Συμβουλές εξοικονόμησης μπαταρίας iPhone

Βελτιστοποίηση του χρόνου αναπαραγωγής μουσικής στο iPhone

Οι σύγχρονες φορητές συσκευές, όπως το iPhone, είναι εξαιρετικές στη ροή ψηφιακής μουσικής, στην αναπαραγωγή μουσικών βίντεο από το YouTube κ.λπ., αλλά σύντομα θα εξαντληθούν, προτού το ξέρετε. Χάρη στις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες έχουν σχεδιαστεί πολύ καλύτερα αυτές τις μέρες, αλλά μπορούν να αποστραγγίσουν ακόμα ταχύτερα από το αναμενόμενο. Με όλες τις υπηρεσίες και τις εφαρμογές που εκτελούνται συνήθως στο παρασκήνιο, δεν είναι περίεργο ότι η συσκευή σας μπορεί να χάσει γρήγορα χυμό.

Εάν δεν έχετε τροποποιήσει τις ρυθμίσεις του iPhone για να βελτιστοποιήσετε ακόμα τη χρήση ενέργειας, τότε πιθανότατα θα επαναφορτίσετε τη μπαταρία περισσότερο από ό, τι είναι απαραίτητο. Και, με μια πεπερασμένη διάρκεια ζωής, αξιοποιώντας πλήρως την ισχύ μεταξύ των φορτίων είναι απαραίτητη.

Αλλά, πώς μπορούμε να βελτιστοποιήσουμε τη χρήση ενέργειας για περισσότερους χρόνους αναπαραγωγής των ψηφιακών μέσων;

Σε αυτό το άρθρο, θα επικεντρωθούμε σε αυτό που μπορείτε να κάνετε με το iPhone σας για να το καταστήσετε αποτελεσματικότερο για την αναπαραγωγή μουσικής και βίντεο.

Χρήση λειτουργίας εκτός λειτουργίας μουσικής (αν είναι διαθέσιμη)

Η ροή μουσικής χρησιμοποιεί περισσότερα από τα αποθέματα μπαταριών του iPhone από την αναπαραγωγή τοπικά αποθηκευμένων αρχείων ήχου - είτε αυτά που έχετε κατεβάσει ή συγχρονίσει απευθείας. Αν η υπηρεσία μουσικής συνεχούς ροής που χρησιμοποιείτε υποστηρίζει λειτουργία εκτός σύνδεσης (όπως για παράδειγμα το Spotify), τότε εξετάστε το ενδεχόμενο χρήσης αυτής. Αν μεταδώσετε τραγούδια πολλές φορές, τότε είναι λογικό να τα κατεβάσετε στο iPhone σας παρέχοντας χώρο αποθήκευσης δεν αποτελεί πρόβλημα. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να ακούτε ακόμη και όταν δεν υπάρχει σύνδεση στο Internet.

Δείτε ποιες εφαρμογές μουσικής είναι αποχετεύσεις μπαταριών

Εάν εκτελείτε iOS 8 ή νεότερη έκδοση, υπάρχει μια επιλογή χρήσης μπαταρίας στο μενού ρυθμίσεων για να δείτε ποιες εφαρμογές (κατά ποσοστό) χρησιμοποιούν τη μεγαλύτερη ισχύ. Οι εφαρμογές ροής μπορούν να είναι φονείς μπαταρίας, ώστε να τις απενεργοποιήσετε, αν δεν ακούτε μουσική.

Χρησιμοποιήστε ακουστικά / ακουστικά αντί για ηχεία

Απαιτείται περισσότερη ενέργεια για να ακούτε μουσική μέσω του εσωτερικού ηχείου του iPhone ή μέσω ασύρματης ρύθμισης. Η χρήση των ακουστικών μπορεί να μειώσει την απαιτούμενη ποσότητα ενέργειας.

Γυρίστε τη φωτεινότητα της οθόνης σας προς τα κάτω

Αυτή είναι ίσως η μεγαλύτερη αποστράγγιση όλων αυτών. Η μείωση της φωτεινότητας της οθόνης σας είναι ένας γρήγορος τρόπος εξοικονόμησης της ζωής της μπαταρίας.

Απενεργοποιήστε το Bluetooth

Εκτός αν παίζετε μουσική σε μια σειρά ηχείων Bluetooth , καλό θα ήταν να απενεργοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία. Το Bluetooth αποβάλλει άσκοπα την μπαταρία σας αν δεν τη χρησιμοποιείτε για τίποτα.

Απενεργοποιήστε το Wi-Fi

Όταν ακούτε μουσική που αποθηκεύεται τοπικά, δεν χρειάζεστε πραγματικά Wi-Fi, εκτός εάν θέλετε να κάνετε streaming σε ασύρματα ηχεία. Εάν δεν χρειάζεστε το Διαδίκτυο (μέσω ενός δρομολογητή για παράδειγμα), τότε ίσως και να απενεργοποιήσετε προσωρινά αυτή την αποστράγγιση μπαταρίας.

Απενεργοποιήστε το AirDrop

Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή για την κοινή χρήση αρχείων. Το AirDrop μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά μουσικής σε άλλη συσκευή (για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή iZip). Ωστόσο, χρησιμοποιεί επίσης ενέργεια από την μπαταρία ενώ εκτελείται στο παρασκήνιο.

Λήψη μουσικών βίντεο μάλλον παρά ροής

Η παρακολούθηση βίντεο από ιστότοπους όπως το YouTube συνήθως συνεπάγεται ροή. Εάν μπορείτε να κάνετε λήψη μουσικών βίντεο , τότε αυτό θα εξοικονομήσει αρκετή ισχύ.

Απενεργοποιήστε το Equalizer μουσικής

Αυτή η λειτουργία είναι ιδανική για τον EQ του ήχου στο iPhone σας, αλλά χρησιμοποιεί περισσότερη ενέργεια από ό, τι θα σκεφτόσαστε. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είναι αρκετά εντατική CPU.

Απενεργοποιήστε το iCloud

Η Apple έχει κάνει το iCloud να λειτουργεί άψογα με όλες σας τις συσκευές. Το πρόβλημα είναι ότι η ευκολία συνήθως έρχεται σε τιμή, και το iCloud δεν αποτελεί εξαίρεση. Η απενεργοποίηση αυτής της αυτόματης υπηρεσίας θα εξοικονομήσει ενέργεια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καλύτερα.