Οι 8 καλύτερες εφαρμογές για κινητές συσκευές

Κουπόνια, εφαρμογές σύγκρισης τιμών, προειδοποιήσεις συναλλαγών και άλλες εφαρμογές smart shopping

Εάν είστε αγοραστής οποιουδήποτε είδους, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε μία από αυτές τις εφαρμογές για αγορές στο κινητό. Και οι οκτώ είναι 100% δωρεάν και εργάζονται με διάφορους τρόπους για να σας εξοικονομήσουν χρήματα ενώ ψωνίζετε ή ακόμα και αφού κάνετε αγορές.

Ορισμένες από αυτές τις εφαρμογές είναι χρήσιμες για την εμφάνιση κουπονιών καθώς παρακολουθείτε ή σας δίνουμε ηλεκτρονικούς κωδικούς έκπτωσης. Άλλοι μπορούν να φορτώσουν εκπτώσεις απευθείας στην κάρτα πίστης σας για να εφαρμοστούν όταν κάνετε την αγορά, και μερικές έχετε πάρει μια φωτογραφία της απόδειξής σας για να πάρετε τα χρήματα πίσω αργότερα.

Μερικές από αυτές τις εφαρμογές είναι ακόμα χρήσιμες αν δεν είστε έτοιμοι να αγοράσετε τίποτα και απλά θέλετε να ενημερώσετε όταν πωλείται κάτι ή αν θέλετε να δείτε πού είναι το φθηνότερο μέρος για να αγοράσετε κάτι.

Ανεξάρτητα από το πώς λειτουργούν, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε μία ή όλες αυτές τις δωρεάν εφαρμογές για ψώνια όταν είναι ώρα να πληρώσετε για οτιδήποτε, μεγάλο ή μικρό.

01 από 08

Flipp

Flipp App (iPhone). Screenshot

Το Flipp είναι μια σουίτα αγορών για κινητά με πολλαπλές λειτουργίες. Μπορείτε να περιηγηθείτε σε διαφημίσεις για ψώνια, να φορτώσετε τα κουπόνια απευθείας στην κάρτα πίστης σας, να ανεβάσετε αποδείξεις για να κερδίσετε χρήματα έκπτωσης και ακόμη και να δημιουργήσετε μια λίστα αγορών.

Το Flipp καθιστά εξαιρετικά εύκολη την αναζήτηση για προσφορές ανά κατάστημα ή κατηγορία. Για παράδειγμα, μπορείτε να μετακινηθείτε γρήγορα στη λίστα των κατηγοριών για να βρείτε ευκαιρίες σε παντοπωλεία και άλλα αντικείμενα, όπως τα οικιακά, τα μωρά και τα προϊόντα υγείας. Ή, μπορείτε να επιλέξετε ένα κατάστημα για να δείτε όλες τις προσφορές σε αυτό το κατάστημα μόνο.

Χρησιμοποιήστε την ενότητα Φόρτωση σε κάρτα για να βρείτε συμφωνίες που μπορείτε να εισαγάγετε απευθείας στην κάρτα πίστεως, έτσι ώστε να μπορείτε να τις εφαρμόσετε στα καταστήματα όταν χρησιμοποιείτε αυτές τις συγκεκριμένες πληροφορίες κάρτας κατά τη διάρκεια της αγοράς.

Εάν έχετε επιλέξει εκπτώσεις, χρησιμοποιήστε το κουμπί Εξαργύρωση επιστροφών για να σαρώσετε την απόδειξη και να επιβεβαιώσετε με το Flipp ότι κάνατε αυτές τις αγορές. Μπορείτε να εξαργυρώσετε τα έσοδα από τις εκπτώσεις μέσω του PayPal αφού έχετε κάνει οποιοδήποτε ποσό.

