Τα καλύτερα προγράμματα περιήγησης στο Web για το iPad

Μεγάλες εναλλακτικές λύσεις Safari

Είναι το Safari - ο προεπιλεγμένος περιηγητής ιστού του iPad - όχι το φλυτζάνι τσαγιού σας; Ενώ η Apple απαιτεί από όλα τα προγράμματα περιήγησης ιστού στο iPad να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα WebKit, είναι διαθέσιμα διάφορα προγράμματα περιήγησης ιστού που ταιριάζουν με αυτό το πρότυπο και κάνουν εξαιρετικές εναλλακτικές λύσεις στο πρόγραμμα περιήγησης Safari. Αυτή η λίστα περιλαμβάνει προγράμματα περιήγησης που μπορούν να αλληλεπιδρούν με το Google Chrome, μπορούν να συγχρονίζονται με το Mozilla Firefox, να υποστηρίζουν το Dropbox και ακόμη και να αναπαράγουν βίντεο και παιχνίδια Flash .

01 από 08

Χρώμιο

Εικόνα Πνευματικά δικαιώματα Google Chrome

Εύκολα η πιο δημοφιλής εναλλακτική λύση Safari από την κυκλοφορία της, το πρόγραμμα περιήγησης Chrome της Google προσφέρει μια μεγάλη εμπειρία περιήγησης στο web. Είναι γρήγορη και εύκολη στη χρήση. Το καλύτερο από όλα, μπορείτε να το συγχρονίσετε στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome στον υπολογιστή σας ή στον υπολογιστή σας. Ένα πολύ όμορφο χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα να ανοίγετε ιστοσελίδες στο iPad που έχετε ανοιχτές σε μία από τις άλλες συσκευές σας.

Τιμή: Δωρεάν Περισσότερα »

02 από 08

iCab

Εικόνα Πνευματικά δικαιώματα iCab

Το πρόγραμμα περιήγησης iCab έχει σχεδιαστεί για όσους θέλουν να αποκτήσουν περισσότερη παραγωγικότητα από την εμπειρία τους στο διαδίκτυο. Το μεγάλο χαρακτηριστικό του iCab είναι η δυνατότητα φόρτωσης αρχείων, ένα χαρακτηριστικό που λείπει από το Safari και τα περισσότερα άλλα προγράμματα περιήγησης ιστού για το iPad. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να μεταφορτώσετε φωτογραφίες στο Facebook ή σε παρόμοιους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης χωρίς να χρειάζεστε την συγκεκριμένη εφαρμογή του ιστότοπου. Είναι επίσης εξαιρετικό για τους bloggers που θέλουν να φορτώσουν φωτογραφίες από το iPad για να συμπεριληφθούν σε αναρτήσεις στο blog. Επιπλέον, το iCab διαθέτει έναν διαχειριστή λήψης, τη δυνατότητα αποθήκευσης και επαναφοράς φορμών και την υποστήριξη για το Dropbox.

Τιμή: $ 1.99 Περισσότερα »

03 του 08

Φωτόνιο

Εικόνα Αντίσταση πνευματικών δικαιωμάτων

Ο φυλλομετρητής Photon είναι η καλύτερη λύση για ανθρώπους που θέλουν να δουν βίντεο Flash ή να παίξουν παιχνίδια Flash με τα iPads τους. Παρόλο που δεν κάθε εφαρμογή Flash θα λειτουργήσει στο πρόγραμμα περιήγησης Photon, υποστηρίζονται πολλές από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές Flash. Γενικά, το Photon είναι ένας μεγάλος περιηγητής ιστού, οπότε δεν θα χρειαστεί να γυρίσετε πίσω και πίσω ανάμεσα στο Photon και το Safari για να αποκτήσετε την πλήρη εμπειρία του web.

Τιμή: $ 4.99 Περισσότερα »

04 του 08

Ατομικός

Μια άλλη μεγάλη λύση περιήγησης all-in-one, η Atomic διαθέτει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών, όπως μια διεπαφή με καρτέλες, λειτουργία προστασίας προσωπικών δεδομένων, λειτουργία πλήρους οθόνης, συμβατότητα Dropbox, κοινή χρήση εγγράφων iTunes, αποκλεισμός διαφημίσεων και δυνατότητα αποθήκευσης μιας σελίδας για ανάγνωση εκτός σύνδεσης . Ένα κομψό χαρακτηριστικό είναι το κλείδωμα περιστροφής, πρακτικό όταν κρατάτε το iPad σε μια παράξενη γωνία. Μπορείτε να συνδέσετε τη δική σας μηχανή αναζήτησης και να αλληλεπιδράσετε με μια μεγάλη ποικιλία κοινωνικών μέσων . Δοκιμάστε την δωρεάν έκδοση του προγράμματος περιήγησης, ώστε να μπορείτε να το ελέγξετε πριν το αγοράσετε.

