Οι 8 καλύτερες έξυπνες κλίμακες για αγορά στο 2018

Παρακολουθήστε το βάρος σας με τον εύκολο τρόπο

Αγαπά κανείς πραγματικά την κλίμακα του μπάνιου τους; Ίσως όχι, αλλά είναι δύσκολο να επιτύχετε τους στόχους σας, αν δεν μπορείτε να δείτε την πρόοδό σας. Η τακτική ζύγιση και η παρακολούθηση πολλαπλών μετρήσεων υγείας - όχι μόνο το βάρος - είναι ο καλύτερος τρόπος να παραμείνετε υπόλογοι και να παρακινήσετε το ταξίδι σας στο γυμναστήριο. Αυτές οι έξυπνες κλίμακες μπορούν να σας βοηθήσουν να μετρήσετε και να παρακολουθήσετε διαφορετικές μετρήσεις σώματος που σας δίνουν μια καλύτερη γενική εικόνα της υγείας σας για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα σχέδιο δίαιτας και άσκησης που σας κρατά υγιές και σας βοηθά να εκπληρώσετε τους στόχους σας. Ποιος ξέρει - ίσως ακόμη και να αγαπάτε αυτές τις έξυπνες κλίμακες αφού τους δώσετε μια δοκιμή! Ανατρέξτε στη λίστα με τις κορυφαίες έξυπνες κλίμακες στο Amazon παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες.

Η κλίμακα Smart Body Fat Scale για μεγαλύτερες ποσότητες προϊόντων έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τη ζύγιση παρέχοντας γρήγορα, αξιόπιστα δεδομένα που συλλέγονται στην ελεύθερη εφαρμογή τους και μοιράζεται με άλλες δημοφιλείς εφαρμογές γυμναστικής. Αυτή η κλίμακα σας βοηθά να παρακολουθείτε όχι μόνο το βάρος σας, αλλά και το ΔΜΣ, το σωματικό λίπος, τη λιπαρή μάζα, την οστική μάζα και το βάρος του νερού, δίνοντάς σας μια ακριβή συνολική εικόνα της υγείας σας. Η κλίμακα εμφανίζει τα αποτελέσματά σας μετά από κάθε ζύγιση στην εξαιρετικά μεγάλη οθόνη LCD με οπίσθιο φωτισμό. Επιλέξτε να συγχρονίσετε αμέσως ή ζητήστε από την κλίμακα να αποθηκεύσει το αποτέλεσμά σας για αργότερα, αν δεν μπορείτε να δημιουργήσετε μια σύνδεση τότε. Για να συγχρονίσετε μια ζύγιση, απλά ανοίξτε την εφαρμογή ενώ η συσκευή σας βρίσκεται στην κλίμακα της κλίμακας. Παρόλο που αυτή η κλίμακα χρησιμοποιεί τεχνολογία Bluetooth, σας επιτρέπει ακόμα να διατηρείτε το βάρος σας στον εαυτό σας εάν προτιμάτε. ορισμένες κλίμακες μεταδίδονται σε όλες τις συσκευές της εμβέλειας, αλλά αυτή η κλίμακα συγχρονίζει τα εξατομικευμένα αποτελέσματα κάθε χρήστη με τη δική του συσκευή μόνο. Για να συγχρονίσετε μια ζύγιση, απλά ανοίξτε την εφαρμογή ενώ η συσκευή σας βρίσκεται στην κλίμακα της κλίμακας. Μέχρι και οκτώ μεμονωμένοι χρήστες μπορούν να αποθηκεύσουν τα δεδομένα τους σε αυτήν την κλίμακα, ώστε ολόκληρη η οικογένεια να μπορεί να παραμείνει σε φόρμα μαζί. Μπορεί να χωρέσει έως και 400 κιλά και τέσσερις μπαταρίες AAA περιλαμβάνονται.

Αν ψάχνετε για μια κλίμακα που μπορεί να σας δώσει πολλά δεδομένα, η κλίμακα Renfho Bluetooth Body Fat Scale μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσάς. Μετράει έντεκα διαφορετικούς παράγοντες συνθέσεως σώματος, όπως σωματικό βάρος, ΔΜΣ, βασικό μεταβολισμό, ποσοστό σωματικού λίπους, οστική μάζα και εκτιμώμενη ηλικία σώματος. Αυτή η εύχρηστη κλίμακα επιτρέπει απεριόριστους χρήστες και μοιράζεται δεδομένα με πολλές δημοφιλείς εφαρμογές γυμναστικής, όπως η Apple Health, το Google Fit ή η εφαρμογή Fitbit. Ακόμη και αν δεν είστε συνδεδεμένοι όταν ζυγίζετε, τα δεδομένα σας θα συγχρονιστούν μόλις συνδεθεί ξανά το τηλέφωνό σας, οπότε ποτέ δεν πρέπει να ανησυχείτε για την απώλεια των αποτελεσμάτων σας. Η κλίμακα RENPHO Smart Scale είναι κατασκευασμένη με τέσσερις αισθητήρες υψηλής ακρίβειας και τέσσερα ηλεκτρόδια για γρήγορη και ακριβή ανάλυση σωματικής σύνθεσης. Το μέγιστο βάρος είναι 396 λίβρες.