Το Flipp λειτουργεί με Android, iPhone, iPad, iPod touch, Web Περισσότερα »

02 από 08

Ibotta

Εφαρμογή Ibotta (iPhone). Screenshot

Το Ibotta σαρώνει τις αποδείξεις σας για να επιστρέψει τα χρήματά σας στις αγορές σας. Δεν υπάρχουν πάντα προσφορές επιστροφής χρημάτων για όλα όσα αγοράζετε, αλλά είναι μια μεγάλη εφαρμογή για να εξετάσετε πριν να δεσμευθείτε σε τίποτα, ώστε να μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.

Ανοίξτε την εφαρμογή και αναζητήστε ένα κατάστημα - ίσως είναι αυτό που μόλις αγοράσατε ή πρόκειται να επισκεφθείτε σύντομα, ή ίσως απλώς να περιορίζετε τις τιμές. Βρείτε τις προσφορές που προσφέρει το κατάστημα και στη συνέχεια προσθέστε τις στις προσφορές μου .

Αφού λάβετε την παραλαβή πίσω, σαρώστε την με το κουμπί Εξαργύρωσης για να επιβεβαιώσετε ότι η Ibotta εξαγόρασε ότι αγόρασε οτιδήποτε λέτε ότι αγοράσατε.

Το Ibotta λειτουργεί επίσης με μερικά ηλεκτρονικά καταστήματα. Απλά επιλέξτε τον ιστότοπο που πρόκειται να ψωνίσετε και, στη συνέχεια, ανοίξτε τον ιστότοπο μέσω του Ibotta. Το Ibotta θα παρακολουθεί τι αγοράζει και στη συνέχεια θα σας ανταμείψει για τη χρήση της εφαρμογής του για να πραγματοποιήσει την αγορά.

Μπορείτε να εξαργυρώσετε μέσω PayPal, Venmo, ή μια κάρτα δώρων. Οι περισσότεροι από αυτούς απαιτούν να έχετε τουλάχιστον 20 δολάρια στο λογαριασμό σας προτού μπορέσετε να πληρώσετε.

Το Ibotta λειτουργεί με Android, iPhone, iPad και iPod touch Περισσότερα »

03 του 08

Slickdeals

Slickdeals App (iPhone). Screenshot

Το Slickdeals είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές προειδοποίησης για αγορές. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ρυθμίσετε τις ειδοποιήσεις με το Slickdeals για να σας ειδοποιήσει όταν είναι ενεργοποιημένοι ορισμένοι τύποι συμφωνιών και, στη συνέχεια, μπορείτε να ανοίξετε γρήγορα την εφαρμογή για περισσότερες λεπτομέρειες και να επωφεληθείτε από αυτά για να εξοικονομήσετε χρήματα.

Για παράδειγμα, αν θέλετε να ενημερωθείτε όταν υπάρχει ένα iPad της Apple για πώληση, μπορείτε να προσθέσετε τη λέξη ipad σε μια νέα ειδοποίηση πώλησης. Για μια πιο συγκεκριμένη ειδοποίηση, μπορείτε επίσης να προσθέσετε άλλα κριτήρια, όπως να βεβαιωθείτε ότι η συμφωνία έχει βαθμολογία πάνω από 3 και ότι βρίσκεται στη λίστα Black Friday Deals (έναντι άλλου, όπως Cyber ​​Monday ή Hot Deals).

Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε προσφορές σε Slickdeals. Υπάρχει ένα προτεινόμενο, Frontpage και δημοφιλές τμήμα στην αρχική οθόνη της εφαρμογής, αλλά και ορισμένες συγκεκριμένες κατηγορίες που μπορείτε να βρείτε σε προσφορές, όπως Αυτοκίνητα, Παιδιά, Βιβλία & Περιοδικά, Υπολογιστές, Λουλούδια & Δώρα και άλλα.

