οπότε τίποτα δεν θα εμποδίσει την εργασία σας.

Αυτός ο φορητός υπολογιστής Onyx φορητού υπολογιστή έχει σχεδιαστεί με εύκολη προσαρμογή στο μυαλό. Κατασκευασμένο από ελαφρύ σφυρηλατημένο αλουμίνιο, καταρρέει πλήρως, ώστε να μπορείτε να το αποθηκεύσετε ή να το μετακινήσετε εύκολα εκτός λειτουργίας όταν δεν χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας. Τα πολλαπλά σημεία περιστροφής και οι έξυπνες αρθρώσεις επιτρέπουν ομαλές προσαρμογές σε τηλεσκοπική ή περιστροφική ρύθμιση. Ο δίσκος έχει σχεδιαστεί με οπές ψύξης για να επιτρέπει τον καλό αερισμό της συσκευής σας και το βάθρο έχει ένα σχέδιο γρήγορης αποδέσμευσης για να μπορείτε να το εγκαταστήσετε ή να το αφαιρέσετε σε λιγότερο από ένα λεπτό. Αυτή η βάση έρχεται ακόμη και με πολλαπλές αγκύλες καθισμάτων που λειτουργούν με μεγάλη ποικιλία καθισμάτων για τους επιβάτες, ώστε να μπορείτε να ολοκληρώσετε μια εγκατάσταση χωρίς τρυπάνι, ανεξάρτητα από το είδος του οχήματος που έχετε.

Το RAM-B-316-1U είναι η τελική ευέλικτη βάση φορητού υπολογιστή. Αποτελείται από τη βάση οχημάτων RAM POD I καθολική No-Drill ™, μια άκαμπτη ράβδο αλουμινίου 18 ιντσών και ένα ενιαίο βραχίονα υποδοχής σφαιρών μίας ίντσας. Μπορείτε να αγοράσετε διαφορετικούς συμβατούς δίσκους σε λογικές τιμές για να συγκρατήσετε διαφορετικές συσκευές - από τα smartphones έως τις συσκευές GPS έως τα tablet έως τους φορητούς υπολογιστές πλήρους μεγέθους - όλα με τη σχεδίαση RAM μπάλας και υποδοχής που τους κάνει εύκολη την ανταλλαγή. Η απενεργοποίηση των δίσκων σημαίνει ότι χρειάζεται μόνο να αφιερώσετε τόσο πολύ χώρο στο όχημά σας όσο χρειάζεστε για τη συγκεκριμένη συσκευή και γνωρίζετε ότι μπορείτε να έχετε την ασφαλέστερη εφαρμογή με ένα δίσκο σχεδιασμένο μόνο για το μέγεθος της συσκευής. Σε μόλις 1,2 λίβρες, αυτή η βάση είναι εξαιρετικά ελαφριά και γρήγορα και εύκολα βιδώνει στη σιδηροτροχιά καθίσματος συνοδηγού, επομένως δεν απαιτείται τρύπημα.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .