Τρόποι να παρακολουθήσετε ή να ακούσετε το Super Bowl

Όλοι δεν θα μπορούν να πιάσουν το Super Bowl στην τηλεόραση. Αλλά υπάρχουν περισσότεροι τρόποι από ποτέ για να δείτε τα παιχνίδια NFL και το φετινό Super Bowl LII (που είναι το Super Bowl 52, αν δεν θυμάστε τι σημαίνει "L" σε λατινικούς αριθμούς) μπορεί να βιωθεί με περισσότερους τρόπους απλά να καθίσετε και να το παρακολουθήσετε στην τηλεόραση .

Εάν προτιμάτε να ακούτε το Super Bowl παρά να το παρακολουθήσετε στην τηλεόραση - ή είστε κολλημένοι κάπου που δεν έχετε πρόσβαση σε μια τηλεόραση - έχετε αρκετές επιλογές για να ακούσετε το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό παιχνίδι του έτους στο ραδιόφωνο .

Και ακόμα κι αν βρίσκεστε σε μια θέση χωρίς τηλεόραση, εάν έχετε ένα smartphone, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε μια ζωντανή εκπομπή μέσω της εφαρμογής NFL. Απλά μην το παρακολουθείτε σε μέρη που πιθανώς δεν θα πρέπει, όπως και όταν οδηγείτε.

Super Bowl Λεπτομέρειες LII

Πρώτον, εδώ είναι οι λεπτομέρειες για το Super Bowl το 2018.

Οι εκφωνητές του παιχνιδιού θα είναι ο Al Michaels, ο Cris Collinsworth, ο Michele Tafoya και ο Heather Cox. Η ημιχρονική παράσταση θα διεξαχθεί από τον Justin Timberlake.

01 από 03

Ακούστε το δορυφορικό ραδιόφωνο SiriusXM

SiriusXM NFL Radio.

Το SiriusXM Satellite Radio, υπηρεσία συνδρομητικής δορυφορικής ραδιοφωνίας, μεταδίδει το Super Bowl και άλλα παιχνίδια NFL στο κανάλι 88, το NFL Radio 24/7 NFL SiriusXM και το σταθμό play-by-play.

Μπορείτε επίσης να ακούσετε κάθε παιχνίδι NFL κατά τη διάρκεια της σεζόν στο κανάλι 88, καθώς και συναυλίες και αναλύσεις συζήτησης σχετικά με το NFL.

Το Super Bowl LII που φιλοξενεί το SiriusXM θα είναι ο David Diehl, ο Torry Holt, ο Kirk Morrison, ο Jim Miller, ο Pat Kirwan και άλλοι. Περισσότερο "

02 του 03

Ακούστε στο ραδιόφωνο Μέσω Σταθμών Δικτύου Westwood

Westwood One Sports Broadcasts.

Το Super Bowl θα μεταδοθεί στους συνεργάτες ραδιοφώνου του Westwood One Sports. Η Westwood έχει θυγατρικές σε ολόκληρη τη χώρα, οπότε θα πρέπει να ελέγξετε μια λίστα σταθμών χρησιμοποιώντας τον διαδραστικό χάρτη της εταιρείας για να εντοπίσετε τον πλησιέστερο σε εσάς. Περισσότερο "

03 του 03

Ακρόαση σε απευθείας σύνδεση και μέσω εφαρμογών Smartphone

Συλλογή εφαρμογών NFL.

Το TuneIn Radio μεταδίδει το Super Bowl καθώς και άλλα παιχνίδια NFL μέσω της υπηρεσίας συνδρομής "premium". Μπορείτε επίσης να ακούσετε podcasts, αναλύσεις και αθλητικές συζητήσεις για το Super Bowl κατά την προετοιμασία του παιχνιδιού, καθώς και μετά.

Το NFL Gamepass, μια συνδρομητική υπηρεσία, σας επιτρέπει να ακούτε ζωντανές εκπομπές όλων των παιχνιδιών NFL - συμπεριλαμβανομένου του Super Bowl - μέσω ενός smartphone, tablet ή υπολογιστή. Η υπηρεσία επιτρέπει επίσης στους συνδρομητές να παρακολουθήσουν επαναλήψεις όλων των παιχνιδιών NFL, συμπεριλαμβανομένου του Super Bowl μετά την εκπομπή τους ζωντανά.

Επιπλέον, το NFL Mobile σας επιτρέπει να ακούτε και να παρακολουθείτε όλα τα παιχνίδια NFL, συμπεριλαμβανομένου του Super Bowl, εάν είστε πελάτης της Verizon με smartphone. Η εφαρμογή smartphone επιτρέπει επίσης στους χρήστες να ακούν συζητήσεις και αναλύσεις, να παρακολουθούν και να ακούν βίντεο που σχετίζονται με το NFL και όλα τα παιχνίδια ζωντανής ροής.

Το ραδιόφωνο ESPN θα παρέχει ενημερώσεις για το Super Bowl και το ESPN.com, στο οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσω του υπολογιστή σας ή σε ένα smartphone, παρέχει ενημερώσεις σε όλα τα παιχνίδια NFL, συμπεριλαμβανομένου του Super Bowl.