Η κλίμακα Qingta Bluetooth Smart Body Fat βοηθά όλη την οικογένεια να διαμορφωθεί μαζί με τη δυνατότητα αποθήκευσης δεδομένων για έως οκτώ μοναδικούς χρήστες μέσω της δωρεάν εφαρμογής. Απλά πατήστε και η φωτεινή, εύκολη στην ανάγνωση οθόνη LED δείχνει το βάρος σας. Αυτή η κλίμακα έχει τέσσερα ηλεκτρόδια για ακριβή μέτρηση βάρους και ακριβείς αισθητήρες που μετρούν το βάρος σε βήματα των 0,2 λίβρες. Η σκληρή γυάλινη πλατφόρμα είναι ανθεκτική και μπορεί να κρατήσει ένα συνολικό βάρος έως και 396 λίβρες. Εκτός από το βάρος, αυτή η κλίμακα παρακολουθεί εννέα άλλα στατιστικά στοιχεία της σωματικής σύνθεσης, συμπεριλαμβανομένου του BMI, του BFR (περιορισμός ροής αίματος) και της οστικής μάζας. Συγχρονίστε εύκολα τα δεδομένα σας στην εφαρμογή ή σε άλλες χρήσιμες εφαρμογές που σχετίζονται με την υγεία, όπως η Apple Health ή το Google Fit, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόοδό σας με την πάροδο του χρόνου.

Χρησιμοποιήστε τη δύναμη του σύννεφου για να επιτύχετε τους στόχους του γυμναστηρίου σας με το ΔΜΣ Ruckerway BMI και την κλίμακα βάρους. Αυτή η κλίμακα ανεβάζει τις μετρήσεις του σώματός σας στην εφαρμογή με την αναλαμπή ενός ματιού σε μια εύκολη στην ανάγνωση γραφική απεικόνιση που καθιστά απλό τον εντοπισμό των στόχων και της προόδου σας. Η κλίμακα μοιράζεται ακόμη και δεδομένα με άλλα μέλη της οικογένειας, φίλους σε μια ομάδα πρόκλησης, προσωπικούς εκπαιδευτές ή επαγγελματίες του τομέα της ιατρικής. Συγχρονίστε τα δεδομένα σας με άλλες εφαρμογές γυμναστικής, όπως η Apple Health, το Google Fit και το Fitbit. Αυτή η κλίμακα επιτρέπει απεριόριστους τοπικούς χρήστες και αναγνωρίζει αυτόματα κάθε μέλος της οικογένειας όταν χρησιμοποιείται. Η σκληρή γυάλινη επιφάνεια και τα ευαίσθητα ηλεκτρόδια του Ruckerway μετρούν δεκατέσσερις διαφορετικούς παράγοντες σώματος, όπως το βάρος, το BMI και ακόμη και το μεταβολικό όριο, ώστε να ενημερώνεστε για την υγεία σας.

Παρακολουθήστε τα δεδομένα γυμναστικής μέχρι και δέκα διαφορετικά μέλη της οικογένειας σας με την κλίμακα SMW Smart Body Fat της MFW. Μετρήστε τις σημαντικές μετρήσεις φυσικής κατάστασης του σώματος, συμπεριλαμβανομένου του σωματικού βάρους, του σωματικού νερού, της μυϊκής μάζας, του σωματικού λίπους, του ΔΜΣ και της οστικής μάζας. Η εξαιρετικά μεγάλη οθόνη 3,3 ιντσών παρέχει μια σαφή, εύκολη στην ανάγνωση οθόνη, η οποία σας διευκολύνει να διαβάσετε γρήγορα τις μετρήσεις σας και να συνεχίσετε με την ημέρα σας. Ο κομψός, μοντέρνος σχεδιασμός περιλαμβάνει μια ανθεκτική βάση γυαλιού και τέσσερις αισθητήρες υψηλής ακρίβειας που μετρούν σε αυξήσεις των 0,2 κιλών, ώστε να λαμβάνετε τις πιο ακριβείς πληροφορίες σχετικά με το βάρος σας κάθε φορά που ζυγίζετε τον εαυτό σας. Συνδέστε εύκολα την κλίμακα στο smartphone σας χρησιμοποιώντας το Bluetooth 4.0 και σαρώστε έναν κώδικα QR για να κατεβάσετε την δωρεάν εφαρμογή για iOS 8.0 και νεότερη έκδοση ή Android 4.3 και νεότερη έκδοση.

