Πώς να ρυθμίσετε το Yandex.Mail στο iOS Mail

Στείλτε και λάβετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Yandex.Mail απευθείας από τη συσκευή σας iOS

Το Yandex.Mail είναι εύκολο στη χρήση από τον ιστότοπό του, αλλά δεν είναι τόσο καλό αν βρίσκεστε σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού για κινητά. Ευτυχώς, μπορείτε να ρυθμίσετε το Yandex.Mail με πρόσβαση IMAP μέσω της ενσωματωμένης εφαρμογής Mail στο iPhone ή στο iPad σας.

Μόλις το έχετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Yandex.Mail μαζί με οποιονδήποτε άλλο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχετε ρυθμίσει στη συσκευή σας iOS.

Χρήση του Yandex.Mail Από ένα iPhone ή iPad

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις .
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και ανοίξτε το μενού Λογαριασμοί και κωδικοί πρόσβασης .
  3. Επιλέξτε Προσθήκη λογαριασμού .
  4. Επιλέξτε Άλλο από το κάτω μέρος της λίστας.
  5. Επιλέξτε την επιλογή Προσθήκη λογαριασμού αλληλογραφίας στην κορυφή.
  6. Στην επόμενη οθόνη, συμπληρώστε όλα τα πλαίσια κειμένου, όπως το όνομά σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Yandex.Mail, τον κωδικό πρόσβασης στο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και μια προαιρετική περιγραφή για τον προσδιορισμό αυτού του λογαριασμού από οποιονδήποτε άλλον ρυθμίσετε.
  7. Πατήστε Επόμενο για να μεταβείτε στην επόμενη οθόνη.
  8. Στην καρτέλα IMAP , εισαγάγετε τις ρυθμίσεις του διακομιστή IMAP για το Yandex.Mail στην ενότητα SERVER INCOMING MAIL . Αυτές οι ρυθμίσεις είναι απαραίτητες για τη λήψη μηνυμάτων από το λογαριασμό Yandex.Mail.
  9. Κάτω από την ενότητα αυτή, στην περιοχή OUTGOING MAIL SERVER , πληκτρολογήστε τις ρυθμίσεις διακομιστή SMTP Yandex.Mail έτσι ώστε η εφαρμογή Mail να κατανοεί τον τρόπο αποστολής μηνυμάτων στον λογαριασμό σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  10. Πατήστε Επόμενο .
  11. Βεβαιωθείτε ότι η αλληλογραφία είναι ενεργοποιημένη στην επόμενη οθόνη και, στη συνέχεια, πιέστε Αποθήκευση για να ολοκληρώσετε τη ρύθμιση του λογαριασμού σας Yandex.Mail.