Εκτός από όλα αυτά, το Slickdeals προσφέρει επίσης κουπόνια σε διάφορα καταστήματα καθώς και διάφορα φόρουμ συζητήσεων όπου οι χρήστες μπορούν να μιλήσουν για νέες και συναρπαστικές προσφορές που έχουν βρει (μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε ειδοποιήσεις συναλλαγών για αυτά τα φόρουμ).

Το Slickdeals συνεργάζεται με: Android, iPhone, iPad, iPod touch, Web

Σημείωση: Έχουν επίσης τροφοδοσίες RSS για προσφορές πρώτης σελίδας, δημοφιλείς προσφορές και προσφορές τρεχουσών συναλλαγών - συνδέστε τις στον αγαπημένο σας αναγνώστη RSS για ακόμα περισσότερους τρόπους για να ενημερωθείτε για τις προσφορές. Περισσότερο "

04 του 08

Ebates

Ebates App (iPhone). Screenshot

Κάθε τρεις μήνες, η Ebates σας πληρώνει πραγματικά μετρητά για τις αγορές που πραγματοποιήσατε μέσω της εφαρμογής της. Πληρώσατε (εάν πραγματοποιήσατε πάνω από 5 δολάρια) μόλις σταματήσατε στην εφαρμογή Ebates πριν αγοράσετε τα πράγματα που θα αγοράζετε ήδη.

Απλά εγγραφείτε για λογαριασμό, επιλέξτε από ποιο κατάστημα αγοράζετε και στη συνέχεια ολοκληρώστε την αγορά όπως κανονικά από τον έμπορο λιανικής πώλησης. Όλες οι λεπτομέρειες επιστροφής μετρητών συμβαίνουν στο παρασκήνιο και, στη συνέχεια, ειδοποιούνται όταν κερδίζετε χρήματα για αγορές.

Ebates είναι επίσης μια καλή επιλογή αν είστε ψώνια για συμφωνίες χωρίς κατάστημα προορισμού στο μυαλό. Η μόνη ταλαιπωρία (αν μπορείτε να το καλέσετε και αυτό) από την πλευρά σας είναι το άνοιγμα της εφαρμογής Ebates προτού προσγειωθείτε στον ιστότοπο.

Για παράδειγμα, εάν διαπιστώσετε ότι μπορείτε να κλείσετε ένα ξενοδοχείο μέσω της Ebates και να πάρετε το 10% πίσω, αλλά η κράτηση χωρίς Ebates σε διαφορετικό ξενοδοχείο (ή και το ίδιο) δεν προσφέρει συμφωνίες, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Ebates για να πάρετε μετρητά.

Η Ebates προσφέρει επίσης cash back μέσα στο κατάστημα που λειτουργεί προσθέτοντας τις πληροφορίες της κάρτας πληρωμής σας στην εφαρμογή Ebates και στη συνέχεια πραγματοποιώντας αγορές σε εκπτωτικά καταστήματα για να λάβετε αυτόματα χρήματα πίσω αφού πληρώσετε.

Το Ebates λειτουργεί με Android, iPhone, iPad, iPod touch, Chrome, Web Περισσότερα »

05 του 08

ShopSavvy

ShopSavvy App (iPhone). Screenshot

Χρησιμοποιήστε το ShopSavvy για να συγκρίνετε τις τιμές σε διάφορα online και τοπικά καταστήματα. Μπορείτε να αναζητήσετε προϊόντα με μη αυτόματο τρόπο ή ακόμα και να σαρώσετε έναν γραμμωτό κώδικα προτού κάνετε μια αγορά σε ένα κατάστημα. Η σύγκριση των τιμών αυτών είναι ο ευκολότερος τρόπος να ξοδεύετε λιγότερα όταν ψωνίζετε.

Δείτε πώς λειτουργεί: ανοίξτε την εφαρμογή και αναζητήστε το προϊόν ή χρησιμοποιήστε το σαρωτή για να σαρώσετε τον γραμμωτό κώδικα. Αμέσως, θα δείτε τη φθηνότερη τιμή τόσο σε απευθείας σύνδεση όσο και σε καταστήματα, και στη συνέχεια μπορείτε να επιλέξετε είτε να δείτε συγκεκριμένους εμπόρους λιανικής πώλησης που προσφέρουν το στοιχείο αυτό σε φθηνότερη τιμή.

