Κορυφαία κάλυψη ποδοσφαίρου NFL και NCAA στην τηλεόραση

Όλα όσα θέλετε να μάθετε για τα Πακέτα Τηλεοπτικής Ποδοσφαίρου

Το ποδόσφαιρο στο πρόσωπο είναι γλυκό, αλλά μερικές φορές το ποδόσφαιρο στην τηλεόραση είναι πιο γλυκό γιατί μπορείτε να μεταβείτε από το παιχνίδι στο παιχνίδι. Είτε παρακολουθείτε παραδοσιακή τηλεόραση, χρησιμοποιείτε συσκευή ροής όπως το Chromecast ή το Roku ή απλά να τραβήξετε ένα παιχνίδι στο iPad ή το smartphone ενώ βρίσκεστε έξω, το ποδόσφαιρο στην τηλεόραση είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χαλαρώσετε σε ένα χαλαρό Σαββατοκύριακο με το τηλεχειριστήριο έλεγχος. Εδώ είναι τα μέρη για να πάρετε την επιδιόρθωσή σας!

NFL ΚΥΡΙΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η DirecTV έχει μονοπώλιο ή αποκλειστικά δικαιώματα για να πουλήσει το εισιτήριο Sunday NFL. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχετε DirecTV για να πάρετε αυτό το πακέτο. Στον Καναδά και σε άλλα μέρη, το Sunday Ticket διατίθεται μέσω δορυφόρου ή καλωδίου.

Το NFL ΚΥΡΙΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ περιλαμβάνει όλα τα εξωχρηματιστηριακά τηλεοπτικά NFL παιχνίδια εκτός αγοράς. Οι συνδρομητές έχουν επίσης πρόσβαση σε καλούδια, όπως ένα Game Tracker με στατιστικά στοιχεία και τις παρουσιάσεις πριν από το παιχνίδι.

Ίσως μπορείτε να πάρετε αυτή την υπηρεσία χωρίς μια συνδρομή DirecTV εάν ζείτε σε μια περιοχή που δεν εξυπηρετείται ή σε ένα κτίριο όπου ένα πιάτο δεν μπορεί να εγκατασταθεί. Περισσότερο "

NFL Network

Το NFL Network είναι ένα 24ωρο καλωδιακό και δορυφορικό κανάλι που αφιερώνεται σε τίποτα εκτός από το National Football League. Το δίκτυο NFL είναι το κανάλι για να παρακολουθήσετε αν αγαπάτε το ποδόσφαιρο πριν από την σεζόν. Το Νοέμβριο, το δίκτυο NFL θα μεταδώσει ένα εβδομαδιαίο παιχνίδι την Πέμπτη και το Σάββατο βράδυ. Το NFL Total Access είναι η επίδειξη της υπογραφής του σταθμού που εκπέμπει 6 νύχτες την εβδομάδα. Αυτό το κανάλι παρέχει στον ανεμιστήρα NFL μια καλύτερη εικόνα για τους παίκτες και το πρωτάθλημα. Τρίτη και Τετάρτη νύχτες δείχνουν τα καλύτερα πέντε παιχνίδια της προηγούμενης εβδομάδας σε μια εκπομπή που ονομάζεται NFL Replay. Περισσότερο "

ESPN College Extra

Πείτε αντίο στο ESPN GamePlan, το καλωδιακό, δορυφορικό και streaming πακέτο που επέτρεψε στους out-of-market φιλάθλους κολλεγίων ποδοσφαίρου να παρακολουθήσουν έως και 15 περιφερειακές τηλεοπτικές εκπομπές παιχνιδιών κάθε εβδομάδα. Στη θέση του θα είναι το ESPN College Extra, μια νέα αθλητική υπηρεσία κολλεγίων που θα φέρει εκατοντάδες ESPN3 αποκλειστικά αθλητικά γεγονότα ζωντανών κολλεγίων στην τηλεόραση. Η υπηρεσία παρέχει ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο αθλητικών εκδηλώσεων κολλεγίων όλο το χρόνο, όπως το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το μπέιζμπολ, το softball και πολλά άλλα. Τα live events θα είναι προσβάσιμα στους πελάτες των AT & T U-verse και DIRECTV, Bright House Networks, Cox, Time Warner Cable, Verizon FiOS και επιλέγουν μέλη NCTC. Περισσότερο "

NFL και NCAA στο FOX

Η Fox θα συνεχίσει να μεταδίδει το NFL τις Κυριακές. Εκτός από αυτό, θα πρέπει να πάρετε ένα τοπικό παιχνίδι ποδοσφαίρου κολλεγίων της εβδομάδας στις περισσότερες αγορές. Όπου η Fox υπερέχει είναι με τα περιφερειακά αθλητικά δίκτυα FOX. Κάθε Σαββατοκύριακο μπορείτε να περιμένετε ένα, αν όχι δύο έως τρία παιχνίδια. Ίσως να μπορείτε να παρακολουθήσετε παιχνίδια σε ένα από τα Fox Sports Networks, όπως η Fox West Coast, αν ζείτε στην ανατολική ακτή. Περισσότερο "

NFL και NCAA στο ESPN

Το ESPN έχει φέτος πληθώρα κολεγίων και παιχνιδιών NFL σε ESPN, ESPN2, ESPNU, ESPN360, κλπ. Το ESPN είναι επίσης το σπίτι για το ποδόσφαιρο της Δευτέρας νύχτας. Περισσότερο "

NFL στο NBC

Το NBC διαθέτει το παιχνίδι NFL Sunday Night της εβδομάδας. Η NBC θα παρουσιάσει επίσης ένα περιορισμένο αριθμό παιχνιδιών της Πέμπτης το βράδυ. Περισσότερο "