Πιάνοντας Mew στο Pokeacutemon Κόκκινο και Μπλε

Με αυτό το πρόβλημα μπορείτε να τα πιάσετε όλα.

Οι πρόσφατες κυκλοφορίες Pokémon Blue, Red και Yellow στο Nintendo 3DS eShop εισάγουν μια εντελώς νέα γενιά στα παιχνίδια που ξεκίνησαν το φαινόμενο Pokémon και αφήνουν τους φίλους να απολαύσουν ένα ακόμα ταξίδι στο Καντό. Ευτυχώς, η Nintendo δεν κατάργησε τα ενδιαφέροντα και χρήσιμα προβλήματα κατά τη διάρκεια της μετάβασης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πολύ συγκεκριμένο σύνολο ενεργειών για να αποκτήσετε το 151ο Pokémon Mew. Ο παρακάτω οδηγός θα σας ενημερώσει ακριβώς τι πρέπει να κάνετε για να δείτε αυτό το κομμάτι Pokéhistory.

01 από 08

Προϋποθέσεις για το Mew Glitch

02 από 08

Ο εκπαιδευτής Με τη γέφυρα Nugget

Μόλις φτάσετε στο Cerulean City, θα χρειαστεί να καθαρίσετε τους εκπαιδευτές στη γέφυρα Nugget που βρίσκεται στα βόρεια. Στην κορυφή της γέφυρας προς τα αριστερά στη χλοώδη περιοχή θα δείτε έναν εκπαιδευτή. ΜΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ! Ωστόσο, πρέπει να περπατήσετε γύρω του στην χλοώδη περιοχή του και να πιάσετε ένα Abra .

03 του 08

Clear (σχεδόν) όλη τη διαδρομή 25

Πηγαίνετε στο Route 25 και νικήστε όλους εκτός από τον εκπαιδευτή στην εικόνα προς τα αριστερά. Μόλις το κάνετε αυτό, βεβαιωθείτε και αποθηκεύστε ( ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΩΣΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ) . Αυτό είναι σημαντικό, εάν καταπολεμήσετε αυτόν τον εκπαιδευτή είναι ακόμα πιθανό να γεμίσετε ένα Mew, αλλά μη χρησιμοποιείτε αυτή τη μέθοδο ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΣΑΣ .

04 του 08

Γραμμή προς τα πάνω

Επιστρέψτε στην κορυφή της γέφυρας Nugget και ευθυγραμμιστείτε με τον εκπαιδευτή προς τα αριστερά στο χορτάρι. ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΓΗΤΗ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ . Βεβαιωθείτε ότι είναι ένα τετράγωνο μακριά από την οθόνη και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο DOWN και START ταυτόχρονα.

05 του 08

Ξεκινώντας το Glitch

Εάν λειτουργεί, θα δείτε το μενού και τον εκπαιδευτή που θα σας κοιτάξει. Επειδή το παιχνίδι κατέγραψε το μενού του τύπου, έχετε την ευκαιρία να τηλεμεταφέρετε μακριά με το Abra σας. Κάντε το αμέσως , αν δεν το κάνετε, θα καταλήξετε να αγωνιστείτε με αυτόν τον εκπαιδευτή και το πρόβλημα δεν θα λειτουργήσει.

06 του 08

Φροντίστε τον νεαρό

Τώρα επιστρέψτε στον εκπαιδευτή που δεν μάχητε στη Διαδρομή 25 και βεβαιωθείτε ότι τρέχει σε σας και ξεκινά τη μάχη. ( Σημείωση: Εάν ενεργοποιήσετε τη μάχη, μιλώντας σε αυτόν με το κουμπί A, το παιχνίδι θα καταρρεύσει. )

07 του 08

Σχεδόν εκεί

Μετά τη μάχη του χρησιμοποιεί teleport. Θα επιστρέψετε στην πόλη Cerulean. Περπατήστε πίσω προς τη Γέφυρα Nugget και τη Διαδρομή 24 όπως ακριβώς κάνατε δύο φορές νωρίτερα.

08 από 08

Πραγματικά Πιάνοντας Mew

Αφού περάσετε τη γραμμή μεταξύ της πόλης Cerulean και της διαδρομής 24, θα ανοίξει το μενού σας. Με το κλείσιμο θα βρεθείτε σε μια μάχη με το επίπεδο 7 MEW! Βεβαιωθείτε ότι έχετε φέρει ένα Pokémon που ξέρει Sleep Powder και μερικούς υποτιμημένους Pokémon που μπορούν να απομακρυνθούν από την υγεία του Mew, γιατί το πιάσιμο του είναι πόνος με τις τυπικές μπάλες Poké και αυτό είναι όλο που έχετε σε αυτό το σημείο.

Χαρακτηριστικά του Mew

Είδος: Νέα Είδη Είδος: Ψυχικές Ικανότητες: Συγχρονισμός Αδυναμίες: Φάντασμα, Σκούρο, Σφάλμα Ύψος (ft): 1 '4 "Βάρος (Lbs): 8.8 Mew είναι απλά ένα φοβερό Pokémon. μπορεί να μάθει οποιοδήποτε HM ή TM, και αυτό σας επιτρέπει να κάνετε βασικά ένα εντελώς εξατομικευμένο Pokémon.