Είστε έτοιμοι να προωθήσετε τον εαυτό σας για να εκπληρώσετε τους πιο σκληρούς στόχους σας; Δοκιμάστε την έξυπνη κλίμακα iMagic Body Fat Smart για να παρακολουθείτε μερικές από τις σημαντικότερες μετρήσεις της υγείας σας, συμπεριλαμβανομένου του σωματικού βάρους, του ποσοστού νερού, του ΔΜΣ, του σωματικού λίπους και ακόμη και της μεταβολικής ηλικίας. Μέχρι και δεκαέξι διαφορετικοί χρήστες μπορούν να παρακολουθήσουν την απόδοσή τους χρησιμοποιώντας την ίδια κλίμακα με προσωποποιημένα προφίλ χρηστών. Μπορείτε ακόμα να μεταβείτε στη λειτουργία αθλητή για καλύτερη ακρίβεια για άτομα με υψηλή ενεργότητα - ιδανικά για τις δύσκολες εκπαιδευτικές περιόδους. Μην ανησυχείτε ποτέ για την ακρίβεια με τέσσερις αισθητήρες υψηλής ακρίβειας και μετρήσεις σε βήματα 0,2 λιβρών. Τα δεδομένα της σύνθεσης σώματος συγχρονίζονται αυτόματα με την εφαρμογή iMagic μετά από κάθε ζύγιση, όπου αποθηκεύονται στο δικό σας κομμάτι του cloud για να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μια ολιστική εικόνα της υγείας και της φυσικής κατάστασης, προσβάσιμες με το πάτημα ενός κουμπιού στο smartphone σας.

Υπάρχει ένα ρητό ότι δεν μπορείτε να ξεπεράσετε μια κακή διατροφή. Εάν προσπαθείτε να αποκτήσετε φόρμα, είναι χρήσιμο να γνωρίζετε όχι μόνο το βάρος σας αλλά και ορισμένες βασικές διατροφικές πληροφορίες όπως πόσες θερμίδες χρειάζεστε κάθε μέρα για να παραμείνετε υγιείς ή να πετύχετε στόχους απώλειας βάρους. Η ψηφιακή κλίμακα μπάνιου Smart Wight που έχει εγκριθεί από την FDA παρέχει αυτές τις χρήσιμες πληροφορίες, καθώς και την οστική μάζα, το ποσοστό σωματικού λίπους, το ΔΜΣ και το σωματικό λίπος, επιτρέποντάς σας να παραμείνετε στην κορυφή των στόχων απώλειας βάρους σας. Έως και οκτώ διαφορετικοί χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους προφίλ για χρήση σε αυτήν την κλίμακα, η οποία αναγνωρίζει αυτόματα τους χρήστες καθώς κινούνται. Η μεγάλη, άνετη πλατφόρμα κλίμακας διαθέτει υψηλής ποιότητας θερμαινόμενη γυάλινη κορυφή και αισθητήρες από ανοξείδωτο ατσάλι που παρέχουν άμεσες, ακριβείς ενδείξεις. Επιπλέον, αυτή η κλίμακα έρχεται με εγγύηση δύο ετών, οπότε δεν υπάρχει κανένα μειονέκτημα στην προσπάθεια να διαπιστωθεί αν σας βοηθά στο ταξίδι σας στο γυμναστήριο.

Δεν χρειάζεται να περάσετε μια περιουσία για να παραμείνετε σε φόρμα. Η κλίμακα SILKING Bluetooth Body Fat κλιμακώνει άνετα τόσο με τηλέφωνα Apple όσο και Android και εμφανίζει τα δεδομένα του σώματός σας σε πραγματικό χρόνο στην ελεύθερη εφαρμογή AIFIT. Απλά ρυθμίστε το προφίλ σας στην εφαρμογή και βήμα στην κλίμακα. οι μετρήσεις σας μεταφορτώνονται αυτόματα στην εφαρμογή μέσω Bluetooth μέσα σε δευτερόλεπτα χωρίς να χρειάζεται να πιέζετε κουμπιά ή να πατάτε την κλίμακα για να την ενεργοποιήσετε. Κατασκευασμένη με αντιολισθητικά υλικά και οθόνη LED εύκολης ανάγνωσης, αυτή η κλίμακα φιλική προς τον προϋπολογισμό παρακολουθεί δεκατέσσερις διαφορετικές μετρήσεις σωματικής σύνθεσης και περιλαμβάνει επίσης μια ειδοποίηση χαμηλής μπαταρίας και υπερβολικής φόρτισης για την πρόληψη τυχαίων ζημιών. Υπάρχει ένα όριο βάρους 400 λίβρες.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .