Η διαφημιστική εκδήλωση Ευχαριστιών Τριγώνου / Μαύρης Παρασκευής αποκαλύπτεται

Στόχος ετησίως γιορτάζει την ημέρα των ευχαριστιών και της μαύρης Παρασκευής με τηλεοπτικές προσφορές

ΠΡΟΣΟΧΗ LOYAL READERS: Μαύρη Παρασκευή Για το 2017 έχει περάσει, αλλά μείνετε συντονισμένοι καθώς αυτή η σελίδα θα ενημερώνεται για κάθε διαδοχικό έτος, μόλις οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες. Το παρακάτω περιεχόμενο είναι ένα αρχείο των πιο πρόσφατων πληροφοριών για αναφορά.

Προκειμένου να παρέχουμε την πιο ολοκληρωμένη κάλυψη της Black Friday για τους αναγνώστες, παρέχουμε συνεχή κάλυψη των προσφορών προϊόντων τηλεόρασης και οικιακού κινηματογράφου που προσφέρονται από μεγάλους εμπόρους λιανικής πώλησης τούβλων και κονιαμάτων.

Ως μέρος αυτής της κάλυψης, έχω τις λεπτομέρειες σχετικά με την τηλεόραση και το σπίτι θέατρο που σχετίζονται 2017 Black Friday προσφορές που προσφέρονται από δημοφιλή λιανικής πώλησης Target. Ελέγξτε την παρακάτω λίστα για περιγραφές προϊόντων και τιμές.

Για το 2017, η Target προσφέρει αρκετές τηλεοράσεις 4K Ultra HD καθώς και άλλα εργαλεία οικιακού κινηματογράφου και, νέα αυτό, μερικά προϊόντα από την έξυπνη σειρά ηχείων Amazon Echo.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, δεν παρασχέθηκαν αριθμοί μοντέλων για ορισμένες μάρκες, αλλά, όπου ήταν δυνατόν, με βάση τις περιγραφές προϊόντων και τις δηλωμένες τιμές, μπορέσαμε να συμπεριλάβουμε έναν πιθανό αριθμό μοντέλου. Ωστόσο, μην ξεχνάτε ότι οι αριθμοί μοντέλων μπορούν να αλλάξουν κατά την κρίση του λιανοπωλητή.

Ώρες κατάστημα στόχων

Για το 2017, η Target θα ξεκινήσει τις πωλήσεις της Μαύρης Παρασκευής στη νύχτα των Ευχαριστιών (23 Νοεμβρίου) στις 6 μ.μ. (σύμφωνα με τους κρατικούς νόμους ή τα τοπικά διατάγματα) μέχρι τα μεσάνυχτα και στη συνέχεια θα ξανανοίξει στις 6 π.μ. Οι τιμές πώλησης ενδέχεται να είναι καλές μέχρι το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, αλλά να έχετε κατά νου ότι οι ποσότητες ενδέχεται να είναι περιορισμένες και ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες σε όλες τις τοποθεσίες κατά τη διάρκεια ολόκληρης της περιόδου πώλησης.

Επίσης, θα υπάρχουν και ορισμένες προσφορές που προσφέρονται στο κατάστημα και στο διαδίκτυο από την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου.

Τηλεοράσεις 4Κ Ultra HD LED / LCD

720p και 1080p LED / LCD τηλεοράσεις

Stream Media

Έξυπνα ηχεία

Blu-ray Disc Player, γραμμή ήχου και πολλά άλλα

Για μια ματιά στο πλήρες κατάστημα Black Target Black Friday AD, συμπεριλαμβανομένων πρόσθετων οικιακών και φορητών ηλεκτρονικών ειδών, παιχνιδιών, γενικών εμπορευμάτων, ενδυμάτων και μικρών συσκευών, ελέγξτε την ανάρτηση από το BF Ads.net

Μείνετε συντονισμένοι για συνεχή μαύρη Παρασκευή και Winter Holiday Shopping info ... Εντούτοις, εν τω μεταξύ, ανατρέξτε στον οδηγό μου για τα Χριστούγεννα και τα χειμερινά εδέσματα .