Πώς να χρησιμοποιήσετε το Instagram Direct

Αν είστε ήδη στο Instagram, έχετε ακούσει για το Instagram Direct - το νέο ενσωματωμένο χαρακτηριστικό του.

Φυσικά, αν δεν είστε εξοικειωμένοι, εδώ είναι μια σύντομη εξήγηση για το τι ακριβώς είναι Instagram Direct με λίγα λόγια .

Δεν χρειάζεται πλέον να δημοσιεύετε τα πάντα δημοσίως στο Instagram και η άμεση επαφή με κάποιον είναι πολύ πιο εύκολη τώρα με το Instagram Direct.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε για να ξεκινήσετε με το Instagram Direct είναι να κάνετε λήψη της εφαρμογής ή βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει την πιο πρόσφατη έκδοση εφαρμογής στην κινητή συσκευή σας.

01 από 05

Αναζητήστε τα Instagram Direct Inbox στην Αρχική Feed

Στιγμιότυπο οθόνης του Instagram για iOS

Τώρα που έχετε την τελευταία έκδοση του Instagram έτοιμη να πάτε, θα πρέπει να παρατηρήσετε ένα μικρό εικονίδιο στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης στην οικιακή τροφή.

Αν πατήσετε αυτό το εικονίδιο, θα φτάσετε στο εισερχόμενό σας Instagram Direct. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτήν οποιαδήποτε στιγμή θέλετε να δείτε ή να απαντήσετε στα μηνύματα.

Ας δούμε τώρα πώς μπορείτε να ξεκινήσετε την αποστολή μηνυμάτων μέσω του Instagram Direct.

02 του 05

Επιλέξτε μια φωτογραφία ή βίντεο για κοινή χρήση

Στιγμιότυπο οθόνης του Instagram για iOS

Το πρώτο βήμα στη χρήση του Instagram Direct είναι να δημιουργήσετε μια φωτογραφία ή βίντεο στο Instagram ακριβώς όπως το κάνετε για κοινή χρήση του κοινού.

Έτσι, μπορείτε απλά να πατήσετε το κουμπί μεσαίας κάμερας για να τραβήξετε μια φωτογραφία ή να βγάλετε ένα βίντεο ή μπορείτε να ανεβάσετε ένα υπάρχον από το cameraroll ή άλλο φάκελο στην κινητή συσκευή σας.

Μπορείτε να επεξεργαστείτε τη φωτογραφία σας όσο θέλετε στο Instagram, να επιλέξετε ένα φίλτρο και στη συνέχεια να κάνετε κλικ στο κουμπί "Επόμενο".

03 του 05

Επιλέξτε την καρτέλα 'Άμεση' στο επάνω μέρος της οθόνης

Στιγμιότυπο οθόνης του Instagram για iOS

Αφού επιλέξετε και επεξεργαστείτε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο που θέλετε να μοιραστείτε, θα πρέπει να οδηγηθείτε σε μια οικεία σελίδα όπου μπορείτε να πληκτρολογήσετε τη λεζάντα σας, να προσθέσετε ετικέτες στους φίλους σας , να επιλέξετε την τοποθεσία σας και να μοιραστείτε την ανάρτησή σας με άλλους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

Στο επάνω μέρος της οθόνης, υπάρχουν δύο διαφορετικές επιλογές καρτελών σελίδας: Followers and Direct .

Από προεπιλογή, το Instagram σάς μεταφέρει πάντα στην καρτέλα Followers αφού επιλέξετε τη φωτογραφία ή το βίντεό σας. Αλλά αν δεν θέλετε να το δημοσιεύσετε δημοσίως στο Instagram και θέλετε να το στείλετε σε έναν ή περισσότερους ανθρώπους ιδιωτικά μέσω του Instagram Direct, θέλετε την καρτέλα Άμεση.

Πατήστε την καρτέλα Άμεση για να εμφανιστεί το Instagram Direct.