Τιμή: 0,99 €

05 του 08

Mobicip Ασφαλής

Εικόνα Πνευματικά δικαιώματα Mobichip

Ψάχνετε για ένα ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης για τα παιδιά σας; Το ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης του Mobicip λειτουργεί πολύ όπως το πρόγραμμα περιήγησης Safari, εκτός από το γεγονός ότι μπορείτε να φιλτράρετε ιστότοπους βάσει περιορισμών ηλικίας. Έχει ακόμη και ασφαλή πρόσβαση στο YouTube, που σημαίνει ότι μπορείτε να αφήσετε τα παιδιά σας να περιηγούνται σε χιλιάδες βίντεο στο YouTube χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για το τι βλέπουν. Το πρόγραμμα περιήγησης σας επιτρέπει επίσης να ρυθμίσετε τα δικά σας φίλτρα και να δείτε δραστηριότητα στο διαδίκτυο, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε εύκολα τα περιεχόμενα των παιδιών σας.

Τιμή: $ 4.99 Περισσότερα »

06 του 08

Opera Mini

Image Copyright Opera

Το Opera Mini μπορεί να μην ανταγωνίζεται με ορισμένα από τα άλλα προγράμματα περιήγησης σε αυτή τη λίστα όσον αφορά τα χαρακτηριστικά και τη συνολική χρηστικότητα. Λόγω του τρόπου με τον οποίο περνάει από τους διακομιστές της Όπερας για τη λήψη συμπιεσμένων εκδόσεων ιστοσελίδων, ωστόσο, μπορεί να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο ένα περιορισμένο σχέδιο δεδομένων εάν βρίσκεστε σε iPad 3G ή 4G. Και ενώ μπορεί να υπάρξει μια μικρή παύση πριν εμφανιστεί η ιστοσελίδα (που μπορεί να σας οδηγήσει να θεωρήσετε ότι είναι ένα πιο αργό πρόγραμμα περιήγησης), ολόκληρη η σελίδα στη συνέχεια φορτώνει γρήγορα, αντί κομμάτι κομμάτι. Είναι επίσης δύσκολο να υποστηρίξουμε με την τιμή.

Τιμή: Δωρεάν Περισσότερα »

07 του 08

Diigo

Image Copyright Diigo

Αρχικά γνωστό ως iChromy, το Diigo ήταν ο πρώτος περιηγητής που έφερε το interface του Chrome στο iPad. Όπως όλα τα προγράμματα περιήγησης σε αυτήν τη λίστα, το Diigo υποστηρίζει την περιήγηση με καρτέλες. Έχει επίσης λειτουργία χωρίς σύνδεση, λειτουργία απορρήτου και λειτουργία αναζήτησης σελίδας. Μπορεί να αποθηκεύει κωδικούς πρόσβασης και να μεταμφιέζεται ως πρόγραμμα περιήγησης για επιτραπέζιους υπολογιστές.

Δυστυχώς, τώρα που το Chrome είναι διαθέσιμο για το iPad, το Diigo παίρνει ένα πίσω κάθισμα στο πρόγραμμα περιήγησης που προσπαθεί να μιμηθεί. Αλλά το Diigo είναι δωρεάν και αν διαπιστώσετε ότι το Chrome δεν είναι αυτό που ψάχνετε, το Diigo αξίζει τον έλεγχο.

Τιμή: Δωρεάν

08 από 08

Τέλειος

Το τέλειο πρόγραμμα περιήγησης στο Web παρέχει μια σταθερή εμπειρία περιήγησης στο διαδίκτυο σε λιγότερο από άριστη τιμή. Σε σύγκριση με τα δωρεάν προγράμματα περιήγησης όπως το Chrome και τα φθηνά προγράμματα περιήγησης όπως το Atomic, είναι δύσκολο να συστήσετε τον Perfect Browser. Αν το πιάσετε κατά τη διάρκεια ενός promo, ωστόσο, μπορεί να είναι μια ωραία εναλλακτική λύση για το Safari και το Chrome.

Τιμή: $ 3.99 Περισσότερα »