Μπορείτε να το κάνετε αυτό με το Google;

Έξι πράγματα που δεν γνωρίζατε ότι θα μπορούσε να κάνει η Google

Το Google είναι αναμφισβήτητα η πιο δημοφιλής μηχανή αναζήτησης στο διαδίκτυο σήμερα, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι μόλις χαράζουν την επιφάνεια ό, τι πραγματικά μπορεί να κάνει το Google. Εδώ είναι έξι πράγματα που (ίσως) δεν γνωρίζετε ότι μπορεί να κάνει η Google.

01 του 06

Χρησιμοποιήστε το Google για να βρείτε τη μουσική

Υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να βρείτε δωρεάν αρχεία MP3 με το Google. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν αρκετοί εύκολοι τρόποι. Μόλις βρείτε αυτά τα αρχεία, μπορείτε να τα αποθηκεύσετε σε έναν προορισμό στον υπολογιστή σας και να ακούσετε. Περισσότερο "

02 του 06

Κοινή χρήση εγγράφων με Έγγραφα Google

Τα Έγγραφα Google είναι ένα βασικό πρόγραμμα που μπορεί να χρησιμοποιήσει τα υπάρχοντα υπολογιστικά σας φύλλα ή να δημιουργήσει νέα, να μοιραστεί έγγραφα σε πραγματικό χρόνο, να επιτρέψει σε πολλούς ανθρώπους να επεξεργαστούν πληροφορίες και, καλύτερα απ 'όλα, αυτό το συνεργατικό εργαλείο είναι απολύτως δωρεάν. Περισσότερο "

03 του 06

Παρακολουθήστε τις πληροφορίες πτήσης σας με το Google

Θέλετε να ελέγξετε αν μια πτήση είναι έγκαιρη; Τι συμβαίνει αν πρόκειται για πτήση με το χρονοδιάγραμμα, πού πηγαίνει, πότε προσγειώνεται και πότε ξεκινάει; Μπορείτε να κάνετε όλα αυτά απλά πληκτρολογώντας το όνομα των αεροπορικών εταιρειών μαζί με τον αριθμό πτήσης, δηλαδή "Alaska Airlines 30" στο πλαίσιο αναζήτησης Google . Περισσότερο "

04 του 06

Αναζήτηση πανεπιστημιακών ιστοτόπων με την Αναζήτηση Πανεπιστημίου Google

Οι πανεπιστημιακοί ιστοχώροι είναι μερικές φορές δύσκολο να πλοηγηθούν, αλλά η Google Πανεπιστημιακή αναζήτηση φροντίζει αυτό το πρόβλημα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εύχρηστο εργαλείο για να αναζητήσετε εκατοντάδες τοποθεσίες διαφορετικών σχολείων, για οτιδήποτε από τις πληροφορίες εισαγωγής στα χρονοδιαγράμματα των μαθημάτων προς τα νέα των αποφοίτων. Περισσότερο "

05 του 06

Μετάφραση κειμένου με Εργαλεία γλώσσας Google

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα Εργαλεία Γλωσσών Google για να αναζητήσετε μια φράση σε άλλη γλώσσα, να μεταφράσετε ένα μπλοκ κειμένου, να δείτε τη διεπαφή Google στη γλώσσα σας ή να επισκεφθείτε την αρχική σελίδα της Google στον τομέα της χώρας σας. Περισσότερο "

06 του 06

Χρησιμοποιήστε το Google για αναζήτηση εντός οποιουδήποτε ιστότοπου στον ιστό

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google για να αναζητήσετε μέσω περιεχομένου οποιουδήποτε ιστότοπου στον Ιστό. Αυτό έρχεται ιδιαίτερα χρήσιμο αν ψάχνετε για κάτι σκοτεινό ή χρονολογημένο. Περισσότερο "