Επιλέξτε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και αμέσως θα μεταφερθείτε στη σελίδα του προϊόντος, όπου μπορείτε να το αγοράσετε - υπάρχει μια επιλογή να βλέπετε μόνο νέα προϊόντα ή και τα δύο καινούργια και τη χρήση αντικειμένων. Εάν επιλέξετε ένα τοπικό κατάστημα, μπορείτε να ξεκινήσετε την πλοήγηση εκεί ή να ανοίξετε τον ιστότοπο του καταστήματος.

Εάν εγγραφείτε με το ShopSavvy, μπορείτε να πάρετε μετρητά για ορισμένες αγορές που γίνονται μέσω ορισμένων εμπόρων λιανικής πώλησης.

Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε στοιχεία στο ShopSavvy έτσι ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις τιμών όταν αλλάζει η τιμή. Υπάρχει επίσης μια λίστα σχετικών προϊόντων που εμφανίζονται κάτω από αυτή που βλέπετε.

Η αρχική σελίδα αυτής της εφαρμογής διαθέτει τις καλύτερες νέες προσφορές για τα αγαπημένα σας εμπορικά σήματα, κάτι που είναι ακόμα ένας τρόπος για να βρείτε συμφωνίες μέσω του ShopSavvy.

Το ShopySavvy λειτουργεί με Android, iPhone, iPad, iPod touch, Google Chrome, Web Περισσότερα »

06 του 08

Αμαζόνα

Amazon App (iPhone). Screenshot

Το Amazon είναι ένας ηλεκτρονικός λιανοπωλητής γνωστός για την προσφορά μιας τεράστιας γκάμας προϊόντων, συνήθως για φθηνότερη τιμή από άλλες θέσεις. Η εφαρμογή για κινητά δεν σας επιτρέπει μόνο να αγοράσετε πράγματα από το Amazon αλλά και να σαρώσετε φυσικά αντικείμενα για να δείτε αν μπορείτε να τα φέρετε φθηνότερα μέσω του Amazon.

Το ενσωματωμένο στην εφαρμογή είναι ένα εργαλείο αναζήτησης προϊόντων που μπορεί να σαρώσει ένα φυσικό αντικείμενο και να αναζητήσει την Amazon για αυτό, καθώς και έναν σαρωτή γραμμωτού κώδικα που κάνει το ίδιο, αλλά με τη σάρωση του γραμμικού κώδικα. Χρησιμοποιήστε αυτά τα εργαλεία για να δείτε αν ένα στοιχείο είναι φθηνότερο στο Amazon έναντι άλλων καταστημάτων.

Μόλις προβάλετε ένα προϊόν, το Amazon προσφέρει σχετικά αντικείμενα καθώς και αντικείμενα που έχουν αγοράσει άλλοι χρήστες του Amazon με αυτόν.

Επειδή η Amazon έχει έναν τεράστιο αριθμό χρηστών, η εφαρμογή είναι επίσης χρήσιμη για τον έλεγχο των σχολίων χρηστών για ένα προϊόν προτού το αγοράσετε, ακόμα κι αν κάνετε την αγορά στα καταστήματα. Απλά αναζητήστε το στοιχείο και μετά δείτε τι λένε άλλοι για αυτό.

Το Amazon λειτουργεί με Android, Apple Watch, iPhone, iPad, iPod touch, Web, Windows 10 Περισσότερα »

07 του 08

RetailMeNot

App RetailMeNot (iPhone). Screenshot

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή που μπορεί να σας δώσει κουπόνια και προσφορές όπου κι αν βρίσκεστε, ελέγξτε το RetailMeNot. Λειτουργεί τόσο σε απευθείας σύνδεση όσο και εντός καταστημάτων (συμπεριλαμβανομένων των εστιατορίων), εμφανίζοντας ένα ψηφιακό κουπόνι που μπορείτε να σαρώσετε στο κατάστημα ή έναν κωδικό κουπονιού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο διαδίκτυο.