04 του 05

Επιλέξτε μέχρι 15 άμεσους παραλήπτες Instagram

Στιγμιότυπο οθόνης του Instagram για iOS

Η καρτέλα Άμεση σάς επιτρέπει να πληκτρολογείτε μια λεζάντα για τη φωτογραφία ή το βίντεό σας στην κορυφή, ακολουθούμενη από μια λίστα χρηστών με τους οποίους αλληλεπιδράτε περισσότερο με το Instagram και μετά με τους υπόλοιπους που ακολουθείτε.

Μπορείτε να κάνετε κύλιση προς τα κάτω και να αγγίξετε τον κύκλο στα δεξιά της ετικέτας του κάθε χρήστη, έτσι ώστε να εμφανιστεί ένα πράσινο σημάδι επιλογής, το οποίο επιλέγει να είναι παραλήπτης του ιδιωτικού σας μηνύματος Instagram.

Μπορείτε να επιλέξετε μόνο έναν παραλήπτη για να λάβετε το μήνυμά σας ή το πολύ 15 παραλήπτες.

Κάντε κλικ στο κουμπί αποστολής στο κάτω μέρος για να το στείλετε στο μήνυμα φωτογραφίας ή βίντεο.

05 του 05

Παρακολουθήστε τους παραλήπτες σας Interact σε πραγματικό χρόνο

Στιγμιότυπο οθόνης του Instagram για iOS

Μετά την αποστολή του μηνύματός σας, το Instagram θα σας μεταφέρει στα εισερχόμενά σας όπου μπορείτε να δείτε μια λίστα με όλα τα πιο πρόσφατα αποσταλμένα και ληφθέντα μηνύματα.

Μπορείτε πραγματικά να πατήσετε το μήνυμα που στάλθηκε πρόσφατα και να παρακολουθήσετε καθώς οι παραλήπτες σας ανοίγουν για να το δουν, όπως αυτό ή για να προσθέσετε ένα σχόλιο σε αυτό.

Καθώς οι παραλήπτες σας αλληλεπιδρούν, τα avatarτά τους που εμφανίζονται κάτω από τη φωτογραφία ή το βίντεο θα εμφανίζουν ένα πράσινο σημάδι για να σας πω ότι το άνοιξαν, μια κόκκινη καρδιά που σημαίνει ότι τους άρεσε ή μια μπλε φούσκα σχολιασμού που σας έδειξε ότι έγραψαν κάτι στο τμήμα σχολίων.

Έχετε υπόψη ότι όταν επιλέγετε περισσότερα από ένα άτομα ως παραλήπτες για το μήνυμά σας, όλοι όσοι τη λαμβάνουν θα μπορούν να δουν όλες τις αλληλεπιδράσεις σε αυτό, συμπεριλαμβανομένου του χρήστη που την έχει δει, του άρεσε και του σχολίασε.

Οποιοσδήποτε μπορεί απλά να προσθέσει ένα σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία ή το βίντεο για να αλληλεπιδράσει μεταξύ τους ή μπορεί να επιλέξει να πατήσει το κουμπί Απάντηση για να στείλει ένα εντελώς νέο μήνυμα φωτογραφίας ή βίντεο ως απάντηση.

Θυμηθείτε ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα μηνύματά σας Instagram Direct οποιαδήποτε στιγμή θέλετε, μεταβαίνοντας στην αρχική ροή και αγγίζοντας το μικρό εικονίδιο γραμματοκιβωτίου στην επάνω δεξιά γωνία.

Αυτό είναι το μόνο που υπάρχει σε αυτό. Είναι μια μεγάλη νέα επιλογή για μηνύματα ομάδων και προσθέτει μια ωραία πινελιά σε ένα αυξανόμενο κινητό κοινωνικό δίκτυο για όταν πρέπει να γίνουμε πιο προσωπικοί με τους οπαδούς μας.