Για παράδειγμα, πείτε ότι αγοράζετε έναν φορτιστή τηλεφώνου σε ένα κατάστημα Best Buy. Ανοίξτε το RetailMeNot, αναζητήστε προσφορές στο Best Buy και διαπιστώστε ότι υπάρχει έκπτωση 20% που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο κατάστημα για συσκευές χρέωσης για κινητά. Απλώς αγγίξτε το κουμπί για να πάρετε έναν κωδικό που μπορεί να σαρώσει το ταμείο για να εξαργυρώσει την έκπτωση.

Εάν ψωνίζετε σε ένα εμπορικό κέντρο, χρησιμοποιήστε το RetailMeNot για να δείτε μια πανοραμική θέα στα καταστήματα του εμπορικού κέντρου καθώς και όλες τις εκπτώσεις στις οποίες μπορείτε να επωφεληθείτε όσο βρίσκεστε εκεί.

Το RetailMeNot έχει επίσης προσφορές μετρητών που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε, οι οποίες θα σας κερδίσουν χρήματα καθώς ψωνίζετε αποστέλλοντας μετρητά μέσω του PayPal αφού έχετε κάνει την αγορά. Αυτό λειτουργεί ανοίγοντας τη συμφωνία μέσω του RetailMeNot και στη συνέχεια ολοκληρώνοντας την αγορά στην ιστοσελίδα του λιανοπωλητή.

Το RetailMeNot λειτουργεί με: Android, iPhone, iPad, iPod touch, Web Περισσότερα »

08 από 08

Dosh

Dosh App (iPhone). Screenshot

" Συνδέστε την κάρτα σας, ζήστε τη ζωή σας, κερδίστε μετρητά " είναι ο τρόπος με τον οποίο διαφημίζεται το Dosh και ακριβώς αυτό λειτουργεί: παίρνετε μετρητά αυτόματα χρησιμοποιώντας τη χρεωστική σας κάρτα σε καταστήματα όπως συνήθως.

Παρόλα αυτά, μπορείτε επίσης να λάβετε μετρητά online όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Dosh για πρόσβαση σε ιστότοπους με προσφορές μετρητών. Χρησιμοποιήστε την ηλεκτρονική ενότητα της εφαρμογής για να βρείτε ιστότοπους που η Dosh θα σας δώσει χρήματα για να χρησιμοποιήσετε και, στη συνέχεια, απλά αγοράστε τα πράγματα κανονικά μέσω του ιστότοπου του λιανοπωλητή για να λάβετε κάποια δωρεάν χρήματα.

Το Dosh διαθέτει επίσης ένα εύχρηστο χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να βρείτε ξενοδοχεία που προσφέρουν τις μεγαλύτερες πληρωμές μετρητών. Απλά επιλέξτε μια τοποθεσία για να δείτε τι ξενοδοχεία κοστίζουν σε αυτήν την περιοχή, καθώς και πόσα μετρητά θα πάρετε για κάθε κράτηση.

Μπορείτε να αποσύρετε τα μετρητά Dosh μέσω του λογαριασμού της τράπεζάς σας ή του PayPal μόλις συλλέξετε $ 15.

Το Dosh λειτουργεί με Android, iPhone, iPad, iPod touch

Psst ... Υπάρχουν ακόμη και ορισμένες εφαρμογές που θα σας πληρώσουν για να ψωνίσετε! Δείτε το άρθρο μας: Εφαρμογές που σας πληρώνουν για να ψωνίσετε για παντοπωλεία για να μάθετε περισσότερα. Περισσότερο "